- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.201
kızım 7/24 benimle babası ile başbaşa vakit geçirsin istedim tabi benimde işime geldi ama gittim yine kızıma bişeyler aldım
kızlar nasılsınz?
hoşgeldin canım iyilik, sen nasılsın
Hoşgeldin cnm iyiyiz sen de iyisindir inşallahh
ooo çok güzel baba kız bi güzel eylenmişlerdir, sen de alış verişle sitres atmışındır
kızım 7/24 benimle babası ile başbaşa vakit geçirsin istedim tabi benimde işime geldi ama gittim yine kızıma bişeyler aldım
Yok tatlım en erken salı.yani aslında korkuyorum negatifi görmekten.çünkü bendekiler belirti bile değil gibi.yine de Allahtan ümit kesilmez
iyyim cnm sagol adetın 6.günü beklıyorm kocamın gelmesını
yarın sabah kan vermeye gidiyorum sevmiyorum şu iğneleri
eşimde gidicek dr.a inşallah sorun çıkmaz.bu sabahta hayıt suyu içtim çok kötü umarım devam edebilirim birde aç karnına hiç çekilmiyor
yarın sabah kan vermeye gidiyorum sevmiyorum şu iğneleri
eşimde gidicek dr.a inşallah sorun çıkmaz.bu sabahta hayıt suyu içtim çok kötü umarım devam edebilirim birde aç karnına hiç çekilmiyor
ahhh benim de bi kızçem olsa babasıyla başbaşa gezse
[SUB][/SUB]
canım benim sabırsızlıkla bekliyorum dua etcem bol bol, inşallaaaaaaahh rabbim inşallaaaaaaaaaaaaahhh
ne kadardır istiyosun canım doktora felan gittin mi
güzel haberler verırsın ınşş
Ayy cnm Allah razı olsunn.tez zamanda hepimize bebiş versin inşallah
Cnm 5.5yıllık evliyiz ama agustostan beri bıraktık korunmayı.temmuzda gittim doktora ultrason smear falan temizim .folik ve omega verdi içiyorum.2kasımda dayanamdım yine gittimönce eşim spermiyogram yaptırdı sonuçla gittik.onda da şu aşamada engel yok.tekrar muayene oldum 10. Gün 15mm yumurtam vardı rahim salgıları güzeldi.eğer kırmızılar gelirse fsh-tsh-prolaktin-lh-e2 tahlilleri yaptırıcam 3.günü.problem yoksa çalışmalar aynen devam zamanı gelmemiş diycez napalım
hadi bakalımmmmmm
aaaaa hayıtı aç karınla içecen diye bi şey yok ben çok araştırdım, kendine eziyet etme..tadı da fena değil yaa
canım hayıtı sabah akşam iç ne olur, çok faydalı, hatırım için
heleki adet düzensizliğin varsa mutlakaaaa, ben 3 aydır içiyorum inanki o aylarca olmadığım adetlerim takır takır her ay geliyo
kız ben senı nıye hep hamıle sanıyorum yaa ne oluyor kıtopıge gırdıgınde sankı sen hamıleymıssın gıbı gelıyo
cnm bu arada ovı testıne baslıycam ama ne zaman baslıyayım sence
innnnşallah gelmiştir zamanı, hem gelmemişse de üzülmeyin daha yeni başlamışsınız çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?