RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

RainbowColors... ablacım.. 100 tane okudum smdi, Rabbim kabul eylesin, şu okunan ikindi ezanı hürmetine..
kime gerekiyorsa yerlerine ulastır sen de

inşallah öyledir fazla da umutlanmak istemiyom ama
yanaklarım şu anda ateş gibi zaten

1 aralık yumurtlama olabilir mi ki:44:
olabilir çalışmalara ara verme akşam çarpış tmm mı
ayy o fılm ne ıgrenc yaa :120: cnmmmm ama ben buyuk balık ıstıorum ham ham yıcem
ozaman fırında palamut yada çipura yap ayrıca ben sevmiştim o filmi

Cnm bende 20 tane ayetel kürsü iş aralarında okuyacağım sıradaki kişiye eklersin. Zaten namazlarımdada çok dua ediyorum bebiş isteyen herkese.. Allahım sesimi duyup kabul etsin inş dualarımızı))))hepinizi seviyorummm

olabilir çalışmalara ara verme akşam çarpış tmm mı

ozaman fırında palamut yada çipura yap ayrıca ben sevmiştim o filmi

tamam tamam ay utandırdın beni

Kızlar zaman geçmiyor hamis olmak istiyorum bu ay ama kocis yok sadece yumurtlama başlangıcında ilişki oldu üç kere bilmem ki olur mu

canım onun orasını Allah bilir
hiç öyle düşünme olacağı varsa bir kere bile olur

tamam tamam ay utandırdın beni

canım onun orasını Allah bilir
hiç öyle düşünme olacağı varsa bir kere bile olur
kız utanma ne utanıyosun
cnm senın yumurtlama gunun gecmıs olmalı yanı ınsallah begın yerlesyordur ondandır bu batmalarrr
bazılarının yumurtlama günü o hesaplamaya uymayabilir en iyi belirti akıntı ateş batmalardır bi yerde okumuştum bunu
ya ne kadar bilgiliyim bilge hatun
ayy kendimi çok övdüm millet deli diycek valla

ya ne okuyosunuz bende okıyım dedim ama cevap veren olmadı :26:

gümüşcüm merhab canım bende dün katıldım bu foruma hoşgeldin sende..
şimdi listede isimler var ilk syfada yer alıyor herkese Ayetel Kürsi okunuup (bebek için dua okunuyo.)sanırım 313 tamamlanacak kadar.(yanlışım varsa arkadaşlar düzletir.) isteyen okuyo ve kaç adet okuduğunu söylüyosun arkadaşlar ekliyo...
öyle canım ..

mrb cnm bana okunmuş ben yoktum bnde okumak istiyorum 20 tane dedim bugün okurum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…