- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.281
sen ol kuşummmmm ayyy çok heyecanlııııııııııııııııııı
Rüyan güzel Insaallah Hayirli olsun hayirli haberler alirsin canim.
bende rüyada kus görmek haber alacaksin anlamina geliyor diye biliyorum. Güzel haberler alirsin Insaallah
Rabbim dualarimizi kabul etsin Insaallah yakinda güzel haberler verirsin bizlere. sende kendin icin bol bol dua et. Rabbim gönlümü ferahlat her iki sonucada rahat olmami nasip et diye dua et. gerci pozitif cikarsa yerinden firlayip ciglik atarsin orasi ayri
Insaallah ciglik atacagin gün yakindir Insaaalllaaaaaaahhhhhhh
aaa kac tane kus vardi rüyanda bi tanede bana ver lütfeeeennnn
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm kizlarrrrrhabibtelerimmmmmmmmm
Kızlar size bişey dicem uykum geldi
Heyecandan midem bulanı leeeeeeaaaaaaaaannn
habibte geldi feryal gidiyorbende gidebilümüyümm..Uyuyayım dinleneyim dün gece gözümü kırpmadım ama bu gece uyumayı planlıyorumm
iyi geceler cnmmmmmm..dualarımız seninleeeeetamam ben de gideyim bari napayım
iyi geceler yavrucanlarŞu bacınızı unutmayın, çok dua edin nolur nolur nolur
ohh ohh maşallah bulansın bulansınnnn
Allahim bende ben hamileyim diyecen sandim öyle ciddi konustun pardon yazinkiKızlar size bişey dicem uykum geldi
öyle çok kuş ardı ki tatlımm..çokk güzel haberler var ufukta inşallah..rüyalarım hep çıkar zaten..patlama yaparız inşallah bu ay yine
Insaallah Rabbim hepimizin yüzünü hayirlisiyla güldürsün. Ben bitane güvercin alayim ozamanal cnm allll.hepimize yeter de artardı vallaaaa
habibte geldi feryal gidiyorbende gidebilümüyümm..Uyuyayım dinleneyim dün gece gözümü kırpmadım ama bu gece uyumayı planlıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?