RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hahahahh Benimki de geçen ay bebiş olabilir diye hemencecik ne gerek var canım bebiş varsa rahatsız etmeyelim demeye başlamıştı vallaaa
şimdiden hazırlıklı kociş bende sendenim bacımmmmm

waww vallaha bendensin insan rahata alışıncada kötü beya
gidicem doktora dicem çocuğumuz olmuyor,
doktor;ne sıklıkta beraber oluyorsunuz yada yumurtlama zamanlarında oldunuzmu
ben;aaaaa eşimle birlikte olmam gerekiyormuydu ya sen yap tüp neyin bişey şimdi bozma rahatımı

az önce eşime aradım bi fırça kayaraktan hemen tüpçüyü ara dedim..
eşimde ii ver noyuda arayım dedi umarsızzzz nolcaaakkkk...

bende eşime dedimki izmirin alan kodu,sucuyla aynı kod (bizim mahallenin kodu),önce izmirin plaka sonra kayserının plaka dedim :))) ii dedi kapattı beyfendi... (pazardan gelirken baktıydım ancak boyle aklımda tutabildim napem yaniii )

az önce msj cektım.. aradın mı bebem tupcumuymus ? :))
msj yazacakmı acaba

heh dur msj geldi; aradım len,tupçuymus,giyinikmiş dedi nie kızdıki bu kadar ala ala kredi kartıyla oluomus ne bilim ben,yoksa bende almasını bilebilirdim hıhhh

Ay kız Allah seni yarıldım burda gülmekten işteyim kasıyorum bir de kendimiiiii
evet yaa yormasalar bizi şöyle hazıra konsak olmaz mı beaaaa
şöyle ikiz tarafından bize birer tane bi kız bi erkek hem ikisi bir arada çıkmış olurrr

yok kız yapsın bırakkk sen yapınca bir iki derken hepsini sana yıkıyor bu erkek milleti
iyi bir laf sokma tarzı bu da yaaaa bende mi yapem napem

üleeeeeeennnn ben çıktıktan sonraaaaa burası şenlenmişşşşşşşşşşş...tüh kaçırmışımmmm halayıı nese bende tek başıma dans ediiimmmmm ayyyy çok sevindimmmmmmmmmm rean canımmm allah tamamına erdirsin insallah..çok mutlu oldummm...

pozitif enerjimiz bu sayede oluyor bence... sevincimizden kaynaklııı... olumlu oluyoruzzzz..duaların gücüne inanıyoruzzzzz... Rabimin izniyle sıradaki topiğimiz Rainbowun hamişleri olacaaakkkk (kimin aklına geldiydi unuttum ama )

Rainbowwcummm ben mesaj çekemdim sana; 100 tane yazışma olduktan sonra çekebiliymuşum..
o yüzden burda söyleyim dedim bat tarihim; 17 aralık yaşım 29 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)

Canım ekleyeceğim seni birazdan acayip yoruldum duvar kapı silmekten.Koca banyoyu duvardan tavandan sildim yıkadım.tüm duvarlar Dolap silindi-duşa kabin ciflendi..kapı pencere silindi ama çoooooookkkkkkkkk yordu beni çokkkkkkkkkkkkkkkk

ohhhhhhhhh misss temizlik yapmayı özledimmmmmm :119:

ablacım zaten hastasın yorulma bu kadar yaaaaaaa

Amannnnn canım sen niye yordun bu kadar kendini..bak akşam çalışmalara enerjin kalmıycak benden söylemesi tatlım sen yoksa başak burcu musun?

hayatim hg. cnm

ragindam sen toparlanda yaparsı temizlik ama böyle ağır işlr unut canım:))

feryalciğim bu işleri şimdi yapayımki gelecek ay belki yapmaya vücudum müsait olmaz

cnlarım ben cıkıyorum grsrz sekerler ablacım kolay gelsın yaa yorma kendıne öpuyorum hepıncıgnızı mucuksssss

Maaşallah maaşallah hani kendini yormayacaktın tatlım

Amannnnn canım sen niye yordun bu kadar kendini..bak akşam çalışmalara enerjin kalmıycak benden söylemesi tatlım sen yoksa başak burcu musun?

Canım ne yazıkki bnde takıntı bu temizlikolayı bu yüzden psikoloja götrüyordu eşim beni ama kendi kendime az toparlandım.Yapmasam rahat edemiyorum.Koç burcuyum cnm:) Akşama enerjimi bulurum ben

yok kız yapsın bırakkk sen yapınca bir iki derken hepsini sana yıkıyor bu erkek milleti
iyi bir laf sokma tarzı bu da yaaaa bende mi yapem napem

aynen canım yaaa varya bir iki yapıosun hadi işi gucu var yoruluo diye sonra ihale üstüne kalakalıyooo...

hemde nasıl ..süper olduuu şimdi eve bu tosulaya tosulaya gelir lafı geçirdim yaaa

aynen canım yaaa varya bir iki yapıosun hadi işi gucu var yoruluo diye sonra ihale üstüne kalakalıyooo...

hemde nasıl ..süper olduuu şimdi eve bu tosulaya tosulaya gelir lafı geçirdim yaaa

iyi yaptın boşver canımcım bi telefon açıp su istemek zor gelir benim kocişe de ben arıyorum o zaman deyince dellenio bizim sucu erkekte birazcık ne olacaksa ben eve girince kıskançlığı tutar o konularda benimkinin tabi ki bende bunu kullanırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…