- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.321
2.30 habibteeeee burasiiiiii bende ozlem hamile haberini alinca davul zurnayla gelecemmmmm lorke lorkeee oyanyacammm
sende benim gibi gec geldin hosgeldin canim iyisin Insaallah. biraz arbamlakimse beni sevmiyorrrrrrrrr kacti herkes benden
hamd olsun sen nasilsin???selam kizlar nasilsiniz
iyi bebişler aman iyi geceler nar tanem nur tanem
Kızlar kocamın bi balığı hakkın rahmetine kavuşmuş, aha yeminle serçe parmağımın tırnağı kadardı, yas ilan etti ülke genelinde, 40'ına gelin haa
2.30 habibteeeee burasiiiiii bende ozlem hamile haberini alinca davul zurnayla gelecemmmmm lorke lorkeee oyanyacammm
kizlar hayalperest42 ve zehra9090 gunleri gecmis sonuc nedir hamilelermi degillermi ?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum daha yeni üyeyim sizlere bir sorum olacaktı ben 2 gün önce test yaptım şu erken gebelik testi deninenlerden aldım ve 2. çizgi çok silik çıktı ve ertesi günü beklemedim kan testi yaptırdım ama malesefki kan testi 2,36 çıktı yani negatif ve adetime bugün 3 gün kaldı bir daha erken gebelik testi aldım tekrar yaptım ve tekrar dan 2. çizgi silik ama öncekinden daha belirgin çıktı ama kullandıgım bir iğne var kan sulandırıcı clexane 4,0 diye bir iğne acaba bunun etkisinden böle çıkmış olabilirmi lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim arkadaşlar bu arada 4 aşılama 4 de tüp bebek yaptırdım ama 4. tüp bebek kimyasal gebelik geçirdim 13 yıllık da evliyim çok istiyorum bir bebişim olsun diye rabbim hepimizin kucağınız doldursun inşallah arkadaşlar.
sağol özlemcim teşekkür ederim cevap verdiğin içinhoşgeldin canım, malesef ki idrar testleri de hata verebiliyo, çok erken test yapmışsın, söylemesi zor ama 1 hafta kadar bekle sonra bi daha kanda baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?