- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 41
- Konu Sahibi Impossible 75
-
hemen buraya gelin ankara da bir sürü doktor varBugün jinekologa gittim. Rahmimde cok sayida miyom oldugunu bu yüzden asiri agrim ve kanamam oldugunu rahmimin alinmasi gerektigini söyledi. Cok üzgünüm ve hazir degilim. Iki cocugum var ama bir cocuk daha istiyorum. Miyomun biri 7,5cm büyüklügündeymis. Rahmim cok büyüme yapmis. Ultrasonda sonunu göremiyorum normalde kücük bir armut büyüklügünde olmasi gerekirdi dedi. Ben Almanya da yasiyorum. Bana Izmir de bir jinekolog önerebilirmisiniz. Türkiye de sadece miyomu alabiliyorlarmis, burada hemen tamamini almak istiyorlar ve o zaman menopozada girecekmisim. Aldiranlar yada benzer teshis konanlar varsa paylasabilirmi.Simdiden herkese tesekkürler.
Acil sifalar diliyorum baska doktora gorunun mutlaksBugün jinekologa gittim. Rahmimde cok sayida miyom oldugunu bu yüzden asiri agrim ve kanamam oldugunu rahmimin alinmasi gerektigini söyledi. Cok üzgünüm ve hazir degilim. Iki cocugum var ama bir cocuk daha istiyorum. Miyomun biri 7,5cm büyüklügündeymis. Rahmim cok büyüme yapmis. Ultrasonda sonunu göremiyorum normalde kücük bir armut büyüklügünde olmasi gerekirdi dedi. Ben Almanya da yasiyorum. Bana Izmir de bir jinekolog önerebilirmisiniz. Türkiye de sadece miyomu alabiliyorlarmis, burada hemen tamamini almak istiyorlar ve o zaman menopozada girecekmisim. Aldiranlar yada benzer teshis konanlar varsa paylasabilirmi.Simdiden herkese tesekkürler.
Bugün jinekologa gittim. Rahmimde cok sayida miyom oldugunu bu yüzden asiri agrim ve kanamam oldugunu rahmimin alinmasi gerektigini söyledi. Cok üzgünüm ve hazir degilim. Iki cocugum var ama bir cocuk daha istiyorum. Miyomun biri 7,5cm büyüklügündeymis. Rahmim cok büyüme yapmis. Ultrasonda sonunu göremiyorum normalde kücük bir armut büyüklügünde olmasi gerekirdi dedi. Ben Almanya da yasiyorum. Bana Izmir de bir jinekolog önerebilirmisiniz. Türkiye de sadece miyomu alabiliyorlarmis, burada hemen tamamini almak istiyorlar ve o zaman menopozada girecekmisim. Aldiranlar yada benzer teshis konanlar varsa paylasabilirmi.Simdiden herkese tesekkürler.
ızmır tepecık egıtım arastırma hastanesı cuneyt eftal taner dıyorum baska bırsey demıyorumBugün jinekologa gittim. Rahmimde cok sayida miyom oldugunu bu yüzden asiri agrim ve kanamam oldugunu rahmimin alinmasi gerektigini söyledi. Cok üzgünüm ve hazir degilim. Iki cocugum var ama bir cocuk daha istiyorum. Miyomun biri 7,5cm büyüklügündeymis. Rahmim cok büyüme yapmis. Ultrasonda sonunu göremiyorum normalde kücük bir armut büyüklügünde olmasi gerekirdi dedi. Ben Almanya da yasiyorum. Bana Izmir de bir jinekolog önerebilirmisiniz. Türkiye de sadece miyomu alabiliyorlarmis, burada hemen tamamini almak istiyorlar ve o zaman menopozada girecekmisim. Aldiranlar yada benzer teshis konanlar varsa paylasabilirmi.Simdiden herkese tesekkürler.
Sagolun uzun süredir korunmuyorum. Dr hamili kalmamin mucize olacagini söyledi. Bende sadece miyomun alinmasini istiyorum.Sizin durumunuzu bilemiyorum ama 31 yasindaki arkadasim cocugu olmadigi icin 1yil kadar klomen yumurta gelistiren ilac kullandı.ilaci birakinca hamile kaldi.rahminde büyük cok sayida miyom tespit edildi.erken dogum riski yasadi.ama 38 haftada sezeryan yapip miyomlari aldilar dogumda yapmis oldu.2 yil sonra tekrar bebegi oldu.sizde hamile kalsaniz hem sezeyan hem miyom ameliyati olsaniz olur mu bilemiyorum insallah sizde böyle hayirli ve saglikli sekilde kurtulursunuz.suan normal hersey rahmide alinmadi arkadasimin
Tesekkür ederim. Dr bu sekilde hamile kalmam icin mucizeye ihtiyacim oldugunu söyledi.Sizin durumunuzu bilemiyorum ama 31 yasindaki arkadasim cocugu olmadigi icin 1yil kadar klomen yumurta gelistiren ilac kullandı.ilaci birakinca hamile kaldi.rahminde büyük cok sayida miyom tespit edildi.erken dogum riski yasadi.ama 38 haftada sezeryan yapip miyomlari aldilar dogumda yapmis oldu.2 yil sonra tekrar bebegi oldu.sizde hamile kalsaniz hem sezeyan hem miyom ameliyati olsaniz olur mu bilemiyorum insallah sizde böyle hayirli ve saglikli sekilde kurtulursunuz.suan normal hersey rahmide alinmadi arkadasimin
Al bendende o kadar hemen niye sadece miyom yerine bütün rahmi almak istemelerini anlayamiyorum.Almanya daki drlara güvenmiyorum.Geçen yıl gelinimize kesin kanser dediler. Çok korktuk.Tr geldi tatlilini yarım bıraktı buradaki drlar yanlızca kitle dediler.Basit bir operasyonla temizlendi.Geçmiş olsun size de
Smear testim süper dedi. Kötü bir gelisim yok dedi. O yüzden korkuyorum. Psikolojik olarak etkilenmekten kendimi kadin gibi görmemekten korkuyorum. Tesekkür ederim.geçmiş olsun ..yurtdışındaki doktorlar bizim gibi değiller onlar rahime falan önem vermezler bence türkide muayene olmalısın ..eğer kötü huylu bi durum yoksa miyomların alınır kurtulursun ..
ama kötü bişiler varsa allah korusun önce rahimini değil hayattaki çocuklarını düşün ve aldır gitsin hepsini
hiç cocuğun olmasa neyse ama şuan senin sağlığın önemli çocukların için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?