Rahmimin alinmasi gerekiyormus

Geçmiş olsun moralinizi hiç bozmayın. Bence sadece izmir olarakta düşğnmeyin bu işin uzmanı hangi şehirdeyse ona gidin hatta birkaç fikşr alın. Allah şifa versin.

Gecmis olsun
Izmiri bilmem ama bursada kendi doktorumu onerebilirim, miyom tedavisinde basarili birisi
Medicabil hastanesi oktay altun

hemen buraya gelin ankara da bir sürü doktor var

Eğer çok hızlı üreyen kötü huyluysa bence rahmin komple alınması daha hayırlı oluyor malesef. Sonra diğer organlarda büyümeye geçiyor çünkü.
Benim annem de erken yaşta mecburen menopoza girdi. Rahmi ve yumurtalıkları alındı. Hatta doktor ameliyat sırasında apandistini de almaya karar vermiş.
Siz yine başka doktora gidip araştırmaya devam edin. Patolojiden türüne göre riskini açıklarlar zaten.

Eğer ille de alınması gerekiyor derlerse zaten 2 evladınız varmış. Allah onları size bağışlasın. Hiç çocuk sahibi olamayacak kadınlar var. Buna da şükredin.

Acil sifalar diliyorum baska doktora gorunun mutlaks

bneim komsumda dedigin seyin aynisi vardi, dr once myomu aldi ameliyatla .. ama ustden temizleniyormus sadece dibine kokune bisey yapmaiyolarmis ( yasi genç diye ilk olarak rahimi almak isteemedielr 35 yaslarinda fln iki çcougu var çocuk istiyordu ) tra$lamak gibi dusun
gecen yaz bu olay oldu ramazanlikda
sonra sikayetleri kanamalari bitmedi , dr rahimi alalim dedi bu sefer son çare
beklemeye aldilar
bigun kanamadan evde yigilip kalincada acil ameliyata alindi aldilar rahimi yumurtalik herseyini 3 ay kdr oldu bunada
fransada yiz

insallah sen bi derman bulabilirsin iyi arastir sorustur çok geçmis olsun

komsumunki iyi huyluydu ama nester vurulunca hizla buyyuo eskiisnden daha buyuk bi boyuta ulasmisti myomlari

Sakın aldırmayın
Bana bunu 23 yaşımda söylediler, hem de Çapa tıp fakültesinde
Şu an ki doktorumu tesadüfen buldum
Rahim aldırmayı unut dedi, miyomlarımı aldı
Üç kez operasyon geçirdim bununla ilgili, sonrasında bir kez miyomum tekrar etti yine rahmimi almadı doktorum miyom ameliyatını tekrarladı. Bu geri dönüşümsüz bir işlem, İstanbul 'da yaptırma şansınız varsa özelden doktorumun bilgilerini verebilirim. Şu an 38 yaşındayım hala onun kontrolündeyim, sebepsiz kanama sorunumdan ötürü yıllardır tedavi görüyorum, rahim ağzımda kanser tanısı ile alındı geçenlerde usandım bu rahimden al artık dedim, 50 yaşından önce almam dedi, kovaladı beni =))

ızmır tepecık egıtım arastırma hastanesı cuneyt eftal taner dıyorum baska bırsey demıyorum

Geçmiş olsun öncelikle. Bana da aynı teşhis konuldu ama farklı bir sebepten dolayı. Çift rahmim var ve teki güdük, işe yaramayan ama başıma çok iş açan bir rahimmiş. Ayırma imkanı olmadığından dolayı da rahimlerin tamamının alınması gerekiyormuş. Bir bebeğim var benimde, İkincisi sıkıntılı ama doktor izin verdi. Ardından rahimlerim alınacak. Benim sağlığım için hangisi gerekliyse onu yapmaya hazırım. Çünkü hamileliğimde ve ardından geçirdiğim ameliyat öncesinde neler yaşadığımı ben biliyorum. Bu arada hamileliğimde, rahim ağzında 6 cmlik miyom olduğunu öğrendim ve doğumumda o da alındı.
Annemde 40 yaşında rahmini aldırmak zorunda kaldı. Onda da rahim sarkması vardı. Erken menopoza girdiğinden dolayı sıkıntılar yaşadı. Klasik menopoz sorunları. 6 sene oldu. Şimdilerde daha iyi ama arada yine sıkıntıları oluyor.
Doktoruna güvenmiyorsan değiştirebilirsin. Farklı görüşler almak mantıklı. Rabbim dermansız dert vermesin inş.

