RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

scorpions canım benim duanı yapmamı istemen çok duygulandırdı beni eğer tüm arkadaşlar okunduğunu söylediyse hemen yapayım yada yarını bekleyeyim bitanem nasıl istersen.Rabbim kabul etsin inşAllahh

cnm bu duaları almamda vesile olan sensin..Allah senden razı olsun..tüm dualardan sende nasipleniyorsun inanıyorum...
cnm yarın yaparmısın duayı..henüz bitmedi diye biliyorummm

en son scorpi'ye okudum, raginda doktora gidecekti ona da dua okumamızı istedi, okuyamayacam ona üzülüyorum...Ama kalbimdesin dualarım seninle canım

ya canım seni sevdiğimizi unutma mersinde bir ablan var hele bunu hiç unutma yazdıklarını okuyunca inan bana gözlerimden yaşlar aktı lutfen artık ağlama seni çooook seviyorum ve sımsıkı sarılıyorum şuan

tatlım spermiyogramı biz istanbul mavi tıp ta ssk lıya 60 tl ye yaptırmıştık geçen ay..hsg içinse mümkünse makineleri yeni olan biryer tercih et..hiç ağrısız oluyormuş..

sen şimdi incir kürünü bul onu yap bence cnmm..googleda vardır ben bakmıştım ama yapmadımm..kuru incir iyorum ben yumoşlar gelişsin diye..eşimde keçiboynuzu yiyo spoşlar içinn

Özlemciğim canım.Benimsana naçizane bir önerim olacak.Bu ay için hiç beklentiye girme.Sadece doktor kontrollerini ol durumları öğren varsa bir aksilik telafiye bakalım gerekn bitkiselseki ben çok inanıyorum başlayalım.

Naçizane önerim hemen eşine keçi boynuzu kürü yapman.En geç etki gösteren bu çünkü önce eşinden başla.Sonra bir karışım öğrendim onuda uygula.O arada eşin test verdin.
İst.da fiyatlar 100/150 fakat orada nasıl bilemem.Ama sana önerim mutlaka amamutlaka tüp bebek merkezinde yaptırmanız testi.

Eşin 3 gün perhizle gidecek.Atıyorum bu gece ilişki oldu.perşembe sabah gidip test verecek.

cnm bu duaları almamda vesile olan sensin..Allah senden razı olsun..tüm dualardan sende nasipleniyorsun inanıyorum...
cnm yarın yaparmısın duayı..henüz bitmedi diye biliyorummm

Amin cimlemizden bitanem.O kadar çok ihtiyacım varki dualara.Scorpicim sabah diş tedavim var.11 gibi burada olurum sanırım gelince abdestimi alır duanı ederim inşAllah

tüp bebek merkezleri daha mı iyi cnmm..bir de bu spermiyogramın değişikleri de var sanırım daha detaylı bakılıyo dimi bazı yerlerde..
biz spermiyogramı hazır ben regl olmuşken yaptırdık yumoş günlerde günlerimizi kaçırmayalım diye..

özzleeemmm yaaaa zaten düğüm düğümdümm hepten koyverdimmmm

ağlamada diyemem sana bi gonlunun kırgınlıgı gecsın kendine bi rahatla..

bak toparlanmıssın bilee çok sevındım.. işte böyle olacan.. azimli ve hırslı asla umudunu kaybetme canım benım

bak ciddi diyorum tek kan degerlerine değil bütün saglık tarasından gec..troidine filan şekerine baktır.. hormonlarına.. yumurtalıklarına vsvs...

özlemm canım hayırlısı olsunn.ne kadar üzme kendini desemde yüreğin yangın yeridir.ama herkesin dediği gibi yarın yepyeni umutlarla başlaycaksın güne ve de aya

ilk önce tahlilleriniz verin sonuçlar çıksın bitkisel kürlere on göre başlayın canım.Bizde eşimin sperm testini burda özel bir hatanede 70 liraya yaptırdık.inş. sizin oralarda çok pahalı değildir

özlemm canım hayırlısı olsunn.ne kadar üzme kendini desemde yüreğin yangın yeridir.ama herkesin dediği gibi yarın yepyeni umutlarla başlaycaksın güne ve de aya

ilk önce tahlilleriniz verin sonuçlar çıksın bitkisel kürlere on göre başlayın canım.Bizde eşimin sperm testini burda özel bir hatanede 70 liraya yaptırdık.inş. sizin oralarda çok pahalı değildir

Amin cimlemizden bitanem.O kadar çok ihtiyacım varki dualara.Scorpicim sabah diş tedavim var.11 gibi burada olurum sanırım gelince abdestimi alır duanı ederim inşAllah

Allah razı olsun canımm..diş tedavi,nde de kolaylıklar inşallahhh..ben ne zaman diş hekimine gitsem koltuğa oturur oturmaz başlıyorum okumaya..taaa kalkana kadar..20 liklerim için 3 ağır ameliyat geçirmiştim birbuçuk saatt her biri..Allahım ne okudum ne okudum..artık ne okusam diye düşünür olmuştum..rabbiyesir okurum her sıkıştığımda zaten..çok rahatlatıyo beni..

selam kızlar ben geldimm...
scorpionsum 100 defa okudum cnm, yeni haber verebiliyorum ama, dediğim zaman okuduydum :)

Arkadaşlar saolun sırada kim var kime okuyalım derken benim fikrimi sordunuz beni beklediniz çok teşekkür ederim.Müsadenizle ben ragindaya okunsun istiyorum salı günü kontrolu var çünkü.Sonrada regli en yakın ve talebii olan diğer arkadaşa inşAllah

Arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle spermiyogram testini iyi bir tüp bebek merkezinde yaptırın.Özel hastanelerin test sonuçları genelde hatalı.Ve ne yazıkki genelde olandan çok sayı çıkıyor.Neden derseniz oradaki farklı organizmalarıda sperm sanıp sayım yapıyorlar.Sakın ha bu uyarımı göz ardı etmeyin.Daha pahalı ama doğru sonuç.Aman haaaaaaa

raginda ayetelkürsi mi istyordu cnm..ben 100 tane alayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…