RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ay ben cıkayım artık yarın erken kalkıcam okul var yınee offff öptum hepınıızı ıyı geceler yarın güzel hamıle haberlerı alırız ınşşş

İyi akşamlar hanımlar o kadar halsizim ki yazmaya üşendim okuyup duruyorum.
İnanılmaz uykum var dizi bitsin yatcam inşallah.
Midem bi hoş yanıyo mu bulanıyo mu böyle bi hoş yani
Şeyi diyecektim şimdi ben yarın kadın doğuma gitcem ya doktor ultrasonla falan bakar mı?
İlk muayenede ne oluyor tam olarak? :26:

Ozom ben evrene mesaj yolladım ve ozomun bebeği gelsin Ozom senlensin.hepimizinkiler gelsin saglikla yaşıt olsunlar oyoyoy

seffiyom leeenn seniii gelsinler gelsinler inşallaaaaaaahhh şenlenelim hep beraber, feryaaaal bebişine ne marka biberon aldın diyeyimmm
evren babaaaaaaaaaaa ya da anneeeeeeeeeeee bize bebik ver, zaten olacak biliyoruzzzz ama çabuk olsun biraaaaazzz

zaten kızdım kocişeee yaaa ben de vınn alacam tenefüste okuldan bağlanmak için, çantamı atıp direk pc başındayım çok össslüyorum siziiii

Oyy kıyamam, bebişin "annecim ben burdayım" diyor.

kızlaaaaar 2 gündür bu şarkı dilimde ve hep biz geçiyor aklımdan. dinleyin olur mu hepimize gelsin

Ağlamak Yok (Deniz Seki) - YouTube

Ozom bende seni çok seviyorum ya ne düşündüm bilsen siz uzaklardasiniz ya ben ıst.avrupa yakasindayim bizim buralarda Bebis alışverişi yönünden alternatif çok ve uygun diyorum kendi kendime kızlar bana söyler ben istediklerini alır yollarim

acayip eksiklik hissediyorum bende merak ediyorum şimdi ne konuşuyor acaba kızlar diyorum

kızlaaaaar 2 gündür bu şarkı dilimde ve hep biz geçiyor aklımdan. dinleyin olur mu hepimize gelsin

Ağlamak Yok (Deniz Seki) - YouTube
saol bitanemmmmmmmmm

Arkadaşlar ben soğan kürü içiyorum bugün 5.günüm kasıklarım çatlayack gibi yumurtlama desem bu derece ağrı olmaz.bU Soğan suyu içimde ne var ne yok temizliyor galiba :)))

oyyy tatlım benim nelerde düşünüyorrr Rabbim güzel gönlüne göre versin inşAllah.

ayyyy canım beniiiiiiimmmmm yaaa hisettiriyorsun bunu zaten,yüreğini görüyorum, o kocaman yüreğini ne mutlu bizeee benim de aklımdan geçti vallaaaa geçen diyodum arada minnak hediyeler yollarım kızların bebiklerineeee , aynısın farklı renginden alırım felan diyodum inaşşallaaaaaahh olsa da alsakkk..ama söz size, bebikim olursa bebek şekeri yaptırcam inşallaaahh ve hepinize yollicam allah kısmet ederse

oyyy öyle diyor di mi? İnşallah sen de hissedeceksin yakında bunları inşallah

firarııııımmm her miden bulandığında, meleğin kendini sana her hissettirdiğine kafanı kaldır şükret olur mu

Arkadaşlar ben soğan kürü içiyorum bugün 5.günüm kasıklarım çatlayack gibi yumurtlama desem bu derece ağrı olmaz.bU Soğan suyu içimde ne var ne yok temizliyor galiba :)))

ablaaaaaaamm eğer çok fazlaysa ağrın olursa bırak içmeyi olur mu, çünkü okumuştum ben eğer ağrı ve kanama artarsa bırakılmalı demişti

Alttan muayneye gerekyok cnm keseyi rahatlıkla görür.Dr.un alttan bakmak isterse istmediği söyle ama samam teklif etmez.Muaynelerin hep karından olacak bundan sonra doğuma yakın alttan olacak sadece çatına bakmak için oda çok basit bişey.

firarııııımmm her miden bulandığında, meleğin kendini sana her hissettirdiğine kafanı kaldır şükret olur mu

Haklısın canım rabbime çok şükür ama zaten evlendiğimizden beri şükür edip duruyoruz biz. Eşimden alıştım bi şey diyecek ya iki üç kez şükürler olsun der

ablacım diyorum galiba benden büyüksün.bende soğan suyuna başladın geçen ay on vebş gün içtim sonra on beş gün bırakıp tekrar başlayım dedim ama biraz kafam karıştı acaba başlamak için en doğru zaman nedir.yani benim adetime gün kaldı sence ne zaman başlamalıyım abla bilgin var mı?

Ohh vallahi içim rahatladı çok korkuyorum ya ben ondan. Ablam sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…