RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Doğru söylüyorsun şekerim ne bileyim bende arada geliyorlar böyle olacak Allahımın izniyle tabikiii

Tüp bebek çok zorlu bi üsreçmiş bugün bakınca dna hasarı varsa onunda tutmama durumu vs. varmış Allahım aratmaz inşallah canımmmm

Olacak olacak bebişim hepsi sırayla:)

Benim hsg yi adetin bitiminin ilk günü çekmişlerdi tatlışım hormonlara da adetin 2-3.günü bakıyorlar. Git yaptır ki için rahat olsun.

Bizimkini üniversite hastanesinde yaptırıyoruz canım yaa korktum şimdi:18:

Civan perçemi düşüğe sebep olabiliyor arkadaşlar bunu önermiyorlarrrr

Özlemim nohutta tüketmeli eşinnn
Ben havuç salatası yapıyorum bol bol bir de bugün edindiğim bilgi Kaan hoca ısırgan otu çayı öneriyormuş hastalarına-konusunda uzmandır dünya genelinde-
bir de keçiboynuzu kürünü yaparken içine 3-4 adet bölünmüş incir atarsan çok daha faydalı oluyormuş ben uygulayacağım sende eşine yapabilirsin tatlımmmm

asbelove hg.canım.

Spermiyogram konusunda ısrarla görüşümü tekrarlıyorum canım.Özellikle spermiyogramda hafif sorunları çıkan arkadaşlar mutlaka tüp bebek merkezinde testi tekrarlayın derim ben.

yehan elfida hoşgeldiniz nasılsınız canlarımm.

yehan fıstığın nasıl:)

Hoşbuldum ablacım sağol sen nasılsın ? Ben idare ediyorum işte.. Fıstığım nasıl bilmiyorum ablacım, yarın doktora gidicez ve fıstıkla tanışıcaz inşallah.. Dualara dünkü maruzatımdan dolayı katılamadım ablam, sıradaki kimse(gamyoncu sanırım)50 tane alabilirim. Bu arada yarın kontrole gidicem ya, herşeyin düzgün olması için ve güzel haberler almam için bana da dua eder misiniz? 1001 taneye gerek yok, toplamda 313 tane okunsa yeter. Yada durumuma göre daha uygun bi dua varsa okunabilir mi ? sen daha iyi bilirsin ablam..

Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhhh dularımız seninlee.....

asbelove hg.canım.

Spermiyogram konusunda ısrarla görüşümü tekrarlıyorum canım.Özellikle spermiyogramda hafif sorunları çıkan arkadaşlar mutlaka tüp bebek merkezinde testi tekrarlayın derim ben.

Hoşbuldum canımmmm bizimki 8milyon zaten sıkıntı yok öyleyse belki biraz daha az belki biraz daha çok çıkar ama sorun var yaneeee
gamyoncu arkadaşımıza okuyoruz cnm .ben iyiyim şükür sen nasılsın günün nasıl geçti cnm

Gamyoncuuuu yaz bana da 10tane öyleyseeee......
Çok şükür canım yaaa biraz kulak ağrısı yaşadım ama tıkayınca bişeyim kalmadı

evet kızçeler dua listem

Rainbowcolors:100

hayatımsınav:200

reann:200

elfida:100

abselove:10

yehan:50

kalan:341

kızlar Allah hepinizden razı olsun

evet kızçeler dua listem

Rainbowcolors:100

hayatımsınav:200

reann:200

elfida:100

abselove:100

yehan:50

kalan:251

kızlar Allah hepiniden razı olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…