- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.581
Kızlar an itibariyle kırmızlar geldi...Şükürler olsun ki Rabbim bunun için daha çok bekletmedi beni.Çok üzgünüm sizi de kendim gibi hayal kırıklığına uğrattım,üzdüm...Hakkınızı helal edin, dualar ettiniz, beni aklınızdan çıkarmadınız, Allah razı olsun hepinizden..Ben ettiğimiz duaların gücüne, içenliğimize can-ı yürekten inanıyorum, inancımı kaybetmiyorum, daha zamanı değilmiş demek ki. Ama şuanda hiç iyi değilim, yıkılın hayallerimi toplamam lazım, müsadenizle, yine gelirim ama biraz toparlanmam lazım. Hepiniz çok ama çok seviyorum, dualarımdasınız...
Raginda
Ayet-el Kürsi
RainbowColors:100
Kalan:901
Raginda
Ayet-el Kürsi
arı sütü bal polen karışımı nedir? nasıl yapılır ayrı ayrı mı fiyatı ne
cnm mrb 100 tanede benim iiçin eklermisin tşk ederimRaginda
Ayet-el Kürsi
cnm lutfen eşin ve sen önce tahlillerini yaptır sonra kurleri ona göre başlarsın cnm benimCanım kardeşlerim hepinizden Allah razı olsun, tek tek alıntı yapamıyorum, şuan o kadar güçsüzüm ki anlatmam, parmaklarım bile zor hareket ediyor, göz yaşlarım izin vermiyor yazmama..Son kalan gücümü ne yapabilirim diye harcıyorum..Eşim de yok evde.Ama siz varsınız...Hepinizi çok çok seviyorum...
canım ayrı ayrı olanda var karısım olanda var..dayımdan bılıyorum yengem alırdı.. yalnız fiyat birazcık ucuk diyim..arı sütü bal polen karışımı nedir? nasıl yapılır ayrı ayrı mı fiyatı ne
raginda bana gücenmemiştir umarım seni beklettim cunkuArkadaşlar saolun sırada kim var kime okuyalım derken benim fikrimi sordunuz beni beklediniz çok teşekkür ederim.Müsadenizle ben ragindaya okunsun istiyorum salı günü kontrolu var çünkü.Sonrada regli en yakın ve talebii olan diğer arkadaşa inşAllah
ben 200 alayım ablamRaginda
Ayet-el Kürsi
kan pıhtın var mı bide ona bak..bak aklıma geldi şimdi.. antalyada iyi bir doktor bul kendine..Canım kardeşlerim hepinizden Allah razı olsun, tek tek alıntı yapamıyorum, şuan o kadar güçsüzüm ki anlatmam, parmaklarım bile zor hareket ediyor, göz yaşlarım izin vermiyor yazmama..Son kalan gücümü ne yapabilirim diye harcıyorum..Eşim de yok evde.Ama siz varsınız...Hepinizi çok çok seviyorum...
cnm bunu beyler kullanıyo..
arı sütü diye aktarlarda var.. kutu içinde satılıyo.. 10 tl ye almıstık.
beylerde sperm konusunda yardımcı oluyor..
esimed iki kutu kullanmıstı. kutunun üzerinde de iki kutu kullanın hiç aksatmadan diye yazıyordur..
tatlım spermiyogramı biz istanbul mavi tıp ta ssk lıya 60 tl ye yaptırmıştık geçen ay..hsg içinse mümkünse makineleri yeni olan biryer tercih et..hiç ağrısız oluyormuş..
sen şimdi incir kürünü bul onu yap bence cnmm..googleda vardır ben bakmıştım ama yapmadımm..kuru incir iyorum ben yumoşlar gelişsin diye..eşimde keçiboynuzu yiyo spoşlar içinn
scorpionsum.. esimde keçiboynuzu yiyo demişsin.. ya ?
bu o kadar faydalı olmuyo..
onu kaynatıp suyunu içsin eşin.. benim esim de öyle yapıyor..daha etkili oluyormus..
birde keçiboynuzu özü diye satılıyor .. onu da, bir yemek kasığı gibi, bir su bardağın içine koyup suyla karıstırıp içilcekmis.. bu da çok faydalı geliyor..
eğer bu ay olursa böyle oldu bizim diyebilirim ..
keçiboynuzu kürünü sadece kocişler içiyo.. bi de ilişkiden 2 saat önce sert türk kahvesi (sadece erkeğe) sizlerde bol kalsiyum. hergun muhakkak süt yanında bol bol yumurta peynir yoğurt tüketin...
özlemcim bunu bi not et balım.. benim laptoptada her bişi var maşallah
Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.
hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
--
[FONT=&]civanperçemi,altınotu,pelinotu ve ballı baba isminde 4çeşit otu bir ay kullandı. işin ehli bi aktar bulup bu karışımı yaptır ama..sen kendin yapma..
hani kruyemişcilerde keçiboynuzu satılıyor ya uzun uzun kahverengi onlardan 5tane kadar al suyun içinde 1 gün beklesin sonra eşin o suyu içsin (teyzemın torunu için yapmışlardı bunu)ama pekmezi varken bunu ugrasırmısın bılmem.. [/FONT]
hayatimsinav.. cnm benim o kahverengi uzun uzun seylerikaynatıp içildiğinde daha etkili oluyormuş.. :)
suyun içinde dursa bilmiyom ki ne derecede etkili olur ..
ama deminde dedeiğim gibi, keçiboynuzu özü var .. bu da iyi geliyo diyebilirim, esimde kullanıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?