RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

neşe ve raginda çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim hepinize nasip etsin.

Ben kahvaltımı yaptım, nevresimleri değiştirdim, makinaya çamaşır attım. Mutfakta dağğğğ gibi bir bulaşık var şimdi gidip onu yıkıcam.
Ama belirtilerimi yazacağım aklıma geldi söz vermiştim.Şimdi ben aslında bi şeyleri fark edip yok canım değildir deyip duruyodum onları yazıyım şimdi.
Öncelikle hatırlarsınız belki çok uzun süren bi kabızlık durumum olmuştu hatta ilaç kullanacaktım ne olur ne olmaz diye kullanmadım.
Kasık batmaları daha doğrusu aniden başlayan kasık ağrılarım vardı. Hala da var.
Adet döneminde yaşadığım gibi bel ağrım oluyordu ama kısa sürüyodu.
Bi ara felaket ayak üşümesi yaşadım. Ben kışın bile çorap giymeyi sevmem. Ayağımda çorap varken ayaklarım donuyodu.
Son bi aydır çok uyuyodum ben bunu çalışmıyor olmama bağlıyodum saldım kendimi ondan diyodum.
Son günlerde göğüslerim böyle sert gibi geliyodu. En son olarak da çay kokusundan rahatsız olup öğürme ihtiyacı hissetmemi söyleyebilirim.
Bu saydıklarımın bazıları hamilelikle ilgili de olmayabilir belki sadece bana farklı geldiği için yazdım.Merak edenlere faydalı olur umarım.

arkadaşlar 10 kasımda doktora gittiğimde sol tarafta bir yumurtamın olduğunu 14 kasımda gelebilirsem yumurta takibi yapacağını söylemişti. ben 16 kasımda gittim yumurtan yok şuan çatlamış muhtemel 14-15 kasımda dedi... biz de 10 kasımdan itibaren gün aşırı çalışma yapmıştık en son 15 kasım dahil... yumurtam 15 kasımda çatlamış olsa o gün çalışmış olsak en verimli gün o gün müdür? 16 kasımda sperm kalitesi düşük olur diye çalışma yapmadık... yumurtam çatladığına göre bugünlerde çalışma yapmaya gerek var mı?cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

yaa ne düşüncesiz bu kocişler ama yaaakokar tabi ayy hemde ne biçimmm:18:kuzum yaa sürükleseydin keskee..sen şimdi biraz uzan her ihtimale karşıı..bata da az kalmış zaten yapma böyle şeyler cnm yaa..bak ağrın geçmezse acile git.. tamam mıı

cnm eger 15 inde çatladıysa ve ilişki olduysa sağlıklı spermler 3 güne kadar yaşayabiliyo rahimde..onlar bi şekilde buluşabilir yanii..hem zavallı spermler yumurtayı bulmak için dolaşıyomuş bir de içerde
yani yumurta çatladıktan sonra yapılan çalışmalar keyif içindir cnm..biz şahsen tercih ediyoruz..en azından stressiz oluyo çatlamadan sonrakiler..aman yarım saat yatayımm ayakları dikeyim..vs derken insan şartlanıyo sadece..sonrası keyfinize kalmış yan

ooooofff yaaa hiç sorma benim ona en az 20 defa tekrar etmem lazım bişeyi kendi akıl edip yapmaz zaten, canım ara ara oluyo inşallah bişe olmaz

ben de seni sorcaktım ne yaptın belirtin var mı batın yarın

Özlemcim dikkat et kendine Allah korusun ya akşam bi on kez daha söylerdin ne olacak yeter ki sana bi şey olmasın. Bu erkekler hep mi üşengeç yarabbim??

ooooofff yaaa hiç sorma benim ona en az 20 defa tekrar etmem lazım bişeyi kendi akıl edip yapmaz zaten, canım ara ara oluyo inşallah bişe olmaz

ben de seni sorcaktım ne yaptın belirtin var mı batın yarın

yok canım yaa..hatta her ay şişen gögüslerim şu an normal halinde..ne ağrı ne sızı ne hassasiyettt
akıntım yok denecek kadar az..karnıma ara ara regl sancısı gibi ağrı giriyo..koşuyorum wcyee
böyle keyifsiz saçma sapanım zaten bu gün..iş güç dolu evde onu bile yapamıyorum

aman hiç belli olmuyo diyolar belirtileri hemen hemen aynıymış, benim de göğüslerimde ağrı başladı ki adet belirtisi olduğunu düşünüyorum tabi, artık umutlanmicam

tünaydın kızlar....

