RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

tatlım valla o testi duydum da yapacak cesaretim yok yaww:18::18::18::18:

ayy okusammm mı napsammm
canım msjını öyle içtenlikle yazmışsın ki inanki göz yaşlarıma hakim olamadım mutluluk göz yaşları bunlar hayırlu olsun ..
maşallah topiğimizdee bi bereket var duaların gücü bu olsa gerek

Çok geçmiş olsun
sağol lexcim.. tek üzüldüm topikteki arkadaşlarıma biraz geç başlayacağım dua için...birdeee en sevdiğim mor kotumun diz ve kalça kısımları yırtıldı kahverengi deri montumunda omuz kısımları yırtılmış.. ona üzüldüm bide.. düştüğüme değil yani
Eşimle problemler vardı canım kaç gündür.doktor randevum 30 unda.bu ay çalışma yapmicam canım su sonuca çok taktım kafayı sinirlerim gerildi iyice.

slm canım öncelikle POZİTİF OLMANI ve.hiç bi şekilde moralini bozmamanı söylemek istiyorum.. birde bu şekilde eşine değil kendinede ceza vermiş oluyorsun (bebiş çalışmaları konusunda) .. bence 30unu bekleme ..baska bi dr.a görünün derim..
evert böyle yapınca daha kolay oluyomuş okumak.. ben şimdi 157deyim mesela
şuan senin durumundayım canım..ölecemmm sinirimdennn.. düşmüşümmm ilgi alaka naz yapıcam kocama yok gitti
kızçeler ben çıkıyorum şimdilik eltim kızı ve ben sirke gideceğiz gelince yazarım görüşürüz
ayyy sirkemiiiii çok güzeeelllll :):) benim yerimede izleyinnnnn burayada panayır gelecek dediler ama daha gelen giden yok yawww
canııııııımmm senin eşinde mi asker benimki de göreve gitti bugün

o zaman en iyi sen anlarsın beni canım

canım inşallah bir şey olmaz, kendine dikkat et canım, belki bebiş sinyal vermiştir, 'beni unutma anneciiim' diye

ayy kızlarrr hep heves ediyorum böyle minicik minicik patikler ,şapkalar,hırkalar öreyim istiyorum ,eşimde teşvik ediyor saolsun :)))

ama korkuyorum acaba böyle hamilelik öncesi böyle şeylere başlamak uğursuzluk getirir mi hani ne bilim erkenden ördüm bitirdim diyelim bebeğime bişey olacak diye korkuyorum sonra vazgeçiyorum örmekten

ören var mı şimdiden? yada tek heves eden daha dereyi görmeden paçaları sıvayan benmiyim

ben yine gelirim kızlar..bu sandalyenin tepesinde oturmak yorucu olmaya başladı..

birazda tvye bakiyim vaktimi ölee geçireyim (daha kpds var neyse tatil veriyorum kendine düşdüm ben )

iyi pazarlar bol sohbetler dilerim

bir gece girmedim topik almış başını gitmiş :):) firar canım tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...topiğimiz uğurlu geldi inanki darısı listedeki tüm arkadaşlarımıza :)

bu arada bugün rüyamda eşim beni aldatıyordu çocuğumu bu yüzden erken doğurdum minnacıktı kurtarmaya felan çalıştılar sonra kurtuldu sürekli ağlıyordu emzirmem için kucağıma verdiler ama sütüm gelmiyordu annemi arıyorum kayınvalidemi arıyorum ve ağlıyordum sütümm gelmiyorr diye hayırlısı olsun çok etkilendim çok korktum valla sabah kendime gelemedim bir türlü

Allah hayıra çıkarsın canım. Korkma canım insan bazen görüyo öyle rüyalar inşallah hayır değilsede hayra dönsün.

hayatımsınav ve rmzeynep çok teşekkür ederim darısı size inşallah
rmzeynep hayırdır inşallah diyelim rüyan için kafana taktıysan ondan görmüşsündür. Sıkma canını.
hayatımsınav öncelikle çok geçmiş olsun Allah'tan bi şey olmamış.Örgüden bahsetmişsin ben 1 ay önce falan tunus işi bebek battaniyesine başladım yarıladım nerdeyse ama bu ara ihmal etmiştim. Artık devam edebilirim Bu arada ben pek becerikli değilim bu konuda. Netten video izleyerek öğrendim. Tunus işi kolay geldi ondan başladım. Ucu tığ gibi şişlerle yapılıyo bilen vardır belki. Battaniye bitsin başka şeyler de yapmak isterim ama dediğim gibi pek bilgim yok olduğu kadar artık :26:

Allah hayıra çıkarsın canım. Korkma canım insan bazen görüyo öyle rüyalar inşallah hayır değilsede hayra dönsün.

aminnnn canım inşallah inşallah.. bebek ne kıymetli ya rüyalarımda anlıyorum bunu gecen ayda düştüğünü görmüştüm bebişimin çok korkutuyor beni böyle rüyalar

Kızlar çarşamba günü BAT 95 çıkmıştı. Cumartesi günü BETA 481 çıktı. Çok sevindim. Doktor haftaya gel keseye bakalım dedi. Acaba kalp atısı olur mu?
BETA neredeyse 5 katından fazla yükselmiş. Sizce bu yükseliş normal mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…