- 5 Kasım 2015
- 189
- 91
- 48
- 50
- Konu Sahibi Impossible 75
-
Tatlım bu tur seylerde dktru dnlemek en mantoklısı gecen ay annemınkı alındı buyume ve kalınlasma vardı aldrmamak ıcın cok dırendı kac tane dktr degıstrdı hepsıde aynı seyı syledı tabı bu sure zarfında 4 yıl o hastalıgı cekmış oldu durmak bılmeyen cesme gıbı akan regl her ay acıle kan almaya yatmalar kanı durdurmak ıcın yapılan kurtajlarda cabası aldırdı da ne mi oldu rahatladı kurtuldu tek damla kan yok rahat rahat otryor kalkıyor eskıden mınderle dolasırdı otrdugu yer kan olmadın dıye hem bu durum ılerde kansere cevrme rıskı varmış şukur o derttende kurtulmus oldu bu arada yumurtalıklarını aldırmazsan menepoza gırmezsın once saglıgını dusun dktrunu dınle tekrar tekrar amelıyat olacagına bır defa aldr kurtul ılla ıxmre gıdeceksen ataturk egıtım arastrma hastanesıne gıt yada tepecık kadın dogum hastanesıne[Quote Gecmis olsun. Bir kac Dr görüsü daha alip karar verecegim Tesekkürler.
Tesekkür ederim. Annenize gecmis olsun.Öncelikle geçmiş olsun.
Benim annemde yaklaşik 5 yil once ameliyat oldu. 3.5 kilo agirlihinda bir bebek buyuklugunde miyom vardi. Cok sukur ameliyati iyi gecti, biz rahimde alinicak diye biliyorduk ameliyat esnasinda duruma gore karar vermisler, rahmi alinmadi.
Mutlaka baska doktorlarada gorunun, her ne olursa olsun boyle durumlarda tek doktorla yetinmeyin.
Annem ameliyat kararina kadar bircok doktorla gorustuk. Rabbim yardimciniz olsun.
Tesekkür ederimGeçmiş olsun moralinizi hiç bozmayın. Bence sadece izmir olarakta düşğnmeyin bu işin uzmanı hangi şehirdeyse ona gidin hatta birkaç fikşr alın. Allah şifa versin.
bildiğim kadarıyla sadece miyomu da alabiliyorlar, tam tersi rahmi tamamen de alabiliyorlar, duruma göre değişebiliyor
teyzem de senin gibiydi çok sayıda miyomu vardı, rahmini aldılar, ama sonrasında kadın değilmişim gibi hissediyorum demişti. cinsellikten de bişey anlamıyormuş
inşaallah sizin sadece miyomlarınızı alırlar başka doktorlara görünmekte fayda var
Tesekkür ederim. Dr bu sekilde hamile kalmam icin mucizeye ihtiyacim oldugunu söyledi.
kendini iyi hissetmen rahatlanman için sana şunu söleyim......Smear testim süper dedi. Kötü bir gelisim yok dedi. O yüzden korkuyorum. Psikolojik olarak etkilenmekten kendimi kadin gibi görmemekten korkuyorum. Tesekkür ederim.
yok psikolojik değilsizin teyze de değişikmiş cinsellikten bişey anlamıyorum demesi psikolojik olmasın?
ben rahim denen organın varlığını hiç hissetmedim şu yaşıma kadar.
Biz yaşadığımız olaydan sonra oradaki Dr lara guvenmiz kalmadı siz tr de iyi bir Dr a borunun derim.Çok geçmiş olsun.Al bendende o kadar hemen niye sadece miyom yerine bütün rahmi almak istemelerini anlayamiyorum.
Bugün jinekologa gittim. Rahmimde cok sayida miyom oldugunu bu yüzden asiri agrim ve kanamam oldugunu rahmimin alinmasi gerektigini söyledi. Cok üzgünüm ve hazir degilim. Iki cocugum var ama bir cocuk daha istiyorum. Miyomun biri 7,5cm büyüklügündeymis. Rahmim cok büyüme yapmis. Ultrasonda sonunu göremiyorum normalde kücük bir armut büyüklügünde olmasi gerekirdi dedi. Ben Almanya da yasiyorum. Bana Izmir de bir jinekolog önerebilirmisiniz. Türkiye de sadece miyomu alabiliyorlarmis, burada hemen tamamini almak istiyorlar ve o zaman menopozada girecekmisim. Aldiranlar yada benzer teshis konanlar varsa paylasabilirmi.Simdiden herkese tesekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?