- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.561
hiç iyi değilim abla hem de hiç..isyan değil, umutsuzluk değil, bilmiyorum işte
scorpions canım benim duanı yapmamı istemen çok duygulandırdı beni eğer tüm arkadaşlar okunduğunu söylediyse hemen yapayım yada yarını bekleyeyim bitanem nasıl istersen.Rabbim kabul etsin inşAllahh
ya canım seni sevdiğimizi unutma mersinde bir ablan var hele bunu hiç unutma yazdıklarını okuyunca inan bana gözlerimden yaşlar aktı lutfen artık ağlama seni çooook seviyorum ve sımsıkı sarılıyorum şuanahhh neşe ablcım şuan o kadar çok istiyorumki birine sarılıp ağlamayı, zaten şimdi bile gözümdeki yaşlardan yazdıklarımı göremiyorum..ama hissediyorum sıcacık yüreğinizi, bana açılan kollarınızı, iyiki varsınız iyiki
Abla demiştim sana tahlilleri baştan başlatcaz diye...Hemen harekete geçtim çarşamba gününe devlet hastanesinden randevu aldım, gidip hormon tahlilimi yaptırcam, hsg de çektircem.Ama hsg kaçıncı günden çektiriliyor. Eşim de bi daha baktırsın istiyorum onun için spermiogram teti yapan yerleri araştırıyorum, devlette yapmak istemiyoruz, dışarıda da fiyatları bilmiyorum ne kadar olabilir?
Bi de ben yarın aktara gidecem eşime macun polen molen bişeler alacam, ne alayım kendime neye başlayayım bi deyin bana nolurevde incir var, kuru incir nasıl yapayım ne zaman yapayım?
Abla demiştim sana tahlilleri baştan başlatcaz diye...Hemen harekete geçtim çarşamba gününe devlet hastanesinden randevu aldım, gidip hormon tahlilimi yaptırcam, hsg de çektircem.Ama hsg kaçıncı günden çektiriliyor. Eşim de bi daha baktırsın istiyorum onun için spermiogram teti yapan yerleri araştırıyorum, devlette yapmak istemiyoruz, dışarıda da fiyatları bilmiyorum ne kadar olabilir?
Bi de ben yarın aktara gidecem eşime macun polen molen bişeler alacam, ne alayım kendime neye başlayayım bi deyin bana nolurevde incir var, kuru incir nasıl yapayım ne zaman yapayım?
cnm bu duaları almamda vesile olan sensin..Allah senden razı olsun..tüm dualardan sende nasipleniyorsun inanıyorum...
cnm yarın yaparmısın duayı..henüz bitmedi diye biliyorummm
Özlemciğim canım.Benimsana naçizane bir önerim olacak.Bu ay için hiç beklentiye girme.Sadece doktor kontrollerini ol durumları öğren varsa bir aksilik telafiye bakalım gerekn bitkiselseki ben çok inanıyorum başlayalım.
Naçizane önerim hemen eşine keçi boynuzu kürü yapman.En geç etki gösteren bu çünkü önce eşinden başla.Sonra bir karışım öğrendim onuda uygula.O arada eşin test verdin.
İst.da fiyatlar 100/150 fakat orada nasıl bilemem.Ama sana önerim mutlaka amamutlaka tüp bebek merkezinde yaptırmanız testi.
Eşin 3 gün perhizle gidecek.Atıyorum bu gece ilişki oldu.perşembe sabah gidip test verecek.
ahhh neşe ablcım şuan o kadar çok istiyorumki birine sarılıp ağlamayı, zaten şimdi bile gözümdeki yaşlardan yazdıklarımı göremiyorum..ama hissediyorum sıcacık yüreğinizi, bana açılan kollarınızı, iyiki varsınız iyiki
Amin cimlemizden bitanem.O kadar çok ihtiyacım varki dualara.Scorpicim sabah diş tedavim var.11 gibi burada olurum sanırım gelince abdestimi alır duanı ederim inşAllah
arı sütü bal polen karışımı nedir? nasıl yapılır ayrı ayrı mı fiyatı ne
Arkadaşlar saolun sırada kim var kime okuyalım derken benim fikrimi sordunuz beni beklediniz çok teşekkür ederim.Müsadenizle ben ragindaya okunsun istiyorum salı günü kontrolu var çünkü.Sonrada regli en yakın ve talebii olan diğer arkadaşa inşAllah
Arkadaşlar saolun sırada kim var kime okuyalım derken benim fikrimi sordunuz beni beklediniz çok teşekkür ederim.Müsadenizle ben ragindaya okunsun istiyorum salı günü kontrolu var çünkü.Sonrada regli en yakın ve talebii olan diğer arkadaşa inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?