RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hayırlısı olsun feryalimm
sıkma sen canını

herkese günaydınnn

en son scorpi'ye okudum, raginda doktora gidecekti ona da dua okumamızı istedi, okuyamayacam ona üzülüyorum...Ama kalbimdesin dualarım seninle canım

cnm benim Allah senden razı olsun,yüreğinden dua etmen yeterrr

çok sağol ablacım öne almışsın,birde ben yokken listeyi tutup bitirmişsin.Allah ne dileğin varsa versin ablamm

raginda bana gücenmemiştir umarım seni beklettim cunku

ben 200 alayım ablam

cnm ne gücenmesi aşk olsun.topic ablamın,onun sayesinde buradayız,tabi ki soracağız duan içinde sağol tatlım,Rabbim sanada versin tez zamanda

şu tobloyu görünce ağladım vallahi.ben uykudayken arkadaşlarım benim için dua etmiş,ablam listemi tutmuş,birkaç saat içinde bitmiş.
Allah hepinizden razı olsun kızlar.gönlünüzdekini versin en kısa zamanda.

bu dualarla ben yarın yavrumdan güzel haberler alacağım gelip teyzeleriyle paylaşacağım inş.Allahın izniyle.

bende gece eşimle tv izlerken burayı anlatıyordum.karşılıksız dua ediyoruz birbirimize diye.
ablam bana hamilesin dedi bak oldum.
bebeğine bişe olmıcak dedi inş. öle olacak cnm dedim.

Ağzınıza yüreğinize sağlık kızlar.
sizi çooooooooooooooooooooooooooooook seviorummmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
feryal h.geldin cnm.canını sıkma tatlım,inş. hepsi geçecek,tedavinle azalacak o sayı

özlemime ne oldu yavv,nie pasifleştirdiler ki hesabını :18:

feryal cnm iyi haberler alırsın inş. ben şimdi abdest alacağım sana 30 tane okuyayım,umutla özleminkini de dualayayım inş...

ablam 11de gelcem demişsin benimkini sen duala nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gamyoncu dua listesi

Rainbowcolors:100

hayatımsınav:200

reann:200

elfida:100

abselove:100

yehan:50

leylam123:50

zerboş:50

rimel_84:20

8scorpions:50

lex:20

KALAN:61

ALLAH hepinizden razı olsun kızlar

kızlar hepinize gunaydınlar guzel haberler alacağımız vereceğimiz bir hafta olsun inşşşş ragindacım bizde seni seviyoruz inşş bebişin hep seninle olacak cnm yehan inşş bugun bebişinin kesesini göreceksin sonrada pıtpıtları inşşşşşşşşş yehan ve gamyoncu arkadaşlarıma 50 şer tane okuyorum allah kabul etsin inşallah

Az kaldı tatlım inşallah ilaçla önlenecektir düzelecek Allahımın izniyle

canım hayır olsun rüyan Rabbim istediğine hidayet verirmiş ya senin duanı okuyunca aklıma o geldi bazı insanların yola gelceği yok gerçekten

bende fena bir rüya gördüm dün gece.Başka bir ile gidiyoruz ablam bir arkadaşım ben eşimde gelmiş ama onu görmüyorum.çok büyük bir otel gibi bir yer kaybolmuş bir çocuk buluyorum 1 yaşlarında sonra annesini buluyorum ama annesi deli gibi bişey sonra odalarını buluyorum çocuğun ananesi varmış ona çocuğu teslim ediyorum içeri davet ediyor diyorum annesini gördüm hiç ilgilenmedi falan yaşlı bir kadın sohbet muhabbet ediyoruz gayet iyiyken bir anda bir yılan çıkartıp beni sokturdu kafamdan soktu acısını hissettim resmen kafam öyle bir zonkluyorki nasıl bbir acı ablamlar geliyor onlara diyorum kaçın yılan var elinde diye sonra bir anda uyandım çok korktum yaaa.

amin canım amin Allah razı olsun tatlım ağzına sağlık
hoşgeldin nasılsınnn bidenemmm

cok mutluyum adet oldum bat listesini kim yapıyo rainbow mu yapıyodu ekleyin şekerim bat 26 kasım
kocamı işe gönderdim elmalı turta yaptım evlerimi topladım geldm
siz napıyosunuz

canımmmm Allah razı olsun doktora gidiyosun değilmi haberini bekliyoruz

gunaydın cnm geçmiş olsun tkr en azından tedavisi var ilaçla hormonunu dengeleyip inşşş bebişine kavuşacaksın tatlım moral bozmak yokkk kızlar pasifleşmek ne demek ya nette ben acemiyimde gulmeyin bana

selam kızlar
hayırlı sabahlar hepinize
ben kaç gündür dualara katılamadım, kusura bakmayın
yehancım ve gamyoncu canım ikinize de 50 şer tane okuyarak başlıyayım dualara

gamyoncu dua listesi

Rainbowcolors:100

hayatımsınav:200

reann:200

elfida:100

abselove:100

yehan:50

leylam123:50

zerboş:50

rimel_84:20

8scorpions:50

lex:20

raginda:31

neşe77:50

toplam:1021

hepinizden ALLAH razı olsun kızlar benim duam bitti okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsunn
Rainbow ablacım sen dualarsın gelince benimkini

gunaydın cnm geçmiş olsun tkr en azından tedavisi var ilaçla hormonunu dengeleyip inşşş bebişine kavuşacaksın tatlım moral bozmak yokkk kızlar pasifleşmek ne demek ya nette ben acemiyimde gulmeyin bana

canım kk da sorun olunca pasife çeviiyorlar ama baktım özlemin öyle bir durumu yokki hani ne bilim kavga edersin falan forum yönetimi böyle bişey yapıyor

gamyoncu ben daha alıyım derken bitmiş senin duaların, yetişemedim galiba kusura bakma... neyse ben yine de okuyayım fazla dua göz çıkarmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…