- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.241
özlem sen dur bakalım yorma kendini ne olur ne olmaz
Henüz gelen giden yok olur elbet beklemedeyim :))
canım bu arada listeye yaşta ekleniyormuş şimdi gördüm yaşım 22 söylemek istedim
canııımmm prolaktinin çok da yüksek değil, muhtemelen dostinex verir sana, o da gebeliğini kolaylaştırır, şükür ki başka bi problemin yokkızlar selammmm.benim prolaktın tavan yapmış..üst sınırın 2 katı..doktorum 2 hafta sonra yeniden yaptır dedi..düşük çıkmazsa ilaca başlıycam..biraz keyfim kaçtı açıkçası
prolaktin-54.08
tsh-2.14
fsh-4.62
lh-5.49
e2-33
serbest t4-0.99
canııımmm prolaktinin çok da yüksek değil, muhtemelen dostinex verir sana, o da gebeliğini kolaylaştırır, şükür ki başka bi problemin yok
evet cnm sanırım öyle olucak..diğerleri iyi zaten maşallah..çok şükür ne diyim..şimdi bu ay korunmak istiyorum..şu sonucu bi görelim de ondan sonra..kuzenimin bebişi karnında öldü çünkü prolaktinden:26:
Henüz gelen giden yok olur elbet beklemedeyim :))
Aaa ne güzel genç anne olucaksın inşallah , canım canım
inşallah canım dört gözle bekliyorum bakalım ne olacak zaten ufacık bir belirti falan birşeyler olursa sizle paylaşacağım hepimizin istediği bir bebek sonuçta
canımmm ben böyle bişeyi ilk defa duyuyorum, yine de sizin kararınız, zamanı geldi mi verir zaten rabbim
abla bende sonra temizlik yapamam belki diye bayramda yapmıştım bak niyetim kabul oldu seninki de olur inşşşşşşşşşşşşşşşşş
ne bilim cnm..onun prolaktin problemi vardı hamiş oldu 2. ay gitti bebiş..şimdii hala yok:26:biraz da kafamı rahatlatayım belki de kendi kendine düşer de bişeye gerek kalmazhiiçç acelemiz yok zaten..ben biliyorum sınavlarım henüz bitmemiş..ama bundan da başarıyla çıkarım evelallah diyorum en azından dermansız dert değil..ilaç ta hemen düşürüyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?