ayy firarperestinnnnn takvimiiiiiiiiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiii gördümmmmmmmmmmmm

hayırlı olsun canım benimm... Rabbim kollarına almanı ,saglıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin

ben bi geçmişi okuyayayım bakam

eşim gitti işee bi tlf koşa koşa gitti hemde , bu askere pazarmış özel izinmiş vs yok arkadaş!!!!

canııııııımmm senin eşinde mi asker benimki de göreve gitti bugün

aman hiç belli olmuyo diyolar belirtileri hemen hemen aynıymış, benim de göğüslerimde ağrı başladı ki adet belirtisi olduğunu düşünüyorum tabi, artık umutlanmicam

aynen tatlım yaa..umutlanınca beyin kendini hamile zannediyo..
bi de afedersin 4-5 gündür bir gegirti hali var bende..normalde olan bişey değil nadiren yaşarım..ama bu ara eşim de farketti gülüyo..ne kadar sessiz olsam da anlaşılıyo

canııımmm mide yanması da gebelik belirtisidir aslında

o bende de olmuştu cnm,bir gece mahvolmuştum hatta.hayırlısı bakalım

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah darısı başınıza

özlemm korkma bence bişi olmaz inş 15 kılodan bn su damacanası tasımıstım 17 kg
bende belirtilerimi yazayım bat bekleyen arkadaslara bi ön bilgi olur belki
bnm her zaman kronık kabızlık problemım wardı hatta burda da yazmıstım bn onu belırtıden saymam dıe ama bu sefer kabızlık coook uzun sürmüştü
ikincisi gaz sancısı felakettı co afedersınız sürekli bi ihtiyac halınde oluyorsunuz
sonra göğüsleriniz sızlıo falan ama ben okulda önlük giyiyorum bi sabah dedım kı ya ben ne kadar kılo aldım bu dugme kapanmıo üzüldüm hatta ewe geldım tartıldım bı baktım kılo aynı ama bu göğüs buyumesı gercekten farkedılıo birden ama bnm normalde her yeri sızlarken gebelıkte yanlardan sızlamaya basladı hatta özlem yazmıs sızlıo yandan dıe bn o yuzden ondan güzel hberler beklıoyorum yehan'da öle yazmıstı onada demıstım belırtı dıe
sonra bu kasık batması normalden farklı oldu bende daha şiddetli we kısa süreli oluyordu hiç belim agrımadı bnm we adet olacakmısım gıbı bı sancı olmadı
birde adet öncesi iki gun tamamen kuruydum hiç akıntım olmadı gunumun gectıgı gun basladı akıntı annemler sey derdı kızlar parmağınla anlarsın hamıle oldugunu dıe annem 5 cocuk dogurmus we malesef kurtajda olmuş o ole anlarmıs hamıle oldugunu şimdi kadınlar klubunde parmakla gebelık testı war okuyanlar bılır bence kesınlıkle dogru o test rahım adet görecekse asağı ınıo eger bebeiş warsa rahım agzı yukarı cekılıoo
bnmde belirtiler böleydi we aşırı derece mıde yanması oluo ama bnm mıde rahatsızlıgım oldugu ıcın bn pek ümitlendirmedım kendımı..

Bu bende de vardı canım hamilelik belirtisi olabilir yani haberin olsun

canııımmm mide yanması da gebelik belirtisidir aslında

o bende de olmuştu cnm,bir gece mahvolmuştum hatta.hayırlısı bakalım

Bu bende de vardı canım hamilelik belirtisi olabilir yani haberin olsun

ayyy umutlanmıycam kızlar yaaa..yani umutlanmamalıyım dimiii daha erken.:26:.hele bi bat geçsin Allah izin verirse:18:
yavaş yavaş bişeyler çıkıyo işte ama vucudum benle oyun oynuyor da olabilir tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…