- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #2.801
tesekkur ederımmm Alppinn darısı basına inşAllahhhtsk ederim misssyaman sende bebegini hayirlisiyla kucagina alirsin bitanemmmmm cok hareket etme dikkat et kendineee habibtee
kizlar yumurtlamak icin ya da yumurtalarim iyi olsun diye neler yapmaliyim turkiyeden hayit tohumu keciboynuzu ari sutu polen tozu getirdim ama bilmiyorum nasil yapacagimi ins bu ay herkes hamile kalir yaaa...rainbowsummmm ben seni cok secviyorummmm herkesi cok seviyorum seni ayri cok ilgilisin tsk habibteeee
Fatmacığım aynı anda ikisini içmek doğrumu çok emin değilim cnm.bal tarçın çöker otu yapsan sadece.Yada hayıt.Hormonlarına baktıracaksın değil mi.
anladım cnm şifa olsun inşAllahhhhbaktıracağım cnm p.tesi onun için kan vericem .şimdi hayıt suyunu içeyim yumurtlama zamanıda bal çörek otu vs.hayıt suyu sivilcelerede iyi geliyormuş
yok tatlimmmmm habibtee canim demek arapcayla ben arabistandayim suan sevdigin insanlara hitap sozcugu habibtemmmmmmmmmmmmmm
herkese merhabalar bende bu aylarda bebek düşünenlerdenim inşallah rabbim benimde yardımcım olur....
kızlar ben temizlik yaptım güzelce, yarın gezmeye gitcez diye bitirdim yani ohh dememe kalmadan eşimi yarın göreve çağırdılar oooooffffffffffne zor asker eşi olmak
Aldığım toplam 200 duanın 100 ünü bitirdim çok şükür.Kalan 100 ünüde yemek sonrası okurum..Rabbim kabul etsin inşAllahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?