RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar ben biraz mutfağa kadar uçup geleyim yemek yapmam lazım biraz işlerimi halledeyim ara ara gelirim görüşürüz yine hadi öptüm hepinizi

hatırlıyorum cnm.Canım iyi yaptın doktorda tahmin ediyor sonuçta belki bakmadığı günler gelişti çatladı.Rabbim ol diyecek olacak inşAlah.hayırlı haberlerin bekliyorum cnm.

Bende diş tedavilerime devam ediyorum az kaldı bu arada çalışmalarada devam bu aralar yumurtlama zamanlarım :)) Biz elimizden geleni yapalım Rabbim nasip eder inşAllah.Bu ay olmazsa gelecek ay.:13:

kızlar evde balık yapmadım hıc kokuyor dıye hep dısarda yedık ama evde yapmaya karar verdım nasıl yapıyorsunuz sadece mısır unuylamı kızartıyorsunuz ??? daha lezzetlı tarıflerınız varmıııı :26:

cnm fırında yaparsan, kokmuyo.. kolay gelsinn..

mısır unuyla normal unu karıştır daha iyi oluyo fırında yaparsan koku daha az olur fırında yap fırın kağıdıyla ozaman sıfır dert oluyo

ya kızlar afedersiniz de rahmimde bir batmalar oluyor ne ola ki acep
ayrıca sağ kasığım ve belimde de hafif hafif ağrılar var
akıntım da çoğalmış üşüttüm mü acaba:44:
ne oluyor bana yaw Allahım sen yardım et hayırlısını ver

yumurtluyosun bebeğim aadetin ne zaman:26:

hadi hayırlısı ınsallah hamılesındır ben hamıle kaldıgımı yogun akıntımdan anlamıstım hep ıslaklık oluyordu bırde kuruluk agızda ama herkesde olmayabılıyor bırde bı anda bı sıkıntı ter basması oluyordum bu batmalar ınsallah hayra alamettır

inşallah öyledir fazla da umutlanmak istemiyom ama
yanaklarım şu anda ateş gibi zaten

yumurtluyosun bebeğim aadetin ne zaman:26:

1 aralık yumurtlama olabilir mi ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…