RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bu arada ben basladım pazar temızlığınee hafta içi iş haftasonu iş bazen dıorum çalışmamak en güzeli ew hanımı olan arkadasların fikri ne bu konuda acaba ??
cunku boyle haftasonuda yok haftaiçide :2::2::2:

çalışan kadının kaderi cnm yaaa..benim de çamaşır bittim makine zarrr zarrr alarm veriyo..off kalk as işin yoksa
ama sen şimdi kendini yorma bak bebiş çok yeni..eşine söyle yardım etsin sana yaaa

ben geldiiiiiiiiiimmm hamişciklerimiz de burda kızlar nasılsınız var mı bulantı felaan

feryalim kusura bakma dün artık dayanamadım valla, kocişi de takma kafana dicem ama bu pek mümkün görünmüyo lütfenn stres yapma bu çok çok önemli, neler neler yaşıyoruz evlerimizde bi tek sen değilsin ki...

bu arada ben çok sinirliyim, üzgünüm, kızgınım dün evde geçirdik, temizlik felan yaptık pazar günü gezmeye gideriz diye ama eşimi göreve çağırdılar, sabah kalktı gitti, akşama kadar da dönmeme dedi vallaa sinirdeeen ölcem şimdiiiiiiiiiii

açlık grewi mitingleri war o yuzdenaksam gıdıo 6.da sbh8.de gelıo we yıne aksam 6.da gıdecek o kadar yorgunkı yawas yawas yaparım bn yaa bn bıraz ne derler bek canlıyım
Rabbım korur inşAllah..
bnm çamasırlarda kurudu onları yerleştırdım yastık yorgan yıkadım kış iice gırmeden newresımlerını yerleştırdım bnce en zor ew işide bu (

ayyy Allah yardımcısı olsun cnm..zor görevler..sen de hepsini birden yapma.sakın ağır falan kaldırma..bırak gerekirse kirli kalsınn amaammm bebişten önemli miii

ayy cnm yalnız mı kaldın yineeeesinirlenme cnm yaa ne yapsın görev işte gitmeme şansı yokkiii..

özom kıyamam sana insan elinde olmayan nedenlerle böle olunca daha bir sinir oluyor ama stres yapma canım inş.fazlasıyla telafi edersiniz canım benim

beyazlim

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:40
lex:20
oz_lem:30
rmzeynep:30
nese77:50
missyaman:30
8scorpions:33
RainbowColors:20
firarperest:30
feryalnur:30

Toplam:313

wavybalsam

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

zehra9090:20
RainbowColors:20

endozlem

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

RainbowColors:40

ne güzel yaa sabah sabah hamiş haberini okuyarak başladım güne,firarperest canım gözünaydın,sağlıkla kucağına al inş.
çok tatlı heyecanlar bunlar,eşin şükür namazı kılmış maşaallah ona.
bende eşim işe gider gitmez kılmıştım,aklınızda olsun hamiş haberi alacak arkadaşlar

özocum biz iyiyiz yaa şükür,daha ilk haftalar tabi.sonraki günlerde neler olacak bakalım :18:

rainbow ablam ben birşey merak ettiğimde eşim diyor ki kızlara sorsana
bir ablam var çocuğu var diyorum,o bilir işte tecrübeli ona danış diyor

hergün böyle hamiş haberi almayı nasip etsin mevlam inş.

yehan değerin iyi canım gözünaydın

bu arada bende doğudayım kızlar.benim gibi olanların Allah yardımcısı olsun.doğum yaza geliyor memleketlerimize gidebiliriz inş.

Son düzenleme:
kadikoy810

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

RainbowColors:33

Toplam:240

leylam123

Toplam:240

leylam123

Toplam:280

kızlar eşim köpek maması almıştı dün kapının önüne koymuş, koridorda koku yapıyo diye ben de ardiyeye taşıyayım dedim 15 kiloydu, taşıdım ama şimdi karnıma minik bi ağrı girdi korktum yaaa aklıma da hiç gelmedi oooooooooffff kocam offffff sana on defa götür şunu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…