RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ama ben geçmisten beri gelene kadar herkesler gitti mi noldu, kimine yazabildim, kimini sadece beğnedim.. nere gittiniz

canlarım ben kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah..rainbow cnm ragindanın duasını yarıladım..sabah bitiririmm..öptüm cümletenn

Tatlım hormonlar biraz pahalı oluyor dışarda. Ben yakında 5 tane hormon baktırdım 150 TL verdim. Bir kaç yere fiyat sordum 280 diyen bile vardı. Nasıl bir fiyatsa??? Çok fazla şey baktıracaksan bence Devlet hastanesinde baktır, parana yazık. He sen niye özelde yaptırdın dersen acele istemişlerdi :)

kızlar keçiboynuzu kürü yaparken yazan dakikalara muhakkak dikkat edin.

Fazla tutar yada kaynatırsanız adamlarınızn şekerleri tavan yapar ve buda çok zararlı

Tatlım hormonlar biraz pahalı oluyor dışarda. Ben yakında 5 tane hormon baktırdım 150 TL verdim. Bir kaç yere fiyat sordum 280 diyen bile vardı. Nasıl bir fiyatsa??? Çok fazla şey baktıracaksan bence Devlet hastanesinde baktır, parana yazık. He sen niye özelde yaptırdın dersen acele istemişlerdi :)

Fazla tutar yada kaynatırsanız adamlarınızn şekerleri tavan yapar ve buda çok zararlı

Eki Görüntüle 560650 cnm artık bilemiyorum..
aktardan istedik bunu verdi. bak resmini buldum koydum netten sırf senin için :)
:)) sağol canım tşk ederimm :):)
valla iki tane vardı bitanesi alımınyum folyaya dolalı kesınlıkle gunes ısıgı gormemesı gerekıyormus rengide tahinli pekmezin karşımı bi renkti kıvamına aynen o şekilde yani.. .bitanesine muhabbet kusunun yemıne benziyordu :)))) töbee yarabbim gülüyorummm başıma vermez inşallah..
Canım ben tez yazıyorum. Çocuk da yaparım kariyer de

wooaaaaaooooowwww canımmm benım en iyisini yapıosun valla.. bende önce kpdsyı halletmeliyimki sıardaki kpss olsun
cnm hadi sende koy resmini, senin dediğin nasıl bisi görelim endamını
canım nasıl koyayım adını bıomıyorumkş netten baksam...
yanımdada değil sonucta ben izmirdeyim..ilaçlar eskişehirde.

ragindacimmmm 50 adet okudum allah kabul etsin tatlimm...bebisini hayirlisiyla kucagina alirsin bitanemmm

aa evt.. bunun kaynatma dakikası önemliymis..bizde ona göre yapıyoruz.. :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…