- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.601
biliyorum cnm da küre pek yanaşmadı şimdilik benimki..tadı nasıl acaba..bigün az bi yapıp içireyim bakalaımmm
ayy ne bilemmm belki özlem hiç gormemiştir keçiboynuzu nası bişi der die öyle bi tarif edeyim dedim
himm demek kaynatmak gerekiyormuş.. aklımda yanlıs kalmıs demekki ne bilem
lexcim ne calısıyosun hayırdır? Allah zihin açıklığı versin canım..kpss mi ben gibi kpds mi?
bende şu doğalgazcılar bı gelsın gitsin .kaldığım yerden devam edicem çalışmaya
Abla demiştim sana tahlilleri baştan başlatcaz diye...Hemen harekete geçtim çarşamba gününe devlet hastanesinden randevu aldım, gidip hormon tahlilimi yaptırcam, hsg de çektircem.Ama hsg kaçıncı günden çektiriliyor. Eşim de bi daha baktırsın istiyorum onun için spermiogram teti yapan yerleri araştırıyorum, devlette yapmak istemiyoruz, dışarıda da fiyatları bilmiyorum ne kadar olabilir?
Bi de ben yarın aktara gidecem eşime macun polen molen bişeler alacam, ne alayım kendime neye başlayayım bi deyin bana nolurevde incir var, kuru incir nasıl yapayım ne zaman yapayım?
Abla demiştim sana tahlilleri baştan başlatcaz diye...Hemen harekete geçtim çarşamba gününe devlet hastanesinden randevu aldım, gidip hormon tahlilimi yaptırcam, hsg de çektircem.Ama hsg kaçıncı günden çektiriliyor. Eşim de bi daha baktırsın istiyorum onun için spermiogram teti yapan yerleri araştırıyorum, devlette yapmak istemiyoruz, dışarıda da fiyatları bilmiyorum ne kadar olabilir?
Bi de ben yarın aktara gidecem eşime macun polen molen bişeler alacam, ne alayım kendime neye başlayayım bi deyin bana nolurevde incir var, kuru incir nasıl yapayım ne zaman yapayım?
Raginda
Ayet-el Kürsi
RainbowColors:100
8scorpions:100
nese77:100
savas5482:50
Kalan:651
Eki Görüntüle 560650 cnm artık bilemiyorum..
aktardan istedik bunu verdi. bak resmini buldum koydum netten sırf senin için :)
:)) sağol canım tşk ederimm :):)Eki Görüntüle 560650 cnm artık bilemiyorum..
aktardan istedik bunu verdi. bak resmini buldum koydum netten sırf senin için :)
Canım ben tez yazıyorum. Çocuk da yaparım kariyer de
canım nasıl koyayım adını bıomıyorumkş netten baksam...cnm hadi sende koy resmini, senin dediğin nasıl bisi görelim endamını
Raginda
Ayet-el Kürsi
RainbowColors:100
8scorpions:100
nese77:100
savas5482:50
Kalan:651
kızlar keçiboynuzu kürü yaparken yazan dakikalara muhakkak dikkat edin.
Fazla tutar yada kaynatırsanız adamlarınızn şekerleri tavan yapar ve buda çok zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?