- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.121
kızlar eşim köpek maması almıştı dün kapının önüne koymuş, koridorda koku yapıyo diye ben de ardiyeye taşıyayım dedim 15 kiloydu, taşıdım ama şimdi karnıma minik bi ağrı girdi korktum yaaa aklıma da hiç gelmedi oooooooooffff kocam offffff sana on defa götür şunu dedim
arkadaşlar 10 kasımda doktora gittiğimde sol tarafta bir yumurtamın olduğunu 14 kasımda gelebilirsem yumurta takibi yapacağını söylemişti. ben 16 kasımda gittim yumurtan yok şuan çatlamış muhtemel 14-15 kasımda dedi... biz de 10 kasımdan itibaren gün aşırı çalışma yapmıştık en son 15 kasım dahil... yumurtam 15 kasımda çatlamış olsa o gün çalışmış olsak en verimli gün o gün müdür? 16 kasımda sperm kalitesi düşük olur diye çalışma yapmadık... yumurtam çatladığına göre bugünlerde çalışma yapmaya gerek var mı?cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
yaa ne düşüncesiz bu kocişler ama yaaakokar tabi ayy hemde ne biçimmm:18:kuzum yaa sürükleseydin keskee..sen şimdi biraz uzan her ihtimale karşıı..bata da az kalmış zaten yapma böyle şeyler cnm yaa..bak ağrın geçmezse acile git.. tamam mıı
ooooofff yaaa hiç sorma benim ona en az 20 defa tekrar etmem lazım bişeyi kendi akıl edip yapmaz zaten, canım ara ara oluyo inşallah bişe olmaz
ben de seni sorcaktım ne yaptın belirtin var mı batın yarın
yok canım yaa..hatta her ay şişen gögüslerim şu an normal halinde..ne ağrı ne sızı ne hassasiyettt
akıntım yok denecek kadar az..karnıma ara ara regl sancısı gibi ağrı giriyo..koşuyorum wcyee
böyle keyifsiz saçma sapanım zaten bu gün..iş güç dolu evde onu bile yapamıyorum
tünaydın kızlar....
ayy firarperestinnnnn takvimiiiiiiiiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiii gördümmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun canım benimm... Rabbim kollarına almanı ,saglıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin
ben bi geçmişi okuyayayım bakam
eşim gitti işee bi tlf koşa koşa gitti hemde , bu askere pazarmış özel izinmiş vs yok arkadaş!!!!
aman hiç belli olmuyo diyolar belirtileri hemen hemen aynıymış, benim de göğüslerimde ağrı başladı ki adet belirtisi olduğunu düşünüyorum tabi, artık umutlanmicam
aynen tatlım yaa..umutlanınca beyin kendini hamile zannediyo..
bi de afedersin 4-5 gündür bir gegirti hali var bende..normalde olan bişey değil nadiren yaşarım..ama bu ara eşim de farketti gülüyo..ne kadar sessiz olsam da anlaşılıyo
bi de afedersin 4-5 gündür bir gegirti hali var bende..normalde olan bişey değil nadiren yaşarım..ama bu ara eşim de farketti gülüyo..ne kadar sessiz olsam da anlaşılıyo
tünaydın kızlar....
ayy firarperestinnnnn takvimiiiiiiiiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiii gördümmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun canım benimm... Rabbim kollarına almanı ,saglıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin
ben bi geçmişi okuyayayım bakam
eşim gitti işee bi tlf koşa koşa gitti hemde , bu askere pazarmış özel izinmiş vs yok arkadaş!!!!
kızlar eşim köpek maması almıştı dün kapının önüne koymuş, koridorda koku yapıyo diye ben de ardiyeye taşıyayım dedim 15 kiloydu, taşıdım ama şimdi karnıma minik bi ağrı girdi korktum yaaa aklıma da hiç gelmedi oooooooooffff kocam offffff sana on defa götür şunu dedim
canııımmm mide yanması da gebelik belirtisidir aslında
o bende de olmuştu cnm,bir gece mahvolmuştum hatta.hayırlısı bakalım
Bu bende de vardı canım hamilelik belirtisi olabilir yani haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?