- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.701
cnm sakın bozma moralini..sonuçta morfoloji 0 olsa da bu mi,lyonlarca sperm arasında hiç sağlıklı yok demek değilki..hiçdeğilse tüp bebek yapılır sağlıklı spermleri seçebiliyorlar..hiçbunları stres yapma kendine cnm..stres en büyük düşmanımız..Allaha sığın..doktorlar 'O'ndan daha mı iyi bilecek..20 yıl sonra anne olan bir tanıdığım var..yeterki kaderimize yazılmış olsun yavrularımız..
gulegule git tatlım hiiiiç moralini bozma yaaa inşşş herşeyin bir çaresi var ister doğal ister tupbebek inşş o bebişler göbişlere gelecekler o kadarrrrrr sen içini ferah tut ve sakın umudunu yitirme cnm benim
:)) şekerim ohhooo bende ne hayaller varrr .. hatta listem varçalışınca insallah alıcam hepsını bırbir :)))
gülüm öyle şeyler okuyupta moralizi bozma bakem... moral çok önemlidir biliosun sakın bu okuduklarınıda eşinle paylaşma onunda moralini bozma.. keçiboynuzu kürünü denedin mi canım? sonra arı sütü filan .. bu arada keçiboynuzu pekmezini içmeli kocan bide ilişkiden 2 saat önce sade türk kahvesini içmeliymiş die okumustum kkdan
hoşgeldın kıss? ne var ne yok
kuzum umutun bitti..şimdi bi liste varsa eger rainbow ablamı beklıyos
güle güle gidin güle güle gelinnn
kıss scorpions (niki doruuu yazdım umarım) okudum 200 sana cicim
Abla demiştim sana tahlilleri baştan başlatcaz diye...Hemen harekete geçtim çarşamba gününe devlet hastanesinden randevu aldım, gidip hormon tahlilimi yaptırcam, hsg de çektircem.Ama hsg kaçıncı günden çektiriliyor. Eşim de bi daha baktırsın istiyorum onun için spermiogram teti yapan yerleri araştırıyorum, devlette yapmak istemiyoruz, dışarıda da fiyatları bilmiyorum ne kadar olabilir?
Bi de ben yarın aktara gidecem eşime macun polen molen bişeler alacam, ne alayım kendime neye başlayayım bi deyin bana nolurevde incir var, kuru incir nasıl yapayım ne zaman yapayım?
Arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle spermiyogram testini iyi bir tüp bebek merkezinde yaptırın.Özel hastanelerin test sonuçları genelde hatalı.Ve ne yazıkki genelde olandan çok sayı çıkıyor.Neden derseniz oradaki farklı organizmalarıda sperm sanıp sayım yapıyorlar.Sakın ha bu uyarımı göz ardı etmeyin.Daha pahalı ama doğru sonuç.Aman haaaaaaa
keçiboynuzu kürünü sadece kocişler içiyo.. bi de ilişkiden 2 saat önce sert türk kahvesi (sadece erkeğe) sizlerde bol kalsiyum. hergun muhakkak süt yanında bol bol yumurta peynir yoğurt tüketin...
özlemcim bunu bi not et balım.. benim laptoptada her bişi var maşallah
Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.
hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
--
[h=2][FONT="]civanperçemi,altınotu,pelinotu ve ballı baba isminde 4çeşit otu bir ay kullandı. işin ehli bi aktar bulup bu karışımı yaptır ama..sen kendin yapma..
hani kruyemişcilerde keçiboynuzu satılıyor ya uzun uzun kahverengi onlardan 5tane kadar al suyun içinde 1 gün beklesin sonra eşin o suyu içsin (teyzemın torunu için yapmışlardı bunu)ama pekmezi varken bunu ugrasırmısın bılmem.. [/FONT][/h]
rainbowum nasılsın kime okuyoruz şimdiiii?
yehan elfida hoşgeldiniz nasılsınız canlarımm.
yehan fıstığın nasıl:)
canımm benimkini 60 yap tamamdır.okuyabilirsem y,ne haber veririm.
Kızlar yarın genel carrah ile görüşmem var bakalım ameliyat için ne diyecek.:18::18:bu akşam dualarınıza beni de sıkıştırır mısınız?
ben kaçar hepinize iyi geceler
asbelove hg.canım.
Spermiyogram konusunda ısrarla görüşümü tekrarlıyorum canım.Özellikle spermiyogramda hafif sorunları çıkan arkadaşlar mutlaka tüp bebek merkezinde testi tekrarlayın derim ben.
gamyoncu arkadaşımıza okuyoruz cnm .ben iyiyim şükür sen nasılsın günün nasıl geçti cnm
evet kızçeler dua listem
Rainbowcolors:100
hayatımsınav:200
reann:200
elfida:100
abselove:10
yehan:50
kalan:341
kızlar Allah hepinizden razı olsun
ınsallah asbelove
bacım bi sıfır eksik koymuşum yaaa 100 yazmak istemiştimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?