RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ben geldim canlarim geçmişi yarın sabah okuyacağım hamile varmi yeni? Keyifler nasil.Ozom ya sanki sıra sende bana hep öyle geliyor

cnm benım 20 eylul 17 ekım 13 kasım

canım senin ovulasyon haftan 21-26 arası, en önemli gün yani ovunun gerçekleşeceği gün 26sı
bu yüzden bence yarın ya da öbürgün yapmaya başla, her gün aynı saatte yapacaksın ama ilk idrarla değil, mesela her gün saat 15.00 da yap, idrara azcık sıkışık ol ve 2 saat öncesinden itibaren sıvı alımını azalt

ben bu hesaplamaya doktor nevanın sitesinden bakıyorum, kendim için de yapmıştım hakikaten tam da verdiği gün ovum gerçekleşti

dediğim gibi özellikle 26sı çok önemli

Ben geldim canlarim geçmişi yarın sabah okuyacağım hamile varmi yeni? Keyifler nasil.Ozom ya sanki sıra sende bana hep öyle geliyor

feryaliiiiiiiiiiiiiiiimmm hoşgeldin canımmmmm

anacım umutlandırmayın beni, sanki bu ay kırmızı kartı yersem sizi üzecekmişim gibi geliyo, hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum

ammmaaa bugün sağ kasığımda ara ara kelebeğin kanat çırpması gibi bir iki hareket oldu, özellikle arabadayken çok hissettim ayyyy neyseeee umut yok umut yoooookkk

tatlım cok sagol ugrasmıssn moralım bozuldu eşımde o gun yola cıkacak ancak 27 sınde burda olur galıba bu ay da benm hayaller yattı.

tatlım cok sagol ugrasmıssn moralım bozuldu eşımde o gun yola cıkacak ancak 27 sınde burda olur galıba bu ay da benm hayaller yattı.

cnm sende 27 sini mutlaka değerlendir bilemezsinki belki geç yumurtluyorsun ben birkeresinde 16.günden sonra yumurtlamıştım.

Kızlar daha önce de söylemiştim benim karşı komşum Rus ve psikolog.Bazen kahve içiyoruz sabahları ve ben konuşurken sıkıntılardan ufak dertlerden bahsediyorum. Sağolsun o da mesleğinin vermiş olduğu bi güzellikle bana çok güzel şeyler anlatıyor ve öğretiyor. Geçen bebek mevzusundan konuştuk.Yine olmayacak bu ay umutlanmayayım dedim.Bana evrene doğru mesajları yollamak gerektiğini ve çekim yasasından bahsetti. Yani Türkçesi "İNANMAK". Eğer olacağına inanırsan ve evrene bu yolda mesaj iletirsen mutlaka sana gelecektir o dedi. Daha birsürü şey anlattı, karamsar olmamak gerekiyor.Önündede sonunda ben hamile kalacağım demem gerektiğini söyledi.
Gerçekten bu kadın bana iyi geliyor, farklı pencerelerden bakmamı sağlıyor.

Yani ne olursa olsun pes etmemek ve olacağına inanmak, istemeye devam etmek, hepimiz için, yılmak yok canlaaaaarrr

evet aslında dogru cnm güya secret i okudum ha bunlarn hepsını bılıyorum aslında .... evren sana seslenıyorum bu sefer bebegım olacak

Ozom ben evrene mesaj yolladım ve ozomun bebeği gelsin Ozom senlensin.hepimizinkiler gelsin saglikla yaşıt olsunlar oyoyoy

bebişim yumurta zaten 24 saat canlı sakın umudunu kaybetme, pardon ammmaaaa kociş gelir gelmez yatağa atcaksın

evet canım öyle olacak galıba yol yorgunu falan ama napalım :):):) ay benı güldürdun Allah ta senı güldürsün tatlım

feryalim gelmişşşş ablam gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşş 2 saattir size bakıyorum

geldim geldim.Aklım hep burada kaldı bugün ama yokken dualarınızı bitirdim .

nartanesinden haber yok sanırım hala.

Özlemciğim kendine dikkat et bitanem ağır kaldırma.

Geçmişi okudum ama sohbeti yaşamak giib keyifli değil.iyisimi ben nereye pc. oraya :):)

h.geldın cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…