- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.661
bnde ıspanaklı börekler ile sozlem ile seni kovalarım olma mııı
sozlem kim laa ben miyim
Arkadaşlar sıradaki arkadaşımız gamyoncu yarın ben gelmeden ragindanın duası biterse başlayabilir kendisi takip edecek.
gamyoncum Rabbim kabul etsin şimdiden cnm.
dualara katılamicam çok üzülüyorumama kendime tesbih çekebilir miyim kızlar, hz. zekeriya'nın duası için ya da ya varis için ????
dualara katılamicam çok üzülüyorumama kendime tesbih çekebilir miyim kızlar, hz. zekeriya'nın duası için ya da ya varis için ????
iyisin demi bitanemm
Raginda
Ayet-el Kürsi
RainbowColors:100
8scorpions:100
nese77:100
savas5482:60
umut81:200
ALPPIN:50
Lex:30
hayatimsinav:200
Kalan:161
Gamyoncu başlayabilrsn cnm duana.
Benden 100 tane cnm sana.Yarına okuyabileceğim ama cnm okuyunca yazarım bu gece ragindaya okuyacağım inşAllah.
Kızlar an itibariyle kırmızlar geldi...Şükürler olsun ki Rabbim bunun için daha çok bekletmedi beni.Çok üzgünüm sizi de kendim gibi hayal kırıklığına uğrattım,üzdüm...Hakkınızı helal edin, dualar ettiniz, beni aklınızdan çıkarmadınız, Allah razı olsun hepinizden..Ben ettiğimiz duaların gücüne, içenliğimize can-ı yürekten inanıyorum, inancımı kaybetmiyorum, daha zamanı değilmiş demek ki. Ama şuanda hiç iyi değilim, yıkılın hayallerimi toplamam lazım, müsadenizle, yine gelirim ama biraz toparlanmam lazım. Hepiniz çok ama çok seviyorum, dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?