RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

şu hamilelik haberinden 3-4 gün önce beraber olmuştuk eşimle. nerdeyse 10 günü geçti tık yok valla. bacı kardeş olduk. 2-3 gecedir yanaşıyo pek oralı olmuyorum ama bu gece kaçışım yok gibi. korkuyorum da bebeğe bişe olur diye. bi sakıncası yoktur demi ??

bu akşam sonuçlanacak bebem sen hanımeyle gel ben seni deliloyla karşılarım sonra bir roman yaparız abe kaynana naptın bize naptın bize
tamam hemen haber ver bak bekliyorum dua etcem sana hadi bakalım

3 müüüüüüüüüüü anam nettin sen yavvv kız benim bat cuma günü, o gün hep uyu tamam mı

SEASİDE; bacım valla güzel karılar....bazen arkadaşlar kocan bakar diye kıskanmıyon mu diye soruyo....yoooo dedim ben bile bakıyom o nasıl bakmasın ezik miyim lan ben diyom, olabildiğince uzaktan yürüyorum onlardan kiiii eşim kıyaslama fırsatı bulamasın

Bu yaz rusların bol olduğu bir oteldeydik 3 çocukla model gibi kadınlar gördüm ..Bunlar kadınsa ben neyim dedim ama içimden dedim
ayrıca tespit doğru onlar keyif yapıyor kocaları zahmet çekiyor.Bizde heralde çalışmaktan dinç kalıcaz

kızlar rean galiba başka konuda bir uyarı almış bir derdim var bölümünde ondan böyle olmuş olmalı.Kardeşim ne belalı bir bölüm orasıda ben pek gezmiyorum o civarlarda

ben bir bu topiğe arada da yemek bölümüne bakıyorum valla

cnm bence kese ve kalp atışlarına kadar sabredin.benim drum 3 ay dedi ama en az kalp atışlarına kadar bir durmak lazımm bence

Sakın tatlım 12.haftaya kadar ilişki yasak. Dr.a gittiğinde de uyaracaktır seni bebiş düzenini kurana kadar o sahalarda top oynamak yasak kocişine sadece anneler ve bebişleri girebilir

yehanım sakın soğutma adamı, bu ilerde büyük bi sorun olmasın sizin için, bunun için çok güzel makaleler var onları oku...hiç bişe olmaz canım allahın izniyle, sadece riskli hamileliklerde pek önermiyo doktorlar..

cnm dr lar bır sakıncası olmadgını söyluyor ama hamılelıkte bır tehlıke yoksa ızın verıyorlar yehancım cnm adam 9 ay boyunca ne yapıcak sımdıdıen böyle olursa ama dr una danış yınede

özlem aybike kızlar evet soğumamak lazım ama ben o gün acile gittiğimde bana direk ilişki sonrası kanama mı dediler o kadar çok geliyormuş ki.
şuan nasıl bir hamilelik geçireceğini bilmiyor.
6 haftaya kadar kese 8 haftaya kadar kalp atışları duyulur zaten.
hepi topu bir ay biraz diş sıkmak lazım.sorunsuzsa devam edilir;ki çoğu dr ilk 3 ay yasak der.
ama az araştırırsanız ilişkiyle kanamanın bir bağlantısı olmadığını görürsünüz doğru.düşecekse o çocuk zaten düşer.ne yaparsanız ya da ne yapmazsanız yapın.
ama vicdan azabı çekmemek için bence durulmalı.sonuçta insan yüreğine bişe olsa allah korusun söz geçiremez...

Son düzenleme:
yani sonuç olarak bu gece olalım mı olmayalım mı ? daha doktora gitmediğim için durumum ne hiç bilmiyorum. bi zararı olursa çok üzülürüm, eşim benden daha beter üzülür. ne yapayım o zaman ben

bencede dr.danış ..
elbet eşin ve bebeşin muhakkak senden önce tanışcaklar ama:) yani uygun zamanda tanışsınlarr:)

yani sonuç olarak bu gece olalım mı olmayalım mı ? daha doktora gitmediğim için durumum ne hiç bilmiyorum. bi zararı olursa çok üzülürüm, eşim benden daha beter üzülür. ne yapayım o zaman ben

o zaman doktora gidene kadar yapma ve doktoruna sor, ondan sonra yaparsın... bi an önce de git bi doktora iyi sabır sendeki de heee

bence sakin bi ilişki ile birlikte olabilirsin çok ywas walla biz yaptık yoksa eşimm mahwolordu gün aşırı ilişki zoruna gıden adam onbeş gun sabretti anneme sordum beş dogum yapmşş sonuçta kenardan köşeden yawas yapın bişi olmaz dedı
biz annemle kardeş gibiyiz birlikte buyudukkk

ama bn keseyı gördum bı hafta sonra yaptık galıbaaa dikkatlı ol su aralar kesınlıkle yapma ama 3 ay fazlaymışş..demek ki oluo zararı dıkkat etmek lazım

kenardan köşedennn haaaa

o zaman doktora gidene kadar yapma ve doktoruna sor, ondan sonra yaparsın... bi an önce de git bi doktora iyi sabır sendeki de heee

kızım doktorum bu hafta hep dolu haftaya gidecem o yüzden ne yapayımmmm... bi de bende dehşet doğum fobisi var bunu da nasıl atlatıcam bilmiyorum yaaa. doğumdan çok korkuyorumm dehşet boyutta hemdeeee

Canım şahsi fikrim beklemen sonradan daha çok üzülmektense şimdi biraz sıkın dişinizi derim
bebişin durumunu bilmiyorsunuz çünkü daha ne olur ne olmazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…