RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ablaa beni katma istrsen liseteye..biz daha korunuyoruz hatta mumkunse ben en sona kalayım.. aralık ortası yada sonu ancak hastaneye gidecek gibiyim ..şu doğazlgazcılara baglı hersey aslında.. eger doktor pıhtın için 1ay sonra gebe kal derse işte ancak ocak-şubat neyse hakkımda hayırlısı..herşey bizler için ..Rabbim herşeyn iyisini bilir
çalışanlara öncelik olursa ben daha çok sevinirim bu arada kendinide arkalara atma

Ne demek canım ne hakkı, siz helal edin hakkınızı...Biliyorum hepiniz çok istediniz, Allah razı olsun.Sen nasıl oldun canım, daha iyisin değil mi?

Son düzenleme:
Ne demek canım ne hakkı, siz helal edin hakkınızı...Biliyorum hepiniz çok istediğiniz Allah razı olsun.Sen nasıl oldun canım, daha iyisin değil mi?

bende çok üzüldüm.gürültüler patırtılar daha çok ümitlendirmiş olduk seni.kusura bakma artık.inşallah önümüzdeki ay nasip eder allah.

ben çıkıyorum kıssllarrrr

yarın sabah erkenden kalkıp makınaya camasır atmam,balkonu yıkamam,,arka balkon camını silmem lazım.akşam yemeği hazırlamam .ardında mandıraya gitmem 5kg süt almam..sonrasında bi carfursa yapıp alısverıs yapmam nıhayetınde eve gelmem lazım

bu nedenle şimdiden çıkıp duaların bi kısmını okuyup bitirmem lazım :13:

iyi geceler... Allah rahatlık versin herkese

özlemcim daha yeni gördüm ve bende çok üzüldüm
herşeyin hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda gelir bebişinn

Merhabalar nasılsınız hanımlar?bende gamyoncu arkadaşımız icin 100 tane alayım yarın akşam anca okuyabilirim bundan belirteyim:))

Özlemcim üzülme tatlım.Allah'in kararladigı bir vakit vardır.o vakit geldiğinde bebeginde gobusune gelir elbet.umudunu yitirme bak burda herkes senin için dua ediyor.rabbim hayırlısı nezamansa ozaman nasip eder inşallah canım...

evet kızçeler dua listem

Rainbowcolors:100

hayatımsınav:200

reann:200

elfida:100

toplam:401

kızlar Allah hepinizden razı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…