- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
- 363
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.141
hemde nasıl bacım geçenlerde bi tanesi üstsüz dolaşıyordu sonradan anlaşıldı ki sarhoşmuş
oyy kuzum valla sesli güldüm yaaaabide göbükle demiiii yandannnnnnnnnnnnnnnnn ohhhhhhh
özocan senin saçlar uzun kıvırıyon biz niye ablamla erkek tipindeyizkız araba konusuda bugun çözüldü çözülcek hadi bakalım hayırlısı bu arada ben de fena halay çekerim he
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttt
özlem halay çeke çeke antalyaya geliyorum şuan allammm yaaa deli kızzz gözümün önüne gliyo valla böyle otobanda yollarda falan :118::118::118::118:
ay yemegımıdı yedım araya sıkıstrdım geldım kızlarrr osaka cnm bana cevp vermıstın yenı gördum cnm ağrım falan yok ıslaklıgm da yok yarın baslıycam ovı testıne kocişim salı günü gelecek umarım yetısır bebek ıcın çalısırız..
heee eşin de arkandan koşuyo bebek çantasıylagöbek de hopluyo
ne atar yapıyon leeeenn sol baştan mı dedim ortaya karışık, farketmez hepsi uyar bana 3'ü de birbirinden tip baaağele :118:
kız gerçek mi ne zaman belli olacak, saat kaçtaaaaaaa
sen arabayı al ben de istanbul'a kadar le hanıme hanımeyle gelecem
hahahaha yürek hoplatan bi gacıyım di mi
oooooooyyyy öldüm öldüm valla krize girdim, koca göbeğinle otabanda halay çekerek antalyaya gelişini düşündüm, ooooyyy reginda çok yaşa seeeeeennn
Otobanda mola yerlerinde durup çiftetelliye bağlarız olayı
Otobanda mola yerlerinde durup çiftetelliye bağlarız olayı
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttt
önde de davulcu
ayyy yeter gülmekten başım ağrıdıııııııı
topikte hamile olunca bana bi coşku geliyo, yanaklarımı al basıyo
kızlaaaaaaaaaaaarrr rean neden pasiiifffff
Benim fakülte laleliye yakındı..uzun boylu sarışın bir kız arkadaşım vardı onla fotokopi çektirmeye falan giderdik zamanla bakışlardan rahatsız oldum..sebep kız arkadaşımmış üstüme alınmışım yanlızken sorun yoktu
önde de davulcu
ayyy yeter gülmekten başım ağrıdıııııııı
topikte hamile olunca bana bi coşku geliyo, yanaklarımı al basıyo
kızlaaaaaaaaaaaarrr rean neden pasiiifffff
Bende yaa 3senedir burdayım hiç sıkıntı çekmiyorum vallaaa
Herkes diyor lalelide çalışılmaz rahat edemzsin ama ben çok rahatım valla yanında rusa benzeyen hatun dolaştırmıosan sorun yok bacımmmm
Aynen canım :)) Özlem kızmasın ama kabul etmek lazım güzel ırk Allah için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?