- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #2.841
ben de aynen özlemden çok umutluyum,(içimden geçiyordu da söylememiştim
Arkadaşlarbir yakınımızı kaybettim dün biliyorsunuz farklı bir şehirde olduğu için gitmedim gidemedim.Fakat bende ne yazkki ölüm durumlarında sevdiklerimi kaybetme korkuusu tavan yapıyorözellikle annemi.Aklıma geldikçe deli oluyorum.Dünden bu yana çok iyi değilim bazı şeyleri atamıyorum kafamdan sakinleştirici yatıştırıcı çaylar var varmı öneriniz.Çok ihtiyacım var buna.Şu an evde yanlızım iyice depreşti((( ne yapmalıyım lütfen yardımmmm
happiiiii börtdeeeeyyyy tuuuuuuuu yuuuuuuuuuuayyy cnm benimmm 17 kasımınilk kutlamasını senden aldım çoook teşekkür ederimmmm çokkkkkkkkinşallahhh benim de en büyük dileğim gelsin artık bebişimmmmm
saat 00:00 olmamış ama ben öyle kabulettim cnmmm
Ablacım cuma günü yazmıştım buraya ama sayfalar çok hızlı ilerlediğinden görmemiş olabilirsin..Canım sen bu mesajı ne zaman yazmıştın sanırım ben yazmamıştım mesajını hatırlamıyorum Çünkü.Müsade ne demek cnm ne zaman okumak istersen bekleriz.
Dualar ağız gelmez korur.Çok geçmiş olsun cnm.Allaha emanet ol.
canıımm çok büyük geçmiş olsun alllah korumuş seni ...ben de geçen yıl merdivenlerden kaydım rahat 50 basamak... her yerim bırak morarmayı kapkara olmuştu, düştüğüm yerde şokta bekledim senin gibi, kalkmadım allahım acaba nerem kırıldı dedim, ama şükür pek bişe yoktu
hiii geçmiş olsun canım, Allah korumuş, verilmiş sadakan varmış, Amin Allah cümlemizi korusunn görünmez kazalardan,
yehan ve kızı mıbencede kız
Canım benim :118::118::118:
Yumurtlama dönemlerinde Maaşallah moralin keyfin çok yerindeydi hatta o gece güle oynaya gittin çalışmaya.Bence hamile kalmakta bunlarında etkisi büyük.Ahhhh özlemmmmmmmmm bi hamileyim desennn ne yaparım bilmemmm.Rabbim nasib etsin inşAllahhhhhhhhhhh
ahhhh ablammm ahhh şu inşalllaaahhh demen bile kalpimde bi sıcaklık hissettirdi... eskiden allahım bana hayırlı sağlıklı bi evlat ver derdim şimdi ise 1 aydır rabbim bizlere(isimlerinizi aklımdan geçirerek) ve tüm isteyenlere diyorum ve hiç "bana" demediğimi farkettim...o yüzden kim hamileyim dese bana verilmiş gibi hissediyorum
Arkadaşlar aldığım tüm duaları okudum Rabbim kabul etsin inşAllahhhhhhhhhh
kızlar mynette okudum şimdi: istanbul'da ormanda bebek cesedi bulunmuş, 2-3 gündür orda olduğu tahmin ediliyomuş, açlıktan mı öldü ağlamaktan mı soğuktan mı, elim ayağım buz tuttu, içim yandı içim...ben böyle oldum,, onu oraya bırakanlar... allahınızdan bulun allahınızdaaaaaaaaaaaaaannnnnn!!!!!!!
Hayatimsinav tatlım yazmadıklarımda Allah katında yerine gitti inşAllah.
Arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerleyince mesajlar arada kaynayabiliyor hakkınızı helal edin ve mümkün olduğunca lütfen özel mesaj atın bana..
kızlar mynette okudum şimdi: istanbul'da ormanda bebek cesedi bulunmuş, 2-3 gündür orda olduğu tahmin ediliyomuş, açlıktan mı öldü ağlamaktan mı soğuktan mı, elim ayağım buz tuttu, içim yandı içim...ben böyle oldum,, onu oraya bırakanlar... allahınızdan bulun allahınızdaaaaaaaaaaaaaannnnnn!!!!!!!
ya ben de demin bir haber sitesinde bebek gördüm yarummm bomba mı isabet etmiş ne olmuşsa kanlar içinde temizliyor hemşireler daha iki aylık minik bebiş canı acıyor belli de gıgı çıkmıyor bebişin, 'ne metanetli bebek' diye yazmışlar çoook moralim bozuldu, içim parçalandı annesi ne durumdadır düşünemiyorum bile
kızlar konuyu değiştireyim size bişe sorayım
geçen ben yağ tenekesinde yağdanlığa yağ döküyodum elimden kaydı alt eşofmanıma sol bacağı boydan boya yağ oldu yani nerden baksanız 2 el boyu kadar...ben de hemen çıkardım sudan geçirip hemen makinaya attım şimdi de kurudu baktım çıkmamış yağ izi öylece duruyo ne yapabilirim bu kurumuş yağlara, böyle bi kaç kere daha oldu
Canım koslaylada yıkamayı dene bide yüksek ısıda yıka. Ama yağ lekesi inatçı oluyor çıkmayadabilir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?