RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Raginda

Ayet-el Kürsi

RainbowColors:100

8scorpions:100

nese77:100

savas5482:60

umut81:200

ALPPIN:50

Lex:30

hayatimsinav:200

gamyoncu:61

Kalan:100

Son düzenleme:
dualara katılamicam çok üzülüyorum ama kendime tesbih çekebilir miyim kızlar, hz. zekeriya'nın duası için ya da ya varis için ????

Arkadaşlar sıradaki arkadaşımız gamyoncu yarın ben gelmeden ragindanın duası biterse başlayabilir kendisi takip edecek.

gamyoncum Rabbim kabul etsin şimdiden cnm.

Raginda

Ayet-el Kürsi

RainbowColors:100

8scorpions:100

nese77:100

savas5482:60

umut81:200

ALPPIN:50

Lex:30

hayatimsinav:300

gamyoncu:61

Toplam:1001

Rabbim kabul etsin arkadaşımız bebeğini sağlıkla dünyaya getirsin inşAllah.Amin.Darısı hepimize inşAllah

Son düzenleme:
Gamyoncu başlayabilrsn cnm duana.

Benden 100 tane cnm sana.Yarına okuyabileceğim ama cnm okuyunca yazarım bu gece ragindaya okuyacağım inşAllah.

teşekkürler ablacım
ben yine kendime okumuyorum dimi
okunanların hepsini ben not edicem dimi
ablacım birde zahmet olmazsa benim dualamamı sen yapar mısın çok istiyorum da

Offff canım şimdi gördüm ve inan enaz senin kadar üzüldüm.. Ben seni hep hamile sandım, içime hep öyle doğdu. Çok istediğimden belki, kendimi de bu duyguya alıştırdım. Sana bu konuda umut vermiş oldum, hakkını helal et bana canım. Biliyorum ne kadar desem de üzüleceksin ama, yılma ve pes etme. Hakkında hayırlısı olsun. Umarım bir dahaki ay yeni umutlarla hamile kalırsın. Seni çok seviyorum ve üzülmeni hiç istemiyorum.. Canım benim...

1001 Ayete kürsi listemiz

1-oz_lem_: Okundu
2-Umut81 : Okundu
3-8Scrpions:Okundu
4-Raginda : Okundu
5-Gamyoncu:Okunuyor
5-lex :
6-Hayatimsinav:
7-Ebal16 :

.......................

şimdilik bu şekilde arada acil şeyler olursa değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…