RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallah.
pazartesi öğrendim.bu güne kadar azıcık sakinledim.
bide beklemiyordum ben gözümü aralığa dikmiştim.sürpriz oldu ondan.

arkadaşımmm tebrik ederimmm :)
halayda bende varım ..:)""oğlan bizim kız bizimmmmm hey hey hey eheyyy

canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallah.
pazartesi öğrendim.bu güne kadar azıcık sakinledim.
bide beklemiyordum ben gözümü aralığa dikmiştim.sürpriz oldu ondan.

kuzum ben hamileyimçok şükür diğer arkadaşlara inş.
hamilesin doğaldır anlıyorum seni
dua et bana da biraz sıkıntılı durumum

ay ayymaaaşallah bende çok sevindim bir kişi daha hamile darısı bize inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin bacım doosssssssttttttt doosssssttttt lelelelelelelelele ay ben bayıldım bu topiğe uğurlu galiba

özlem e sordum bnde hamış varmı dıye tamda rean geldı canm Allah kucagına almayı nasip etsınnn bebişşşşşşşşşşşş haberiiiiiii umutlandırıyo ya

leee hanımeeee hanımeeeee teeeeeeeeeyyy teeeeeeeeeeeyyyy halay başı antalyada

kızz rean tebrik ediyorum bacımmm, sağlıkla gelsiiiiiiiinnn

amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn reanda hamileeeeeeeeeeeee

Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin.Halaycı başı tekrar halayaaaaaaaaaaaa:118::118:
darısı siz dostlarımaaaaaaaaaaaaaa

Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin.Halaycı başı tekrar halayaaaaaaaaaaaa:118::118:

bacım benide listeye eklermisin bat 30 aralık bu sefer olacak inş bizede bebişler gelecek

kızzz aybike sen ne zaman girsen hamişler de 2 dakkaya geliyo haaaaaaa nasıl bir çekim gücün var bacım

valla tatlım bilemedım kı Allah vergısı bıze de cekıcem hamiş olmayı sıra sende cnm sonra Allah izin verırse bende sıraa.hislerım kuvvetlıdır yanıı.. :118:

kızlar bi an topikçe kasap havası oynamış düşündüm kendimizi, antalyadan izmire, izmirden mersine istanbula samsuna...az aklınıza getirn yaa valla ben kopuyom şuanda

Rean çok sevindim tebrikleerrr.. Darısı başımıza allah bizede burdan 'hamileyimm kızlar' diyebileceğimiz günü görmeyi nasip etsn inşallah )))))başka güzel haberler war mı kızlar??ben her an giremiyorum da?

öldürdün benii kızz dosssssstt doosssttt nedir, ondan halay mı çekilir gözün kör olmasın gülmekten altıma etcem şimdi

RAİNBOWCOLORS UN UĞURLU HAMİLE TOPİĞİ

aynen öyle galiba canım artık bende bu topikteyim kabul ederseniz banada uğur getirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…