RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

oz_lem ağlama kusum yaa... bide beni düsün bak... bnde bekliyom sırada ben varım .. ne olcam bilimyorum ..

ozlemimmmmm habibtem benim canim arkadasimmm ne olur uzulmeee...hayirlisini dileyelim allahtan...agla icini dok ama kendini yprtatma bitanem...ben bugun cok hastayim ama seni ve byradaki arkadaslari merak ettim geldim...dulari okumam lazim...okumadigim icin kendimi kotu hissettim...bitaenm hersey gonlunun guzelligi gibi olacak..biraz sabretmemiz gerekiyor..ins senin gibi guzel bir evladin olacak...optum seni habibtem benim[/B]

keçiboynuzu kürünü sadece kocişler içiyo.. bi de ilişkiden 2 saat önce sert türk kahvesi (sadece erkeğe) sizlerde bol kalsiyum. hergun muhakkak süt yanında bol bol yumurta peynir yoğurt tüketin...

özlemcim bunu bi not et balım.. benim laptoptada her bişi var maşallah

Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.

hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

--

[h=2][FONT=&quot]civanperçemi,altınotu,pelinotu ve ballı baba isminde 4çeşit otu bir ay kullandı. işin ehli bi aktar bulup bu karışımı yaptır ama..sen kendin yapma..

hani kruyemişcilerde keçiboynuzu satılıyor ya uzun uzun kahverengi onlardan 5tane kadar al suyun içinde 1 gün beklesin sonra eşin o suyu içsin (teyzemın torunu için yapmışlardı bunu)ama pekmezi varken bunu ugrasırmısın bılmem.. [/FONT]
[/h]

Canım kardeşlerim hepinizden Allah razı olsun, tek tek alıntı yapamıyorum, şuan o kadar güçsüzüm ki anlatmam, parmaklarım bile zor hareket ediyor, göz yaşlarım izin vermiyor yazmama..Son kalan gücümü ne yapabilirim diye harcıyorum..Eşim de yok evde.Ama siz varsınız...Hepinizi çok çok seviyorum...

arı sütü bal polen karışımı nedir? nasıl yapılır ayrı ayrı mı fiyatı ne

cnm bunu beyler kullanıyo..
arı sütü diye aktarlarda var.. kutu içinde satılıyo.. 10 tl ye almıstık.
beylerde sperm konusunda yardımcı oluyor..
esimed iki kutu kullanmıstı. kutunun üzerinde de iki kutu kullanın hiç aksatmadan diye yazıyordur..

cnm lutfen eşin ve sen önce tahlillerini yaptır sonra kurleri ona göre başlarsın cnm benim

kızlar hepinize iyi akşamlarrrrr özlemcim yarın yeni bir hafta yeni birgun senin içinde yeni guzel gunlerin başlangıcı olsun inşşş canım kardeşim çooook öpuyorum seni

arı sütü bal polen karışımı nedir? nasıl yapılır ayrı ayrı mı fiyatı ne
canım ayrı ayrı olanda var karısım olanda var..dayımdan bılıyorum yengem alırdı.. yalnız fiyat birazcık ucuk diyim..

kutunun tane fiyatı (ama hakiki benım dediğim) 123tl filandı yaa tam hatırlayamıyorum..sen aktardan getırttirirsin işte.. dayımlar baska bi yerden getırtmişlerdi öle diyim..
raginda bana gücenmemiştir umarım seni beklettim cunku
Raginda

Ayet-el Kürsi

RainbowColors:100

Kalan:901
ben 200 alayım ablam
kan pıhtın var mı bide ona bak..bak aklıma geldi şimdi.. antalyada iyi bir doktor bul kendine..
be mesela burda özeldekilerden canım yandı normal muayende bıle vajınamı yırttı kadının teki.. birinde ağır ilaç vermiş vs..
şimdi devlette bı doktor buldum ona gidicem ben hatta bana kendisi dedi sen tahlılerini bi unıvde yaptır burda ege unıv tıp fak gibi aletler yok bazı testlerını onlar yapoacak dedi yol gosterdi bana Allah razı olsun doktorumdan.. şimdide ünide randevu bulamıyorum sans
kısaca özel yada devlette iyi bi doktor bulun mesela ben netten yazdım canım menemen devl hastanesındeki kadın doğumcuların adlarını tektek netten arattırdım.. ordan yazılanlar doğrultusunda saframı aldırmıstım cerraha çok iyidi gercekten..şimdi yine kadın doğumcumda çok iyi..

kısaca netten arastır..doktor için yazılan hasta yorumlarını oku..

şu kürler için bile googleden arat.. saracoğlunun diğeri neydi hah marankinin kürlerinede bak..

Allah hakımızda hayırlısını versın özlemcim... şu pozitif olmak varya morallli olmaz herşeye ilaç

aa okadar ucuza mı aldınız cidden? sizinkisi hakiki deelmiş ozaman

scorpionsum.. esimde keçiboynuzu yiyo demişsin.. ya ?
bu o kadar faydalı olmuyo..
onu kaynatıp suyunu içsin eşin.. benim esim de öyle yapıyor..daha etkili oluyormus..
birde keçiboynuzu özü diye satılıyor .. onu da, bir yemek kasığı gibi, bir su bardağın içine koyup suyla karıstırıp içilcekmis.. bu da çok faydalı geliyor..
eğer bu ay olursa böyle oldu bizim diyebilirim ..

rain ablacimmm sana mesaj attim ozelden gelmedimi...scorpionsummmm 100 adet duasini okudummmm allahim kabul etsinnn

biliyorum cnm da küre pek yanaşmadı şimdilik benimki..tadı nasıl acaba..bigün az bi yapıp içireyim bakalaımmm

hayatimsinav.. cnm benim o kahverengi uzun uzun seyleri kaynatıp içildiğinde daha etkili oluyormuş.. :)
suyun içinde dursa bilmiyom ki ne derecede etkili olur ..
ama deminde dedeiğim gibi, keçiboynuzu özü var .. bu da iyi geliyo diyebilirim, esimde kullanıyo.

ayy ne bilemmm belki özlem hiç gormemiştir keçiboynuzu nası bişi der die öyle bi tarif edeyim dedim

himm demek kaynatmak gerekiyormuş.. aklımda yanlıs kalmıs demekki ne bilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…