RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar günaydın yehancım inşallah bugün kesenı gorceksin.. işten fırsat buldukca dua edicem sana sayıyı 15'e kadar burda yazarım tatlım..gamyoncu sana da okucam 20 tane bacım..

kızlar hayır olsun,bugun ruyamda cok garıp bişe gordum.. şeytan varmıs ruyamda ınsan kılıgındaymıs ama nasıl anladıysam :18: ve sonra bi sürü ınsanla tanısıorum.. ve her birinin kafasının üzerinde renkler war.. nerdeyse yarısının siyah renk.. dierleri değişik mor yeşil,beyaz.. cesaret edip yaklasıorum bi siyah renkli olana.. muhabbetedıorum sadece bi dediği aklımda kalıo annem benı gerdekten once yapmıs dio bana.. dier siyahlara da yaklasıorum muhabbet ediorum ,muhabbetın bı yerınde konuyu dine getiriorum hepsi konuyu değiştiriorlar, tabi ben bu arada sürekli besmele cekıorum.. dier renklere yaklasıorum hepsi din konusunda sıcak.. işte böyle.. sanki bi msj wardı,her işini besmeleyle yap cocuunu bile,duadan ayrılma,hayırlı olan senın olcaktır die.. hayırlı gunler canımlarım

günaydın kızlar..sabah sabah girdim ama haftasonu kocamdn nete girmek nasip olmuyo..bilgisayarda çalışıyo çünkü...

sık sık bu yüzden giremiyorm sohbete katılamıyrm ne güzel arkadaşlıklar kurdunuz kıskandım valla...

yehan:50

gamyoncu:50 alıyorum rainbow cnm okuyaym dua mı kızlara. soğan kürünüde bitirdim..inş faydalı olur...

Günaydın kızlar. Dua okuyanlardan da ALLAH razı olsun. rimelciğim sayını 15 ten daha önce bildir ki kaydımı tutayım. Ben 2.30 gb evden çıkıcam çünkü canım. Okuyamazsan da canın sağolsun. zerbas tşk ederim canım ALLAH razı olsun, 50 taneyi kaydediyorum şimdi.. Ben heyecandan resmen uyuyamadım, inşallah sıkıntısız bi şekilde geçer ilk kontrolüm, umarım bir sorun yoktur. Ben de bu gece değil de bir önceki gece garip bir rüya görmüştüm. Rüyamda avucumu açıyorum, avucumun içinde kocaman bir kalp, avucumun içi kadar nerdeyse, tam ortasında. Ama bu kalp kına mı desem, leke mi desem öle bişeydi. Ne anlama geliyor bilemiyorum..

Yehan

Ayet-l Kürsi

RainbowColors:50

gamyoncu:40

nartanesiiii:160

reann :200

leylam123 : 50

zerbas : 50

KALAN : 451

ALLAH razı olsun..

yehancım sen 6.haftandasın keseni görmeye gidicn herhalde.. inş cnm görürsn, Allah'ın izniyle rahat bir şekilde git ve dön evine...sana dua edecm...

o kalp senin karnında cnm ve bir ömür boyuda yanında olsun...bebişin o senin...güzel haberlerini bekliyoruz cnm...

gamyoncu dua listesi

Rainbowcolors:100

hayatımsınav:200

reann:200

elfida:100

abselove:100

leylam123:50

zerboş:50

rimel_84:20

kalan:131

Allah hepinizden razı olsun kızlar

yehancım günaydınn
heyecandan uyuyamadın dimi seni seni
inşallah keseyi görürsün ve inşallah hiçbir sorun çıkmaz tatlım dualarım seninle
:

Oyy canım çok sağol güzel dileklerin için.. İlk kontrolüm, keseyi görürüm sanırım.. Çok teşekkür ederiiimm, amiiiinn, ALLAH razı olsunn..

yehancım günaydınn
heyecandan uyuyamadın dimi seni seni
inşallah keseyi görürsün ve inşallah hiçbir sorun çıkmaz tatlım dualarım seninle
:

Sorma kuzum ya valla uyuyamadım, ilk kontrol ya bi de heyecan var tabii. Tecrübesizlik de cabası.. Çok sağol tatlım, ALLAH razı olsun..

gamyoncu dua listesi

Rainbowcolors:100

hayatımsınav:200

reann:200

elfida:100

abselove:100

leylam123:50

zerboş:50

rimel_84:20

8scorpions:50

KALAN:81

ALLAH hepinizden Razı olsun kızlar

Yehan

Ayet-l Kürsi

8scorpions : 50

KALAN : 401

ALLAH razı olsun...

kizlar ben kactim kendinize iyi bakin hersey gonlunuzce olsun yehan allah yardimcin olsun insallah keseyi gorursun
rabbim isteyen erkeze bebisler versin

Yehan

Ayet-l Kürsi

ALLAH razı olsun...

Günaydın Yehancım, Canım bugün çok yoğunum iş yerinde de ben okuyayım sen gitmeden

Yehan

Ayet-l Kürsi

ALLAH razı olsun...

Günaydın Yehancım, Canım bugün çok yoğunum iş yerinde 21 de ben okuyayım sen gitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…