- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.101
yaptım tatlımm teşekkürlerr..böylece daha az yorumu gözden kaçırıcam artıkkforum ayarları secenegı war ya ordan yapıyorsun
bu arada ben basladım pazar temızlığınee hafta içi iş haftasonu iş bazen dıorum çalışmamak en güzeli ew hanımı olan arkadasların fikri ne bu konuda acaba ??
cunku boyle haftasonuda yok haftaiçide :2::2::2:
açlık grewi mitingleri war o yuzdenaksam gıdıo 6.da sbh8.de gelıo we yıne aksam 6.da gıdecek o kadar yorgunkı yawas yawas yaparım bn yaa bn bıraz ne derler bek canlıyım
Rabbım korur inşAllah..
bnm çamasırlarda kurudu onları yerleştırdım yastık yorgan yıkadım kış iice gırmeden newresımlerını yerleştırdım bnce en zor ew işide bu (
ben geldiiiiiiiiiimmmhamişciklerimiz de burda kızlar nasılsınız var mı bulantı felaan
feryalim kusura bakma dün artık dayanamadım valla, kocişi de takma kafana dicem ama bu pek mümkün görünmüyo lütfenn stres yapma bu çok çok önemli, neler neler yaşıyoruz evlerimizde bi tek sen değilsin ki...
bu arada ben çok sinirliyim, üzgünüm, kızgınımdün evde geçirdik, temizlik felan yaptık pazar günü gezmeye gideriz diye ama eşimi göreve çağırdılar, sabah kalktı gitti, akşama kadar da dönmeme dedi vallaa sinirdeeen ölcem şimdiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?