- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.161
kızlar rean galiba başka konuda bir uyarı almış bir derdim var bölümünde ondan böyle olmuş olmalı.Kardeşim ne belalı bir bölüm orasıda ben pek gezmiyorum o civarlarda
tamam hemen haber ver bak bekliyorum dua etcem sana hadi bakalımbu akşam sonuçlanacak bebem sen hanımeyle gel ben seni deliloyla karşılarım sonra bir roman yaparız abe kaynana naptın bize naptın bize
ya okuldan geldımm daha ustumu cıkarmadan yıne hamıle warmı dıe baktım yoktu bnm gözler yazıları kaydırdıkça kayma basladı bıraz yatem dedımmm kalktım yıne hamıleeeediyorum hamıle cıkması için bnm uyumam gerekıo
birde özlemden gelsın bu haberrrrr bu akşam allah izin werirse bnde okucam özlemeeee Allah üçüz wersinnnnnnnnnnn
özlem bi 9 ay 10 gun sonra bu hale döner
yaşlanınca pörsüyorlar be gülümmmm
güzellikleri taş çatlasın 10sene ya biz ya biz ömürümüzce güzeliz vallllaaa
bi de bizim eerkekler onlara 1gün dayanamaz evde iş yapmaz onlar bizde çalışıyorlar koclaarı yemek temizlik allah ne verdiyse
korkmayın yani kızlarrrrr
kızlar rean galiba başka konuda bir uyarı almış bir derdim var bölümünde ondan böyle olmuş olmalı.Kardeşim ne belalı bir bölüm orasıda ben pek gezmiyorum o civarlarda
şu hamilelik haberinden 3-4 gün önce beraber olmuştuk eşimle. nerdeyse 10 günü geçti tık yok valla. bacı kardeş olduk. 2-3 gecedir yanaşıyo pek oralı olmuyorum ama bu gece kaçışım yok gibi. korkuyorum da bebeğe bişe olur diye. bi sakıncası yoktur demi ??
şu hamilelik haberinden 3-4 gün önce beraber olmuştuk eşimle. nerdeyse 10 günü geçti tık yok valla. bacı kardeş olduk. 2-3 gecedir yanaşıyo pek oralı olmuyorum ama bu gece kaçışım yok gibi. korkuyorum da bebeğe bişe olur diye. bi sakıncası yoktur demi ??
yani sonuç olarak bu gece olalım mı olmayalım mı ? daha doktora gitmediğim için durumum ne hiç bilmiyorum. bi zararı olursa çok üzülürüm, eşim benden daha beter üzülür. ne yapayım o zaman ben
bence sakin bi ilişki ile birlikte olabilirsin çok ywas walla biz yaptık yoksa eşimm mahwolordu gün aşırı ilişki zoruna gıden adam onbeş gun sabretti anneme sordum beş dogum yapmşş sonuçta kenardan köşeden yawas yapın bişi olmaz dedı
biz annemle kardeş gibiyiz birlikte buyudukkk
o zaman doktora gidene kadar yapma ve doktoruna sor, ondan sonra yaparsın... bi an önce de git bi doktora iyi sabır sendeki de heee
yani sonuç olarak bu gece olalım mı olmayalım mı ? daha doktora gitmediğim için durumum ne hiç bilmiyorum. bi zararı olursa çok üzülürüm, eşim benden daha beter üzülür. ne yapayım o zaman ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?