- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.141
ayyy umutlanmıycam kızlar yaaa..yani umutlanmamalıyım dimiii daha erken.:26:.hele bi bat geçsin Allah izin verirse:18:
yavaş yavaş bişeyler çıkıyo işte ama vucudum benle oyun oynuyor da olabilir tabiii
özlemm korkma bence bişi olmaz inş 15 kılodan bn su damacanası tasımıstım 17 kg
bende belirtilerimi yazayım bat bekleyen arkadaslara bi ön bilgi olur belki
bnm her zaman kronık kabızlık problemım wardı hatta burda da yazmıstım bn onu belırtıden saymam dıe ama bu sefer kabızlık coook uzun sürmüştü
ikincisi gaz sancısı felakettı co afedersınız sürekli bi ihtiyac halınde oluyorsunuz
sonra göğüsleriniz sızlıo falan ama ben okulda önlük giyiyorum bi sabah dedım kı ya ben ne kadar kılo aldım bu dugme kapanmıo üzüldüm hatta ewe geldım tartıldım bı baktım kılo aynı ama bu göğüs buyumesı gercekten farkedılıo birden ama bnm normalde her yeri sızlarken gebelıkte yanlardan sızlamaya basladı hatta özlem yazmıs sızlıo yandan dıe bn o yuzden ondan güzel hberler beklıoyorum yehan'da öle yazmıstı onada demıstım belırtı dıe
sonra bu kasık batması normalden farklı oldu bende daha şiddetli we kısa süreli oluyordu hiç belim agrımadı bnm we adet olacakmısım gıbı bı sancı olmadı
birde adet öncesi iki gun tamamen kuruydum hiç akıntım olmadı gunumun gectıgı gun basladı akıntı annemler sey derdı kızlar parmağınla anlarsın hamıle oldugunu dıe annem 5 cocuk dogurmus we malesef kurtajda olmuş o ole anlarmıs hamıle oldugunu şimdi kadınlar klubunde parmakla gebelık testı war okuyanlar bılır bence kesınlıkle dogru o test rahım adet görecekse asağı ınıo eger bebeiş warsa rahım agzı yukarı cekılıoo
bnmde belirtiler böleydi we aşırı derece mıde yanması oluo ama bnm mıde rahatsızlıgım oldugu ıcın bn pek ümitlendirmedım kendımı..
ayy okusammm mı napsammmkiraz sen miydin kız topikte ikiz bebek isteyen yoksa asbelova mıydı?
bi dua buldum ikiz bebek isteyenlere iyi bi duaymış
Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ yalemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).
bu ıkız ısteyenler ıcın dogru surelerden bırıdır
canım msjını öyle içtenlikle yazmışsın ki inanki göz yaşlarıma hakim olamadımEşim sizler için dua edecek ve tabi ki ben de kızlar. Burdayım bundan sonra da inşallah sizin çift çizgilerinizi de görücem.
Eşimle zaten günlerdir var mı yok mu konuşması yapıp duruyoduk. Test yapacağımı da biliyodu. Ben testi yaptım hemen çizgi belirdi zatenEşimi çağırdım ya canım bi baksana ben göremedim bi şey sen görüyo musun dedim. Görüyorum dedi Sonra beni şöylleeee bi kavradı bi hoplattı sarıldık uzunca bi süre canım olabilir mi dedi bi daha sarıldı canım olabilir mi ya gerçekten dedi. Sonra resmini koy yorum yapsınlar hemen dedi. Diğer testleri yap nolur ne yapcaz biz şimdi süreç ne doktora gidelim iyi bi doktor bulmak lazım falan. Bunları sıralayıp durdu peş peşe Sonra gözleri doldu Allah' a şükürler olsun hemen nasip etti bize dedi. Gelip gelip öptü beni. Uzun süre oturamadı sağa sola gidip geliyo falan..En sonunda ben bi dua ediyim namaz kılıyım dedi şimdi namaz kılıyo böyle işte. İkimizde testi gördüğümüzden beri titreyip duruyoruz
Eşimden yana çok mutluyum çocuk severken içi giden bi insan o, merhamet dolu kalbi biliyorum. Onu mutlu ettiğim için çok mutluyum.
sağol lexcim.. tek üzüldüm topikteki arkadaşlarıma biraz geç başlayacağım dua için...birdeee en sevdiğim mor kotumun diz ve kalça kısımları yırtıldıÇok geçmiş olsun
Eşimle problemler vardı canım kaç gündür.doktor randevum 30 unda.bu ay çalışma yapmicam canım su sonuca çok taktım kafayı sinirlerim gerildi iyice.
evert böyle yapınca daha kolay oluyomuş okumak.. ben şimdi 157deyim meselaarkadslar msj ayarlarında bı secenek war bı sayfada 20 tane göster dıe belkı sız biliosunzdur bn yenı kesfettımdeonu yapınca sayflar kolay okunuo mesela su anda 300 lerdeyız ya bnde 150 falan görunuo olee bi bilgiii yanı
şuan senin durumundayım canım..ölecemmm sinirimdennn.. düşmüşümmm ilgi alaka naz yapıcam kocama yok gittiben geldiiiiiiiiiimmmhamişciklerimiz de burda kızlar nasılsınız var mı bulantı felaan
feryalim kusura bakma dün artık dayanamadım valla, kocişi de takma kafana dicem ama bu pek mümkün görünmüyo lütfenn stres yapma bu çok çok önemli, neler neler yaşıyoruz evlerimizde bi tek sen değilsin ki...
bu arada ben çok sinirliyim, üzgünüm, kızgınımdün evde geçirdik, temizlik felan yaptık pazar günü gezmeye gideriz diye ama eşimi göreve çağırdılar, sabah kalktı gitti, akşama kadar da dönmeme dedi vallaa sinirdeeen ölcem şimdiiiiiiiiiii
ayyy sirkemiiiii çok güzeeelllll :):) benim yerimede izleyinnnnnkızçeler ben çıkıyorum şimdilik eltim kızı ve ben sirke gideceğiz gelince yazarım görüşürüz
canııııııımmm senin eşinde mi asker benimki de göreve gitti bugün
kızlar eşim köpek maması almıştı dün kapının önüne koymuş, koridorda koku yapıyo diye ben de ardiyeye taşıyayım dedim 15 kiloydu, taşıdım ama şimdi karnıma minik bi ağrı girdi korktum yaaa aklıma da hiç gelmedi oooooooooffff kocam offffff sana on defa götür şunu dedim
bu arada bugün rüyamda eşim beni aldatıyordu çocuğumu bu yüzden erken doğurdum minnacıktı kurtarmaya felan çalıştılar sonra kurtuldu sürekli ağlıyordu emzirmem için kucağıma verdiler ama sütüm gelmiyordu annemi arıyorum kayınvalidemi arıyorum ve ağlıyordum sütümm gelmiyorr diyehayırlısı olsun çok etkilendim çok korktum valla sabah kendime gelemedim bir türlü
Allah hayıra çıkarsın canım. Korkma canım insan bazen görüyo öyle rüyalar inşallah hayır değilsede hayra dönsün.
missyaman firar belirtilerimiz çooook benziyor
ya canım benim göğüslerimde yan taraftan ağrıyoo ya umutlanimmi.ama 4-5 gündür hiç akıntı yok kupkuruadetmi olcam ben şimdi
Beni neden unuttunuz 24 yaşındaydım geçen sene bu gün kınam vardı bir yıl oldu artık bebek istiyorum bat tarihim 4aralık hayirlisi diyelimselam kizlar nasilsinizzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?