RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar Meryemina ... arkadas yeni, bska topik açmıs kendisi, bnde orayı takip edemiyorum die, tuttum kolundan buraya getirdim..
arkadas hamileymiss.. ne mutlu ona.. dedim sanada hamilelik takvimi yapalım
hadi tanısın kaynaşın, arkadasım uzak durma sesime geeeeellllllllllll

Arkadaşlar herkese merhaba.
Ben 2.çocuğu düşünüyorum hayırlısıyla.
Listeye ben de eklenmek istiyorum.
Yardımcı olabilirmisiniz.

Kızlar çok.karışık şeyler yaşadım geçen ay belki baziları rast gelmistr degerim 13.5 çıkmıştı ama adet oldum buda tutmadigi anlamına geliyor çok heyecanlanmistim adetim normal oldu ne az ne fazla o yüzden tekrar çalışmalara devam ettim ara vermeden bilmiyorum doğru mu yaptım .sizleride sıktım ama paylaşmak istedim 4 aralık batı yine heyecanla bekliyoruz eşimle

gamyoncu

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:10
asbelove:50
feryalnur:20
nese77:30
kiraztepe:50
rimel84:10
osaka:50
umut81:33
ebal16:20
gumus19:20
RainbowColors:20

Toplam:313

meryemina yı heyecanla bekliyoruz

kabilarda cnm ne zamandır istiyorsun 2.bebeği .evladının cinsiyeti ne kaç yaşında.maaşallah listeye eklenmek içinde lütfen batını yazdır cnm

sıkmak oluru hiç.bunun için buradayız :13:
kimyasa gebelik yaşadın sanırım geçen ay.Bu ay inşAllah sağlıkla gelsin kuzun

oooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvv çooooooooooooooooookkkkkkkkkk kötü bir durum bu kolanın nasıl yapıldığını biliyor musun sen bi araştır istersen

ablam ellerine sağlıkk
okuyan arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…