Ben olsam riske atmazdım
Çocuklarınızda var üstelik..
Tekrar bir bebek düşüncesi ile 2 evladınızı riske atmamalısınız.
Şifalar dilerim.

Öncelikle geçmiş olsun.
Benim annemde yaklaşik 5 yil once ameliyat oldu. 3.5 kilo agirlihinda bir bebek buyuklugunde miyom vardi. Cok sukur ameliyati iyi gecti, biz rahimde alinicak diye biliyorduk ameliyat esnasinda duruma gore karar vermisler, rahmi alinmadi.
Mutlaka baska doktorlarada gorunun, her ne olursa olsun boyle durumlarda tek doktorla yetinmeyin.
Annem ameliyat kararina kadar bircok doktorla gorustuk. Rabbim yardimciniz olsun.

Tatlım bu tur seylerde dktru dnlemek en mantoklısı gecen ay annemınkı alındı buyume ve kalınlasma vardı aldrmamak ıcın cok dırendı kac tane dktr degıstrdı hepsıde aynı seyı syledı tabı bu sure zarfında 4 yıl o hastalıgı cekmış oldu durmak bılmeyen cesme gıbı akan regl her ay acıle kan almaya yatmalar kanı durdurmak ıcın yapılan kurtajlarda cabası aldırdı da ne mi oldu rahatladı kurtuldu tek damla kan yok rahat rahat otryor kalkıyor eskıden mınderle dolasırdı otrdugu yer kan olmadın dıye hem bu durum ılerde kansere cevrme rıskı varmış şukur o derttende kurtulmus oldu bu arada yumurtalıklarını aldırmazsan menepoza gırmezsın once saglıgını dusun dktrunu dınle tekrar tekrar amelıyat olacagına bır defa aldr kurtul ılla ıxmre gıdeceksen ataturk egıtım arastrma hastanesıne gıt yada tepecık kadın dogum hastanesıne

geçmiş olsun ..yurtdışındaki doktorlar bizim gibi değiller onlar rahime falan önem vermezler bence türkide muayene olmalısın ..eğer kötü huylu bi durum yoksa miyomların alınır kurtulursun ..
ama kötü bişiler varsa allah korusun önce rahimini değil hayattaki çocuklarını düşün ve aldır gitsin hepsini
hiç cocuğun olmasa neyse ama şuan senin sağlığın önemli çocukların için

Almanya daki drlara güvenmiyorum.Geçen yıl gelinimize kesin kanser dediler. Çok korktuk.Tr geldi tatlilini yarım bıraktı buradaki drlar yanlızca kitle dediler.Basit bir operasyonla temizlendi.Geçmiş olsun size de

Sizin durumunuzu bilemiyorum ama 31 yasindaki arkadasim cocugu olmadigi icin 1yil kadar klomen yumurta gelistiren ilac kullandı.ilaci birakinca hamile kaldi.rahminde büyük cok sayida miyom tespit edildi.erken dogum riski yasadi.ama 38 haftada sezeryan yapip miyomlari aldilar dogumda yapmis oldu.2 yil sonra tekrar bebegi oldu.sizde hamile kalsaniz hem sezeyan hem miyom ameliyati olsaniz olur mu bilemiyorum insallah sizde böyle hayirli ve saglikli sekilde kurtulursunuz.suan normal hersey rahmide alinmadi arkadasimin

Sagolun uzun süredir korunmuyorum. Dr hamili kalmamin mucize olacagini söyledi. Bende sadece miyomun alinmasini istiyorum.

Tesekkür ederim. Dr bu sekilde hamile kalmam icin mucizeye ihtiyacim oldugunu söyledi.

Almanya daki drlara güvenmiyorum.Geçen yıl gelinimize kesin kanser dediler. Çok korktuk.Tr geldi tatlilini yarım bıraktı buradaki drlar yanlızca kitle dediler.Basit bir operasyonla temizlendi.Geçmiş olsun size de
Al bendende o kadar hemen niye sadece miyom yerine bütün rahmi almak istemelerini anlayamiyorum.

Smear testim süper dedi. Kötü bir gelisim yok dedi. O yüzden korkuyorum. Psikolojik olarak etkilenmekten kendimi kadin gibi görmemekten korkuyorum. Tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…