- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.701
olabilir çalışmalara ara verme akşam çarpış tmm mıinşallah öyledir fazla da umutlanmak istemiyom ama
yanaklarım şu anda ateş gibi zaten
1 aralık yumurtlama olabilir mi ki:44:
ozaman fırında palamut yada çipura yapayy o fılm ne ıgrenc yaa :120: cnmmmm ama ben buyuk balık ıstıorum ham ham yıcem
ya ne okuyosunuz bende okıyım dedim ama cevap veren olmadı :26:RainbowColors... ablacım.. 100 tane okudum smdi, Rabbim kabul eylesin, şu okunan ikindi ezanı hürmetine..
kime gerekiyorsa yerlerine ulastır sen de
olabilir çalışmalara ara verme akşam çarpış tmm mı
ozaman fırında palamut yada çipura yapayrıca ben sevmiştim o filmi
Kızlar zaman geçmiyor hamis olmak istiyorum bu ay ama kocis yok sadece yumurtlama başlangıcında ilişki oldu üç kere bilmem ki olur mu
31 ekim canım
cnm senın yumurtlama gunun gecmıs olmalı yanı ınsallah begın yerlesyordur ondandır bu batmalarrr
kız utanma ne utanıyosuntamam tamam ay utandırdın beni
canım onun orasını Allah bilir
hiç öyle düşünme olacağı varsa bir kere bile olur
bazılarının yumurtlama günü o hesaplamaya uymayabilir en iyi belirti akıntı ateş batmalardır bi yerde okumuştum bunucnm senın yumurtlama gunun gecmıs olmalı yanı ınsallah begın yerlesyordur ondandır bu batmalarrr
tamam tamam ay utandırdın beni
canım onun orasını Allah bilir
hiç öyle düşünme olacağı varsa bir kere bile olur
ya ne okuyosunuz bende okıyım dedim ama cevap veren olmadı :26:
6. bebekmi yoksa 6. ay mı anlamadım :26:Benim gibi 6. Denemesi olanlar war mı içinizde?
umarım allah dualarımızı kabul eder.hangi duaları okuyorsunuz?bir duada biz edelim...
Benim gibi 6. Denemesi olanlar war mı içinizde?
ya ne okuyosunuz bende okıyım dedim ama cevap veren olmadı :26:
mrb cnm bana okunmuş ben yoktum bnde okumak istiyorum 20 tane dedim bugün okurum inşgümüşcüm merhab canım bende dün katıldım bu foruma hoşgeldin sende..
şimdi listede isimler var ilk syfada yer alıyor herkese Ayetel Kürsi okunuup (bebek için dua okunuyo.)sanırım 313 tamamlanacak kadar.(yanlışım varsa arkadaşlar düzletir.) isteyen okuyo ve kaç adet okuduğunu söylüyosun arkadaşlar ekliyo...
öyle canım ..
ya benim ayakda uyuşmalar da var..biraz da üsüme..kuruluk hisse.. biraz atess..bazen batma.. hadı hayırlısı bakalım :26:
çok çalıstım anacım,. gelsin bebisler,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?