RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım ne yazıkki bnde takıntı bu temizlikolayı bu yüzden psikoloja götrüyordu eşim beni ama kendi kendime az toparlandım.Yapmasam rahat edemiyorum.Koç burcuyum cnm:) Akşama enerjimi bulurum ben

Benim başak tanıdıklarım var aileden aynen sen gibi takıyolar onlarda..birisi teyze kızım olur kol ağrısından yakınır durur 34 yaşında sürekli ev silme durumunda :S benim annemde öyleydi genetik olarak bendede var ama frenliyorum annemin yaşadığı hastalıklar aklıma gelir hemen yavaşlarım..Gece 2-3 evde silme süpürme olurdu.Ama bebişi şimdiden düşün alıştır kendini hatta yardımcı bul kendine.Bol enerjili güzel bir gece diliyorum cnm sanaaa

Rainbowcum 20 tane daha sıradaki kişiye okuyacağım ekler misin ?? Valla kızlar konuştuklarınız o kadar uzakkki şu an inşallah bizde hamile kalırızda bunları konuşabiliriz))))

Kızlar benim mesai bitmiş eve doğru yol alayım ben ama sizle geçen mesai daha çabuk geçiyor .Hepinize keyifli süper güzel sohbetli bir akşam diliyorum.Kocaman

öpüldünüzz Hoşçakalınnnnn

seaside benimde elim hep çatlaktır özellikle kışları.Sen sen ol o kadar önemseme yoruyor insanı hem bedenen hemde ruhen..

Haklısın canım:))Ellerin için ufak bir öneri ;azıcık toz şeker ve onu ıslatacak kadar zeytin yağı dök avucuna ellerine masaj yap 1-2 dk yıkar gibi... ve sabunsuz

durula..çatlaklar düzelecek ..aklına geldikçe yap bunu çok faydalı cnm

seaside benimde elim hep çatlaktır özellikle kışları.Sen sen ol o kadar önemseme yoruyor insanı hem bedenen hemde ruhen..

bir hikaye okumuştum çok hasta bir kadıncağıza sormuşlar pişmanlık duyduğun bişey varmı oda demiş keşke evim biraz dağınık olsaydı yada biraz tozlu keşke hayatımdan çalmasaydım diye takıntı yapmamak lazım valla aman diyim

asbeloveciğim zorlamadım ama evet yoruldum başlamışken her tarafı yıkadım sildim ama olsun duvar slme 1 yıl idare eder beni.
ooo ablaaa abkıyorum dip-köşe girişmişssin
bende banyoyu oyle yapıyordum dediğin gibi insan cok yoruluyo şimdi tembel işine gecstım.. bi kovaya deterjanlı su dolduruyorum..diğerinede temiz su.. önce deterjanlıyla bütün duvarları bı bez ile siliyorum..ardından temiz suyla siliyorum en sonra kurulama yapıuyorum -fayanslar parlasın diye..bazen durulamak için fıskiyeyi acıverıyorum :)))

ahh ahh benımkısı olmayacak şeyleri kıskanır.. 5 yasındaki erkek yegenımden ..asla aynı yatakta yatırmaz ,,şakalaşıp boğuşmamıza musade etmez manyak herif... erkekle kardesımlede yanyana oturmamıza musade etmez.. tuhaff lennn ben ona ablasıyla olan samımıyetıne karısmıyorum amaaa hoş kıskanmıyorumda zaten..kardes nıhayetınde... benim herif cins cinss

parfum sıkmama kıl olur makyaj yapınca carsıdayız mesela çirkinnnnnn çirkinnnnnnnnn diye türkü çığırırrrr çevremizdekilerin duyacagı şekilde beni gıcık ederrr kısacaaa

Bu arada ben işten çıkıyorum haliyle de siteden çıkmak zorundayım. Kib. Bu arada dün allah kabul etsin allah rızası için namaz kıldım ve sizlere ve kendime bolca dua ettim. Kalbim sizlerle kib....

çıktımmm ben kızlarrrrrr ,,herifümm gelir şimdiii...görmesin benı burda bu akşam çatacak yer arayacaktır kendileriii

bu aksam muhtesemmmm Yuzyıl var arkideişlerim... unutan varsa söliimmm dedim..

Çok iyiydi canım yaaaa valla ben böyle bir insanım hiç umursamam o hafta da temizlik yapmayayım ne olacak kocişle kahve içmek daha çok hoşuma gidioooo
tabi pislik içinde de yaşayamam yaneee

Seninkide pek bi cinsmiş bacım yok benim öyle tuhaflıkları yoktur olsa da boğarım zaten ben onu
benim yeğenim kuzenim biz sarmaş dolaş kardeş gibi büyüdük aynı yatakta yattık ne oldu o benim abim oldu

mutlaka deneyeceğim saol cnm...

alminna hayalperest inşAllah hayırlı haberlerle gelirisiniz..merakta bırakmayın bizi

abla bende sonra temizlik yapamam belki diye bayramda yapmıştım bak niyetim kabul oldu seninki de olur inşşşşşşşşşşşşşşşşş

ooffff benim daha perdelerimi yıkamam ve camlarımı da içerden silmem lazım, hafta sonu yapayım bari erteleyip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…