- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.221
ayyyy canım benim ciddi misin yaaaa inşallah inşallaaaaaaahhh
kuzum kaç günde bir oluyosun adetlerini ve son 3 adetini yazar mısın
Kızlarr ben kaçıyorumm.hayırlı haberler gelirse sabah okurum inşallahhhh
kızlar ben çıkıyoruuum, sizlere ballı sohbetler diliyorum, yarın inşallah görüşürüüüüüz
cnm benım 20 eylul 17 ekım 13 kasım
Ben geldim canlarim geçmişi yarın sabah okuyacağım hamile varmi yeni? Keyifler nasil.Ozom ya sanki sıra sende bana hep öyle geliyor
canım senin ovulasyon haftan 21-26 arası, en önemli gün yani ovunun gerçekleşeceği gün 26sı
bu yüzden bence yarın ya da öbürgün yapmaya başla, her gün aynı saatte yapacaksın ama ilk idrarla değil, mesela her gün saat 15.00 da yap, idrara azcık sıkışık ol ve 2 saat öncesinden itibaren sıvı alımını azalt
ben bu hesaplamaya doktor nevanın sitesinden bakıyorum, kendim için de yapmıştım hakikaten tam da verdiği gün ovum gerçekleşti
dediğim gibi özellikle 26sı çok önemli
tatlım cok sagol ugrasmıssnmoralım bozuldu eşımde o gun yola cıkacak ancak 27 sınde burda olur galıba bu ay da benm hayaller yattı.
cnm sende 27 sini mutlaka değerlendir bilemezsinki belki geç yumurtluyorsun ben birkeresinde 16.günden sonra yumurtlamıştım.
tatlım cok sagol ugrasmıssnmoralım bozuldu eşımde o gun yola cıkacak ancak 27 sınde burda olur galıba bu ay da benm hayaller yattı.
Kızlar daha önce de söylemiştim benim karşı komşum Rus ve psikolog.Bazen kahve içiyoruz sabahları ve ben konuşurken sıkıntılardan ufak dertlerden bahsediyorum. Sağolsun o da mesleğinin vermiş olduğu bi güzellikle bana çok güzel şeyler anlatıyor ve öğretiyor. Geçen bebek mevzusundan konuştuk.Yine olmayacak bu ay umutlanmayayım dedim.Bana evrene doğru mesajları yollamak gerektiğini ve çekim yasasından bahsetti. Yani Türkçesi "İNANMAK". Eğer olacağına inanırsan ve evrene bu yolda mesaj iletirsen mutlaka sana gelecektir o dedi. Daha birsürü şey anlattı, karamsar olmamak gerekiyor.Önündede sonunda ben hamile kalacağım demem gerektiğini söyledi.
Gerçekten bu kadın bana iyi geliyor, farklı pencerelerden bakmamı sağlıyor.
Yani ne olursa olsun pes etmemek ve olacağına inanmak, istemeye devam etmek, hepimiz için, yılmak yok canlaaaaarrr
bebişim yumurta zaten 24 saat canlı sakın umudunu kaybetme, pardon ammmaaaa kociş gelir gelmez yatağa atcaksın
feryalim gelmişşşş ablam gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşş2 saattir size bakıyorum
geldim geldim.Aklım hep burada kaldı bugün ama yokken dualarınızı bitirdim .
nartanesinden haber yok sanırım hala.
Özlemciğim kendine dikkat et bitanem ağır kaldırma.
Geçmişi okudum ama sohbeti yaşamak giib keyifli değil.iyisimi ben nereye pc. oraya :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?