- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #3.241
Ozom ben evrene mesaj yolladım ve ozomun bebeği gelsin Ozom senlensin.hepimizinkiler gelsin saglikla yaşıt olsunlar oyoyoy
geldim geldim.Aklım hep burada kaldı bugün ama yokken dualarınızı bitirdim .
nartanesinden haber yok sanırım hala.
Özlemciğim kendine dikkat et bitanem ağır kaldırma.
Geçmişi okudum ama sohbeti yaşamak giib keyifli değil.iyisimi ben nereye pc. oraya :):)
İyi akşamlar hanımlar o kadar halsizim ki yazmaya üşendim okuyup duruyorum.
İnanılmaz uykum var dizi bitsin yatcam inşallah.
Midem bi hoş yanıyo mu bulanıyo mu böyle bi hoş yani
Şeyi diyecektim şimdi ben yarın kadın doğuma gitcem ya doktor ultrasonla falan bakar mı?
İlk muayenede ne oluyor tam olarak? :26:
kızlaaaaar 2 gündür bu şarkı dilimde ve hep biz geçiyor aklımdan. dinleyin olur mu hepimize gelsin
Ağlamak Yok (Deniz Seki) - YouTube
Oyy kıyamam, bebişin "annecim ben burdayım" diyor.
seffiyom leeenn seniiigelsinler gelsinler inşallaaaaaaahhh şenlenelim hep beraber, feryaaaal bebişine ne marka biberon aldın diyeyimmm
evren babaaaaaaaaaaa ya da anneeeeeeeeeeee bize bebik ver, zaten olacak biliyoruzzzz ama çabuk olsun biraaaaazzz
zaten kızdım kocişeeeyaaa ben de vınn alacam tenefüste okuldan bağlanmak için, çantamı atıp direk pc başındayım çok össslüyorum siziiii
saol bitanemmmmmmmmmkızlaaaaar 2 gündür bu şarkı dilimde ve hep biz geçiyor aklımdan. dinleyin olur mu hepimize gelsin
Ağlamak Yok (Deniz Seki) - YouTube
Ozom bende seni çok seviyorum ya ne düşündüm bilsen siz uzaklardasiniz ya ben ıst.avrupa yakasindayim bizim buralarda Bebis alışverişi yönünden alternatif çok ve uygun diyorum kendi kendime kızlar bana söyler ben istediklerini alır yollarim
Ozom bende seni çok seviyorum ya ne düşündüm bilsen siz uzaklardasiniz ya ben ıst.avrupa yakasindayim bizim buralarda Bebis alışverişi yönünden alternatif çok ve uygun diyorum kendi kendime kızlar bana söyler ben istediklerini alır yollarim
oyyy öyle diyor di mi? İnşallah sen de hissedeceksin yakında bunları inşallah
Firarcığım ilk muaynede önce kan tahlili ister dr.sonra rahme bakar keseyi görmek için.Kalp atışları içinde gün verir sana şu gün gel der.
Arkadaşlar ben soğan kürü içiyorum bugün 5.günüm kasıklarım çatlayack gibi yumurtlama desem bu derece ağrı olmaz.bU Soğan suyu içimde ne var ne yok temizliyor galiba :)))
firarııııımmm her miden bulandığında, meleğin kendini sana her hissettirdiğine kafanı kaldır şükret olur mu
yatarkende içeceğim yarna çoğalırsa bırakayım o zaman.neden olurmuş peki böyle..ablaaaaaaamm eğer çok fazlaysa ağrın olursa bırak içmeyi olur mu, çünkü okumuştum ben eğer ağrı ve kanama artarsa bırakılmalı demişti
Arkadaşlar ben soğan kürü içiyorum bugün 5.günüm kasıklarım çatlayack gibi yumurtlama desem bu derece ağrı olmaz.bU Soğan suyu içimde ne var ne yok temizliyor galiba :)))
Alttan muayneye gerekyok cnm keseyi rahatlıkla görür.Dr.un alttan bakmak isterse istmediği söyle ama samam teklif etmez.Muaynelerin hep karından olacak bundan sonra doğuma yakın alttan olacak sadece çatına bakmak için oda çok basit bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?