RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

doğa nın relaxsını tek geçerim ablacım.. benim panik atağımı durduran tek bitkisel içecek diyebilirim.. sarı kantaron mutluluk hormonunu çalıştırıyormuş ,aktarlarda bulabilirsin ..
happiiiii börtdeeeeyyyy tuuuuuuuu yuuuuuuuuuu nice mutlu yıllara canımm Allah gönlünden geçenleri gerçeğe dönüştürsün inşaallah..çok öpüyorummVRS
Ablacım cuma günü yazmıştım buraya ama sayfalar çok hızlı ilerlediğinden görmemiş olabilirsin..
cuma günü ben (allahım şuan bile vbaşım dönüyoorrr neyse) 4 arkadaşa listeden 66 şar okumuştıum..sıradaki arkadaşada 33 alayım dedim ama onu okumak nasip olmadı maalesef
çok tşk ederim Rainbow ablam,yine verilmiş sadakam varmış diyorum

çok tşk ederim özlemcim.. dediğin gibi şoka girdim resmen..öylece 3dk rahat kalkamadım yerimden.. bi anda oldu desem yalan oldu vallahi düşeceğimi bile bile düştüm sanki düşmem için 2 ayağım birden havalandı tuhaf bişiler oldu ,anlayamadım yani hala daha nasıl düştüğümü

senin içinde çok geçmiş olsun .. 50 basamak mı Allah korumuş gerçekten..biyerlerden hayır yapmışız demekki farkında olmadan kimbilir.. kime yararımız olduysa karşı tarafın kalpten ''Allah razı olsun '' demesi bizi ayakta tutmuş demekki.. (teorim bu yönde )

Son düzenleyen: Moderatör:

ahhhh ablammm ahhh şu inşalllaaahhh demen bile kalpimde bi sıcaklık hissettirdi... eskiden allahım bana hayırlı sağlıklı bi evlat ver derdim şimdi ise 1 aydır rabbim bizlere(isimlerinizi aklımdan geçirerek) ve tüm isteyenlere diyorum ve hiç "bana" demediğimi farkettim...o yüzden kim hamileyim dese bana verilmiş gibi hissediyorum

Hayatimsinav tatlım yazmadıklarımda Allah katında yerine gitti inşAllah.

Arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerleyince mesajlar arada kaynayabiliyor hakkınızı helal edin ve mümkün olduğunca lütfen özel mesaj atın bana..

Tatlım bilmezmiyim inşAllah senin haberinde bizi mutlu edecekk.Az kaldı heyecan doruktaaa :))

kızlar mynette okudum şimdi: istanbul'da ormanda bebek cesedi bulunmuş, 2-3 gündür orda olduğu tahmin ediliyomuş, açlıktan mı öldü ağlamaktan mı soğuktan mı, elim ayağım buz tuttu, içim yandı içim...ben böyle oldum,, onu oraya bırakanlar... allahınızdan bulun allahınızdaaaaaaaaaaaaaannnnnn!!!!!!!

beyazlim

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:40
lex:20
oz_lem:20
rmzeynep:30
nese77:30
missyaman:30
8scorpions:33

Kalan:110

endozlem

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Kalan:130

wavybalsam

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

zehra9090:20

Kalan:110

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

olsun ablacım hiç önemli değil.. belki o okuduklarım sayesınde ayaktauım şuan ,hastanelik olmadım düştükten sonra.. Rabbim kararlıyor işte bi şekilde

özel msjdada yazdığım gibi demekki 33 okuyamayacağım belliymiş Allah göstermemiş sana bi şekilde görmene engel olmuş

evet bundan sonra özel msj atıcam sanırım

ayyy içimmm acıdı yaaaa Allahtan korkmazlar.. ormana attıkları bebecik ahirette iki yakalarını tutacak haberleri yok

iyi geceler kızlarrrr...ben çıkıyorum..

şuan sandalyenin tepesinden sizlere yazıyorum.. ağrıyan yerlerim daha bi ıstıraplı sancımaya başladı - körolasıca net başka yerden çekmioooo wınn kullanıyorumda-

yarına müjdeli haberler alırız insaAllah..

firarperest,özlem,seaside ?? hayırlı haberlerle gelirsiniz insaallah

ya ben de demin bir haber sitesinde bebek gördüm yarummm bomba mı isabet etmiş ne olmuşsa kanlar içinde temizliyor hemşireler daha iki aylık minik bebiş canı acıyor belli de gıgı çıkmıyor bebişin, 'ne metanetli bebek' diye yazmışlar çoook moralim bozuldu, içim parçalandı annesi ne durumdadır düşünemiyorum bile

oyyyy yavrum benim

kızlar konuyu değiştireyim size bişe sorayım

geçen ben yağ tenekesinde yağdanlığa yağ döküyodum elimden kaydı alt eşofmanıma sol bacağı boydan boya yağ oldu yani nerden baksanız 2 el boyu kadar...ben de hemen çıkardım sudan geçirip hemen makinaya attım şimdi de kurudu baktım çıkmamış yağ izi öylece duruyo ne yapabilirim bu kurumuş yağlara, böyle bi kaç kere daha oldu

Canım koslaylada yıkamayı dene bide yüksek ısıda yıka. Ama yağ lekesi inatçı oluyor çıkmayadabilir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…