RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rainbowcum canım dualara başlayamadım birtürlü temizlenipte, size kaldı hep, benim ayar hepten bozuldu, ne yapayım ne edeyim bilmiyorum
doktora gitmekten de bıktım, bitkisel ilaçlardan da,

Rainbowcum canım dualara başlayamadım birtürlü temizlenipte, size kaldı hep, benim ayar hepten bozuldu, ne yapayım ne edeyim bilmiyorum
doktora gitmekten de bıktım, bitkisel ilaçlardan da,

canım benim duaları düşünme sen kim müsaitse okuyacak.Bana sorarsan soğan kürü yap 15 gün başkahiç bir şey yapma içini dışını temizlesin ama düzenli

yarın için 33 alıcam ama malum haftasonu alışverişe çıkıcam,mandıraya gidicem hadi bunlar neysede kuaföre gidicem epilasyon için :18:

.

selam kızalr..keyifler iyidir umarım..
ben bu arkadaşa 33 okuyamadım ,kusura bakmasın ancak haber vereyim dedim..
ben çok fena düştüm (( her yanım yüzüldü mofrardı..avuç içlerim baldırlarım dizlerim dirseklerim heryanım çok fena şimdiden morarmaya başladılar

akşam bakkala gittim ekmek almak için dönüşte nasıl düştüm inanın bilmiyorum bi anda başım döndü ve ben 2takla attım hemende kalkamadım öyle ,bi şaşırdımn kendime..noluyor aaaa ben nasıl düştüm öyle diye heyret ettim kendime (üstüm başım hatta ekmek bile toprak oldu,patika yoldan gitmiştim)

aklımda 2 soru var sımdı benım..cuma gunu fazlaca ayetel kursi okumustum acaba o okuduklarım bana agır mı geldiki?
diğer soru o okuduklarım sayesınde belkide boyle hafif atlattım ,korudular beni..bilemiyorum artık...

Rainbow ablacım eğer müsade edersen senden ve topikteki arkadaşlarımdan 2 gün müsade isteyeceğim.. yüzülen yerler bi kabuk tutsun diye..suya filan değdiremiyorum çok acıyor cünkü (((

keşke sabahtan yataktan kalktığım gibi okusaydım..listede kim vardı bilmiyorum ama o arkadaşa karşı kendimi mahçup hissettim ,çok utandım..gerçekten kusura bakmasın akşama okurum dinlenirken diye öyle planlamıştım ama nasip olmadı

kendinize çok iyi bakın,Allah böyle görünmez kazalardan korusun bizleri.. ben okuduğum duaların hatrına ayaktayım belkide...
hepinizi çok öpüyorummm iyi akşamlar.....

Canım sen bu mesajı ne zaman yazmıştın sanırım ben yazmamıştım mesajını hatırlamıyorum Çünkü.Müsade ne demek cnm ne zaman okumak istersen bekleriz.

Dualar ağız gelmez korur.Çok geçmiş olsun cnm.Allaha emanet ol.

Umut vermiş olmak istemem ama bu ay ben senden umutluyum cnm benimmm

inşallah ama kaptırmak istemiyorum kendimi yine..ben de düşünüyorum aslında dün dualar bana okundu ya acaba ondanmı ki? hoş ben de 1 aydır sürekli birilerine okuyorum o zaman da ağırlık olurdu...neyse uzun zamandır ağlamıyordum birikti heralde yehan ve kızı patlattı beni iyi de oldu rahatlıyorum

ablaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaa 2 gündür söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum ama dayanamicam.. kasıklarımda arada minik bi batma mı desem sancımı desem öyle bişey var ama ben mi yanlış hissediyorum diyorum anlık oluyo 5-10 dk da bir.. kendimi mi dinliyorum psikolojik mi acaba batıma 1 hafta var

canıımm çok büyük geçmiş olsun alllah korumuş seni ...ben de geçen yıl merdivenlerden kaydım rahat 50 basamak... her yerim bırak morarmayı kapkara olmuştu, düştüğüm yerde şokta bekledim senin gibi, kalkmadım allahım acaba nerem kırıldı dedim, ama şükür pek bişe yoktu

hiii geçmiş olsun canım, Allah korumuş, verilmiş sadakan varmış, Amin Allah cümlemizi korusunn görünmez kazalardan,

yehan ve kızı mı bencede kız

Canım benim :118::118::118:
Yumurtlama dönemlerinde Maaşallah moralin keyfin çok yerindeydi hatta o gece güle oynaya gittin çalışmaya.Bence hamile kalmakta bunlarında etkisi büyük.Ahhhh özlemmmmmmmmm bi hamileyim desennn ne yaparım bilmemmm.Rabbim nasib etsin inşAllahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…