- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.221
asbeloveciğim zorlamadım ama evet yoruldum başlamışken her tarafı yıkadım sildim ama olsun duvar slme 1 yıl idare eder beni.
Canım ne yazıkki bnde takıntı bu temizlikolayı bu yüzden psikoloja götrüyordu eşim beni ama kendi kendime az toparlandım.Yapmasam rahat edemiyorum.Koç burcuyum cnm:) Akşama enerjimi bulurum ben
kızlar ben kaçar.akşama eşimin yeğeni askere gidiyor onu uğurluyacağız nasipse.giremem bu gece
hepinize iyi akşmlar
seaside benimde elim hep çatlaktır özellikle kışları.Sen sen ol o kadar önemseme yoruyor insanı hem bedenen hemde ruhen..
seaside benimde elim hep çatlaktır özellikle kışları.Sen sen ol o kadar önemseme yoruyor insanı hem bedenen hemde ruhen..
ooo ablaaa abkıyorum dip-köşe girişmişssinasbeloveciğim zorlamadım ama evet yoruldum başlamışken her tarafı yıkadım sildim ama olsun duvar slme 1 yıl idare eder beni.
iyi yaptın boşver canımcım bi telefon açıp su istemek zor gelir benim kocişe de ben arıyorum o zaman deyince dellenio bizim sucu erkekte birazcık ne olacaksa ben eve girince kıskançlığı tutar o konularda benimkinin tabi ki bende bunu kullanırımmm
bir hikaye okumuştum çok hasta bir kadıncağıza sormuşlar pişmanlık duyduğun bişey varmı oda demiş keşke evim biraz dağınık olsaydı yada biraz tozlu keşke hayatımdan çalmasaydım diye takıntı yapmamak lazım valla aman diyim
ooo ablaaa abkıyorum dip-köşe girişmişssin
bende banyoyu oyle yapıyordum dediğin gibi insan cok yoruluyo şimdi tembel işine gecstım.. bi kovaya deterjanlı su dolduruyorum..diğerinede temiz su.. önce deterjanlıyla bütün duvarları bı bez ile siliyorum..ardından temiz suyla siliyorum en sonra kurulama yapıuyorum -fayanslar parlasın diye..bazen durulamak için fıskiyeyi acıverıyorum :)))
ahh ahh benımkısı olmayacak şeyleri kıskanır.. 5 yasındaki erkek yegenımden ..asla aynı yatakta yatırmaz ,,şakalaşıp boğuşmamıza musade etmez manyak herif... erkekle kardesımlede yanyana oturmamıza musade etmez.. tuhaff lennn ben ona ablasıyla olan samımıyetıne karısmıyorum amaaa hoş kıskanmıyorumda zaten..kardes nıhayetınde... benim herif cins cinss
parfum sıkmama kıl olurmakyaj yapınca carsıdayız mesela çirkinnnnnn çirkinnnnnnnnn diye türkü çığırırrrr çevremizdekilerin duyacagı şekilde beni gıcık ederrr kısacaaa
Haklısın canım:))Ellerin için ufak bir öneri ;azıcık toz şeker ve onu ıslatacak kadar zeytin yağı dök avucuna ellerine masaj yap 1-2 dk yıkar gibi... ve sabunsuz
durula..çatlaklar düzelecek ..aklına geldikçe yap bunu çok faydalı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?