RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

alppin,raginda,missyaman napıosunuz canlar..keyıfler nasıl?

mucizem77 hg canım..bideee felictyy sende holgeldın canım..

okumak yokkk öleee yazcanız bişiler

ayy temizlik yapcamm elim gitmiyoo..azcık toparlayayım da kociş süpürsün ben sileyim
sen napyonnnnn

bi ara benımkınınde asli görevi ev süpürmekti önce grev yaptı sonrada lokavt şimdide işi bıraktı bana kaldı temelli
hadi hakkını yemiyim bazen gönlü olursa süpüo yardım edioo

bende şuan kendime gelmeye calısıyorum yorgunluk çöktü iice üstüme..bügünde haftasonu carfursa çok kalabalıktır gitmesem mi vazmıgeçsem diye düşünceler içerisindeyım..

kahvemı bitireyimde özlemin dualarını bitireyim..

selammmmm kizlarrr habibtelerim nasilsinizzzzzz.....geldimmmm scorpionsummmm ben sana 100 tane okumak istiyorummm ama isimi bitirdikten sonraaa olurmu daha fazla okursam yazarimmm habibtem benimmmm...ozlemmmmmm sakin is falan yapmaaa sinirlendirme beni simdi...olmadi yarin yaparsin sonucun ins pozitiftir sekerimmm

selam kızlar ben geldimm.. hayırlı pazarlar..
haftaya herkesin güzel haber alması dileğiyle..
az bi geçmise ışınlaniim, geleceğe Allah kerim

Son düzenleme:
temizligimi bitirip gelecemmm yeruhelerimmmmmmm pamuk sekerlerimmmmmmmmm ahh yanimda olsaydiniz simidye kadar bitirmis birlikte kahvemizi icerdikkkkk sonra hep beraber kk bulusurduk ahhh ahhhh gurbet elde tek basimayimmmmm yazik banaaa

guya bnden yemek ıstemıoo mıkrodalganın içini mahvetms süt ısıtmış dökmüş yemek ısıymıs kapaksız bır seye koymus hepsi dökülmüş sacılmıs ocagın ustunden hıc bahsetmeyeyeım bı şişe yag coz gıttııı bulaşık mak plastikleri doldurmus hıc bır tabagı akıtmamıs akıtcaksa mak ne anlamı warmıs of offffffffff sabahtan berı mutfaktayım olmuo işte erkekler yapamıo patates dogrucak ne kadar buyuklukte olsun dıo dedım bnmkıler nasıldı ben ona mı baktım bnm ıcın önemlı olan tadıydı dıooo
gelde delirmeeeeeeee

alppin,raginda,missyaman napıosunuz canlar..keyıfler nasıl?

mucizem77 hg canım..bideee felictyy sende holgeldın canım..

okumak yokkk öleee yazcanız bişiler

bn temızlık yapmaya calışıyorumm canımmm oh sen ne guzel kahwe ıcıosunn bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canlar koridorun yolluklarını kaldırdım azcık sancı girdi kasığıma, Allahım hamile miyim yoksa üşüttüm mü ne bu yaaaaa, yoksa psikolojimin oyunu mu ooooooooooooffff offffffff

Scorpioncuğumun 50'sini bitirdim, bi 50 daha okuyacağım...yani toplamda 100 bana...bittikçe alırım daha...scorpiiii dua listeni tutsana, dün benim yaptığım gibi

ben 100 tane almistim bugün okuyacagim Insaallah bi temizleneyim. banyomu yapmaliyim önce bi ama kizlar bende vajinal mantar var ve adetliyken sikayetlerim gecmisti. adetim bitti yine yanma kasinti basladi dün gece uyuyamadim gece 4bucuktu en son yatakta kivraniyordum

rüyan hayırlara çıkar ins canım

bence önce özlemden bi hamile haberi gelcek sonra senın tuttuğum kış yeşil renkli demeki özlemden sonra sıra seeeendeeee
ayy temizlik yapcamm elim gitmiyoo..azcık toparlayayım da kociş süpürsün ben sileyim
sen napyonnnnn
tatlışım sana 200 alıyorum bende ..bittikçe alırım.. bugun biyere gitmiyim en ıyısı hem dınleneyım hemde dualarınızı okuyam görmen için kırmızı renk
hoşgeldın sarı şekerrrr senı ne zaman görsem nedense sana sarı şeker dıyesım gelıorr :26:
selam kızlar ben geldimm.. hayırlı pazarlar..
haftaya herkesin güzel haber alması dileğiyle..
az bi geçmise ışınlaniim, geleceğe Allah kerim
hoşgeldın yawwrummm
temizligimi bitirip gelecemmm yeruhelerimmmmmmm pamuk sekerlerimmmmmmmmm ahh yanimda olsaydiniz simidye kadar bitirmis birlikte kahvemizi icerdikkkkk sonra hep beraber kk bulusurduk ahhh ahhhh gurbet elde tek basimayimmmmm yazik banaaa
ahh ahh çok zor hakkaten gurbetlik... şükür yine net var kk var o da olmasa halımız nice olurdu
anaaammmm Allah sana kolaylıklar versın canımmmm sen yınede sakin ol.. bebişini düşün
bn temızlık yapmaya calışıyorumm canımmm oh sen ne guzel kahwe ıcıosunn bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende 2gun boyuınca evi havaya kaldırdım kızz buda benım mükafatım
hee sana kahve yasak olmazzz...yeğenim var arada.. ama tadımlık çay kaşığının ucuyla süte koyalım sana ben türk kahvesi içiyorumda taw dusundumde ben hamiş olunca bu kahveden nası vazgececem..benımde sigaram yok ama kahvem var işteee

özlemin duaları okumaya ayrılıyorum yanınızdan gelıcem heee..

Canlar koridorun yolluklarını kaldırdım azcık sancı girdi kasığıma, Allahım hamile miyim yoksa üşüttüm mü ne bu yaaaaa, yoksa psikolojimin oyunu mu ooooooooooooffff offffffff

yapma dıoruz temızlık ama dınlemıosun kııııııııııııııı hem senın uykun falan gelmıo mu gıt uyuuu

oz_lem cimm duan bitmis.. Rabbim kabul eylesin insaAllah.. tatlı tatlı prens ve prensesler getirir insaAllah bu dualarımız
ben bgün yine alırım diyordum, o yüzden gçemisten beri takip ettim yazılanları, kaldıysa yine okuyim dicektim ama yetisememisim maalesf :)

özzzleeeeeeeeeeeemmmm ayagımdaki terlikle senı dövmeye gelıcemmm heeee

kızzz sen ne temzlıgıı yaa allah sana akıl fıkırrr verrrsınnnnnnnnnnnnnnnnnn

bak kızıyorum sinirimi tepeme çıkarttın....

işmiş yapmaaa otur bakeeeemmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…