RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hemde nasıl bacım geçenlerde bi tanesi üstsüz dolaşıyordu sonradan anlaşıldı ki sarhoşmuş

Benim fakülte laleliye yakındı..uzun boylu sarışın bir kız arkadaşım vardı onla fotokopi çektirmeye falan giderdik zamanla bakışlardan rahatsız oldum..sebep kız arkadaşımmış üstüme alınmışım yanlızken sorun yoktu

oyy kuzum valla sesli güldüm yaaaa bide göbükle demiiii yandannnnnnnnnnnnnnnnn ohhhhhhh

heee eşin de arkandan koşuyo bebek çantasıyla göbek de hopluyo

özocan senin saçlar uzun kıvırıyon biz niye ablamla erkek tipindeyiz kız araba konusuda bugun çözüldü çözülcek hadi bakalım hayırlısı bu arada ben de fena halay çekerim he

ne atar yapıyon leeeenn sol baştan mı dedim ortaya karışık, farketmez hepsi uyar bana 3'ü de birbirinden tip baaağele :118:

kız gerçek mi ne zaman belli olacak, saat kaçtaaaaaaa

sen arabayı al ben de istanbul'a kadar le hanıme hanımeyle gelecem

Rainbowwcummm ben mesaj çekemdim sana; 100 tane yazışma olduktan sonra çekebiliymuşum..
o yüzden burda söyleyim dedim bat tarihim; 17 aralık yaşım 29 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)

divan edebiyatıdan çok duymuşusdur leyl ü nehar: gece ve gündüz, ama neharın söylenişi çok zor, sonuçta 8-9 yaşına kadar doğru telaffuz edemeyebilir, telefonda adını söylerken karşı taraf en az 3 defa sorar, kodlattırır vs, sen hele cinsiyetini öğren teyzoşları burda ona ne isimler bulcak

ay yemegımıdı yedım araya sıkıstrdım geldım kızlarrr osaka cnm bana cevp vermıstın yenı gördum cnm ağrım falan yok ıslaklıgm da yok yarın baslıycam ovı testıne kocişim salı günü gelecek umarım yetısır bebek ıcın çalısırız..

inşallhhh canımmm inşallhhh..

bu akşam sonuçlanacak bebem sen hanımeyle gel ben seni deliloyla karşılarım sonra bir roman yaparız abe kaynana naptın bize naptın bize

hahahaha yürek hoplatan bi gacıyım di mi

oooooooyyyy öldüm öldüm valla krize girdim, koca göbeğinle otabanda halay çekerek antalyaya gelişini düşündüm, ooooyyy reginda çok yaşa seeeeeennn

Otobanda mola yerlerinde durup çiftetelliye bağlarız olayı

dimi yaaa ortaya karışık otobüslerin dinlenme tesislerinde arabaların durduğu park yerinde ortada toplanırız Allah ne verdiyse

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttt

ya okuldan geldımm daha ustumu cıkarmadan yıne hamıle warmı dıe baktım yoktu bnm gözler yazıları kaydırdıkça kayma basladı bıraz yatem dedımmm kalktım yıne hamıleeee diyorum hamıle cıkması için bnm uyumam gerekıo
birde özlemden gelsın bu haberrrrr bu akşam allah izin werirse bnde okucam özlemeeee Allah üçüz wersinnnnnnnnnnn

özlem bi 9 ay 10 gun sonra bu hale döner

Bende yaa 3senedir burdayım hiç sıkıntı çekmiyorum vallaaa
Herkes diyor lalelide çalışılmaz rahat edemzsin ama ben çok rahatım valla yanında rusa benzeyen hatun dolaştırmıosan sorun yok bacımmmm

önde de davulcu

ayyy yeter gülmekten başım ağrıdıııııııı

topikte hamile olunca bana bi coşku geliyo, yanaklarımı al basıyo

kızlaaaaaaaaaaaarrr rean neden pasiiifffff

Allahta seni güldürsün emi koptum ben artık 1 saatim var ama mesaim bitti sayenizde halaya,çiftetelliye döndüm

Yakında yanakların hamilelikten al basar inşalla

Rean ın net bağlantısında sorun olabilir hemen koptu çünkü

Bende yaa 3senedir burdayım hiç sıkıntı çekmiyorum vallaaa
Herkes diyor lalelide çalışılmaz rahat edemzsin ama ben çok rahatım valla yanında rusa benzeyen hatun dolaştırmıosan sorun yok bacımmmm

Aynen canım :)) Özlem kızmasın ama kabul etmek lazım güzel ırk Allah için

kızlar rean galiba başka konuda bir uyarı almış bir derdim var bölümünde ondan böyle olmuş olmalı.Kardeşim ne belalı bir bölüm orasıda ben pek gezmiyorum o civarlarda

Aynen canım :)) Özlem kızmasın ama kabul etmek lazım güzel ırk Allah için

yaşlanınca pörsüyorlar be gülümmmm
güzellikleri taş çatlasın 10sene ya biz ya biz ömürümüzce güzeliz vallllaaa
bi de bizim eerkekler onlara 1gün dayanamaz evde iş yapmaz onlar bizde çalışıyorlar koclaarı yemek temizlik allah ne verdiyse
korkmayın yani kızlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…