RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ozlemcimmm iyi gecelerrrrrrrr iyi uykular bitanemmmmm ins bebisin seninledir habibtemmmmm

umut81

Ayet-el Kürsi

Alminna:300

Reann:501

oz_lem:50

RainbowColors:50

ALPPIN:50

nartanesiii:100

Toplam:1051

Rabbim hepinizden razı olsun dualarımızı kabul etsin inşAllahhh

Son düzenleme:
Arkadaşlar hayalperest arkadaşımız regl oldu ne yazıkki bana özel mesajla durumunu bildirmiştide kafamın kalabaklığından unutmuşum eklemeyi kusura bakmayın lütfennn

raınbow ablacım 1001 adet ayetel kürsü mü okuyoruz
listedeki sıraya göre mi gidicez
herkes kendi duasını takip edicek öyle mi:44:

gunaydın arkadaşlar guzel bir haftasonu olsun yarımsaattir sayfaları okuyorum hem uzucu hemde sevindirici şeyler olmuş hayat böylebirşey yehancım çook uzuldum cnm başınız sağolsun allah rahmet eylesin dikkat et unutma sen bir can taşıyorsun cnm benim misyaman maşallah pıtpıtları duymuşsun hadi gözun aydın özlem ayateline inşş yetişmişimdir 100 tane yazabilirsin hadi inşş az kaldı yarın sabahtan beklemeye başlıcam senin o guzel haberini umutçum ayetelin oknmuş allah kabul etsin cnm

raınbow ablacım 1001 adet ayetel kürsü mü okuyoruz
listedeki sıraya göre mi gidicez
herkes kendi duasını takip edicek öyle mi:44:

kızlar ayetel kürsi duası adetli iken okunyr mu dualrınıza bende katılmak istiyrum

Canım bu sfere listeye göre gitmiyoruz.İstek sırasına göre liste yapılacak.Ben okutmak takip etmek istiyorum diyen arkadaş çok olursa regl sırasına göre öncelik belirleyeceğim.
rümeysa reglken okunmuyor cnm.Neşeciğim özlemin duası maaşallah çok bereketli oldu 1001 bitti sonra Alppın :50 sende 100 okudun.Bebişlerde bereketiyle gelir inşAllahhh

Arkadaşlar özel mesajla bana dua okutmak istediğini söyleyen ilk kişi 8scorpions sıradaki arkadaşımız o.Lütfen okutmak isteyen arkadaşlar bana özel mesajla ismini yazdırsınlar.

Görümcemin bebek mevlüdüne gidiyorum bugün hepinize dua edecem.Özlemciğim seni merak ettim tatlım gelip yazmadın nasılsın keyfin heyecanın nasıl.Gelen gidenn yok değil mi?

Arkadaşlar özel mesajla bana dua okutmak istediğini söyleyen ilk kişi 8scorpions sıradaki arkadaşımız o.Lütfen okutmak isteyen arkadaşlar bana özel mesajla ismini yazdırsınlar.

canım benim Allah razı olsunn.valla ben bilerek yazmamıştım..benden çook çook uzun süredir bekleyen arkadaşlarım var..sıramı verebilirim rainbowcuğum:26:

günaydııııııııııııııııııııınnn kızlaaaaaaaaaarrr
neşe ablacım çok bereketli geldi dualarım şükür, 1-2 saatte yüreklerde bitiverdi hemen, çok mutlu oldum..senden de Allah razı olsun
scokrpiciğime 50 tane alayım bitince yine alcam(malum her an adet olabilirim, tabi inşallah olmam da )

günaydın tatlımmmmAllah kabuletsin cnm benim..teşekkürederimm.ayyy inşallah gelmeyecek kırmızılarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…