- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #4.681
Hoşbulduk canım saol iyiyim kafam biraz daha rahat.hatırlarsan ben klomen kullanmıştım.yumurta takibinde doktor çok gelişmediğini söylemişti.glukofen vermişti.
Ama ben yine de nolur nolmaz diyip o yumurtlama akıntısını gördüğüm günler düzenli çalıştımArtık Allah'ın takdiri.olmazsa da üzülmem..beklemedeyim şu anda sat 29 ekimdi bakalım artık hayırlısı...Sen nasılsın?sayfalar çok fazla olduğu için geriye dönük pek okuyamadım.
tmm bidaha içmem :18::18:
sana katılıyorum bunlar yasak gümüş hanımmm
tmm bidaha içmem :18::18: benm kocişe söyleme aramızda kalsın tmm mı
sana katılıyorum bunlar yasak gümüş hanımmm
tmm bidaha içmem :18::18:
cnm istavriti tek gecerim bok rokalı soğanlı salatayla süper evde yapcaksan fırında çipura yap yada istavriti kızart:104:off canım balık ıstedı yaaa hangi balıgı önerırsın?
kızlar evde balık yapmadım hıc kokuyor dıye hep dısarda yedık ama evde yapmaya karar verdım nasıl yapıyorsunuz sadece mısır unuylamı kızartıyorsunuz ??? daha lezzetlı tarıflerınız varmıııı :26:
cnm istavriti tek gecerim bok rokalı soğanlı salatayla süper evde yapcaksan fırında çipura yap yada istavriti kızart:104:
mısır unuyla normal unu karıştır daha iyi oluyo fırında yaparsan koku daha az olur fırında yap fırın kağıdıyla ozaman sıfır dert oluyokızlar evde balık yapmadım hıc kokuyor dıye hep dısarda yedık ama evde yapmaya karar verdım nasıl yapıyorsunuz sadece mısır unuylamı kızartıyorsunuz ??? daha lezzetlı tarıflerınız varmıııı :26:
cnm fırında yaparsan, kokmuyo.. kolay gelsinn..
bol diycem bok demişm yabok rokalımıııııııııııııııtmm ıstavrıtınmı kızartması guzel oluyor
yumurtluyosun bebeğim aadetin ne zaman:26:ya kızlar afedersiniz de rahmimde bir batmalar oluyor ne ola ki acep
ayrıca sağ kasığım ve belimde de hafif hafif ağrılar var
akıntım da çoğalmış üşüttüm mü acaba:44:
ne oluyor bana yaw Allahım sen yardım et hayırlısını ver
ya kızlar afedersiniz de rahmimde bir batmalar oluyor ne ola ki acep
ayrıca sağ kasığım ve belimde de hafif hafif ağrılar var
akıntım da çoğalmış üşüttüm mü acaba:44:
ne oluyor bana yaw Allahım sen yardım et hayırlısını ver
hadi hayırlısı ınsallah hamılesındır ben hamıle kaldıgımı yogun akıntımdan anlamıstım hep ıslaklık oluyordu bırde kuruluk agızda ama herkesde olmayabılıyor bırde bı anda bı sıkıntı ter basması oluyordum bu batmalar ınsallah hayra alamettır
yumurtluyosun bebeğim aadetin ne zaman:26:
bol diycem bok demişm ya
istavritin kızartması güzel olur karşılıklı yersin eniştemle incir reçeli filmindeki gibi
inşallah öyledir fazla da umutlanmak istemiyom ama
yanaklarım şu anda ateş gibi zaten
1 aralık yumurtlama olabilir mi ki:44:
inşallah öyledir fazla da umutlanmak istemiyom ama
yanaklarım şu anda ateş gibi zaten
1 aralık yumurtlama olabilir mi ki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?