RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ayy cnm sen hayırlısı de olursa amennna olmazsa çalışmalara devam...
olmazsa vakti değilmiş de cnm.
ama yumurtlama günlerinizde ve adeti beklerken ayaklarınızı karnınızı sıcak tutun.
ben bez ısıtıp ısıtıp koymuştum.
ağır bişe kaldırmayıp çok yormamıştım kendimi.
yumurtalar böyle yapınca güzel büyür ve döllenme olduysa da bebişi korursun

Hey başlık buraya taşınmış :) . Listeye girebiecek aşamada değilim ama iyi bir haberim var rainbowcolors , Yarın diş randevum var:94:
3-4 seanslık bir durumun ilk seansını yarın veriyorum ,
az kaldı listeye girerim yakında:106::106:

kızlar selammmm.benim prolaktın tavan yapmış..üst sınırın 2 katı..doktorum 2 hafta sonra yeniden yaptır dedi..düşük çıkmazsa ilaca başlıycam..biraz keyfim kaçtı açıkçası
prolaktin-54.08
tsh-2.14
fsh-4.62
lh-5.49
e2-33
serbest t4-0.99

canııımmm prolaktinin çok da yüksek değil, muhtemelen dostinex verir sana, o da gebeliğini kolaylaştırır, şükür ki başka bi problemin yok

canııımmm prolaktinin çok da yüksek değil, muhtemelen dostinex verir sana, o da gebeliğini kolaylaştırır, şükür ki başka bi problemin yok

evet cnm sanırım öyle olucak..diğerleri iyi zaten maşallah..çok şükür ne diyim..şimdi bu ay korunmak istiyorum..şu sonucu bi görelim de ondan sonra..kuzenimin bebişi karnında öldü çünkü prolaktinden:26:

canımmm ben böyle bişeyi ilk defa duyuyorum, yine de sizin kararınız, zamanı geldi mi verir zaten rabbim

Allah tez zamanda hayırlı evlat versin kucağına kuzum , benim diş engeli olmasa ben de yapmaya başlayacağım ama daha var bana ya :26:
inşallah canım dört gözle bekliyorum bakalım ne olacak zaten ufacık bir belirti falan birşeyler olursa sizle paylaşacağım hepimizin istediği bir bebek sonuçta

merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim?
bat 1 aralık:18:
inşallah Rabbim dualarımız kabul eder

canımmm ben böyle bişeyi ilk defa duyuyorum, yine de sizin kararınız, zamanı geldi mi verir zaten rabbim

ne bilim cnm..onun prolaktin problemi vardı hamiş oldu 2. ay gitti bebiş..şimdii hala yok:26:biraz da kafamı rahatlatayım belki de kendi kendine düşer de bişeye gerek kalmazhiiçç acelemiz yok zaten..ben biliyorum sınavlarım henüz bitmemiş..ama bundan da başarıyla çıkarım evelallah diyorumen azından dermansız dert değil..ilaç ta hemen düşürüyormuş..

kuzular ben geldim,,eve geldim yemek yendi şimdi çay faslındayız tv karşısında..
Rainbowwwcum ellerine sağlık ,listeeyede eklenmişim mersiii arkadaşım benimmm..
çamaşır mak.çamaşırlar vardı asıp gelem bari..
kızlar heyecanlarrr:)

günlerdir elimi işe sürmüyorum. yemek yedik az önce, eşim mutfakta bulaşıkları yıkıyor. çok iyi bakıyor bana sağolsun. ALLAH razı olsun ondan. elim kolum kalkmıyor günlerdir, hiç bişe yapmak istemiyorum. Benden ne yemek istiyor ne temizlik ama ben rahat olamıyorum işte. hiç alışkın değilim öle oturmaya.

3-4 gündür sol ayağımda bir acı var, üstüne basamıyorum. otururken ayağım dinleniyo heralde, ilk ayağa kalktığımda bişe yok ama ayakta durdukça üstüne basamaz hale geliyorum. eşim sağolsun merhem sürüyor falan ama henüz bir gelişme yok. öle herşeyi de kullanamıyorum, bazı merhemler deri yoluyla bebeğe de zarar verebiliyormuş. tuhaf bi hallerdeyim kısacası...

herkese selammmmmmmmmmm ben geldim galiba sanırsam
oku oku bitmedi anacım.. derkene hele sükür geldikk.. belimizi doğrultamıyoruz, geçimisi okumaktan, geleceğe zor vakit arıyoruz oldu valla
ee nasılsınız bakam kk hanımları

ah scorpionsum gecmis olsun tatlım.. hadi insaAllah tedavi sürecin iyi giderde, teyzoş oluruz artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…