- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.381
keşke sorsaydın cnm..yada ulaşabiliyorsan bir telefon aç..vardır muhakkak bir sebebi..
:) napion kısss?
özlem temzilik yapooo anlaşılan
alppin,raginda,missyaman napıosunuz canlar..keyıfler nasıl?
mucizem77 hg canım..bideee felictyy sende holgeldın canım..
okumak yokkk öleee yazcanız bişiler
ayy temizlik yapcamm elim gitmiyoo..azcık toparlayayım da kociş süpürsün ben sileyim
sen napyonnnnn
alppin,raginda,missyaman napıosunuz canlar..keyıfler nasıl?
mucizem77 hg canım..bideee felictyy sende holgeldın canım..
okumak yokkk öleee yazcanız bişiler
kızlar.müsade varsa ben umut81 in 313 duasını alıyorum.
rüyan hayırlara çıkar ins canımkızlar birrüya gördüm çok etkilendim ama yorumlayamıyorum..rüyalarım genelde bana mesaj verir iyi ayada kötü..şöyle birrüya:
bir kafeste muhabbet kuşu var..yanında boşbirkafes daha var..oraya dışardan uçup gelen bir papağan var..yeşil..muhabbet kuşuda yeşil..yavaşca gidiyorum papağanı yakalayayım kaçmasın diye.tam giderken muhabbetkuşu kaçıyor kafesinden ama o an papağanı yakalıyorum elimde tutuyorum kaçmasın diye..sonra birine veriyorum..bu arada camdan bakıyorum dışarda bir güvercin yavrusu bir kumru yavrusu bir karga yavrusu görüyorum.Allahım hepsiçokşekerler..ve bir sürü uçan kuş var havada..sonra uyandımmm
sizce bu ne ki şimdiii:26:filim gbi oldu uzun yazdım kusura bakmayın
tatlışım sana 200 alıyorum bende ..bittikçe alırım.. bugun biyere gitmiyim en ıyısı hem dınleneyım hemde dualarınızı okuyamayy temizlik yapcamm elim gitmiyoo..azcık toparlayayım da kociş süpürsün ben sileyim
sen napyonnnnn
hoşgeldın sarı şekerrrrselammmmm kizlarrr habibtelerim nasilsinizzzzzz.....geldimmmm scorpionsummmm ben sana 100 tane okumak istiyorummm ama isimi bitirdikten sonraaa olurmu daha fazla okursam yazarimmm habibtem benimmmm...ozlemmmmmm sakin is falan yapmaaa sinirlendirme beni simdi...olmadi yarin yaparsin sonucun ins pozitiftir sekerimmm
hoşgeldın yawwrummmselam kızlar ben geldimm.. hayırlı pazarlar..
haftaya herkesin güzel haber alması dileğiyle..
az bi geçmise ışınlaniim, geleceğe Allah kerim
ahh ahh çok zor hakkaten gurbetlik... şükür yine net var kk var o da olmasa halımız nice olurdutemizligimi bitirip gelecemmm yeruhelerimmmmmmm pamuk sekerlerimmmmmmmmm ahh yanimda olsaydiniz simidye kadar bitirmis birlikte kahvemizi icerdikkkkk sonra hep beraber kk bulusurduk ahhh ahhhh gurbet elde tek basimayimmmmm yazik banaaa
anaaammmm Allah sana kolaylıklar versın canımmmmguya bnden yemek ıstemıoo mıkrodalganın içini mahvetms süt ısıtmış dökmüş yemek ısıymıs kapaksız bır seye koymus hepsi dökülmüş sacılmıs ocagın ustunden hıc bahsetmeyeyeım bı şişe yag coz gıttııı bulaşık mak plastikleri doldurmus hıc bır tabagı akıtmamıs akıtcaksa mak ne anlamı warmıs of offffffffff sabahtan berı mutfaktayım olmuo işte erkekler yapamıo patates dogrucak ne kadar buyuklukte olsun dıo dedım bnmkıler nasıldı ben ona mı baktım bnm ıcın önemlı olan tadıydı dıooo
gelde delirmeeeeeeee
bn temızlık yapmaya calışıyorumm canımmm oh sen ne guzel kahwe ıcıosunnbende isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canlar koridorun yolluklarını kaldırdım azcık sancı girdi kasığıma, Allahım hamile miyim yoksa üşüttüm mü ne bu yaaaaa, yoksa psikolojimin oyunu mu ooooooooooooffff offffffff
Duam bitti çok şükür...
Ayet-el Kürsi
RainbowColors: 120
Umut81: 100
Hayatimsinav:230
Raginda:33
Lex:20
Missyaman: 20
Alppin: 50
Feryal:107
Osaka: 50
Asbelove: 100
Elfida :50
Fatmaipek: 71
Rean:50
Toplam: 1001
Allah herkesten razı olsun...Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin...Yavrularına kavuşmuş arkadaşlarımın da Rabbim evladını bağışlasın, güzel sağlıklı bir ömür nasib etsin
Canlar koridorun yolluklarını kaldırdım azcık sancı girdi kasığıma, Allahım hamile miyim yoksa üşüttüm mü ne bu yaaaaa, yoksa psikolojimin oyunu mu ooooooooooooffff offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?