- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.781
haoşbulduk canlarım bende sizleri özledim.Hayırdır inş.ya reglide olmuş kıyamam ona.Kızlar bende prolaktinin artması sonucu eski günlerime döndüm daha ayın 8 inde regli olmuştum bugun yine oldum30 kasımda randevum var bakalım
en son scorpi'ye okudum, raginda doktora gidecekti ona da dua okumamızı istedi, okuyamayacam ona üzülüyorum...Ama kalbimdesin dualarım seninle canım
Arkadaşlar saolun sırada kim var kime okuyalım derken benim fikrimi sordunuz beni beklediniz çok teşekkür ederim.Müsadenizle ben ragindaya okunsun istiyorum salı günü kontrolu var çünkü.Sonrada regli en yakın ve talebii olan diğer arkadaşa inşAllah
raginda bana gücenmemiştir umarım seni beklettim cunku
ben 200 alayım ablam
şu tobloyu görünce ağladım vallahi.ben uykudayken arkadaşlarım benim için dua etmiş,ablam listemi tutmuş,birkaç saat içinde bitmiş.Raginda
Ayet-el Kürsi
RainbowColors:100
8scorpions:100
nese77:100
savas5482:60
umut81:200
ALPPIN:50
Lex:30
hayatimsinav:300
gamyoncu:61
Toplam:1001
Rabbim kabul etsin arkadaşımız bebeğini sağlıkla dünyaya getirsin inşAllah.Amin.Darısı hepimize inşAllah
gamyoncu yehanınki bitsin sanada 31 tane alayım cnm bitince yazarım
haoşbulduk canlarım bende sizleri özledim.Hayırdır inş.ya reglide olmuş kıyamam ona.Kızlar bende prolaktinin artması sonucu eski günlerime döndüm daha ayın 8 inde regli olmuştum bugun yine oldum30 kasımda randevum var bakalım
kızlar günaydın yehancım inşallah bugün kesenı gorceksin.. işten fırsat buldukca dua edicem sana sayıyı 15'e kadar burda yazarım tatlım..gamyoncu sana da okucam 20 tane bacım..
kızlar hayır olsun,bugun ruyamda cok garıp bişe gordum.. şeytan varmıs ruyamda ınsan kılıgındaymıs ama nasıl anladıysam :18: ve sonra bi sürü ınsanla tanısıorum.. ve her birinin kafasının üzerinde renkler war.. nerdeyse yarısının siyah renk.. dierleri değişik mor yeşil,beyaz.. cesaret edip yaklasıorum bi siyah renkli olana.. muhabbetedıorum sadece bi dediği aklımda kalıo annem benı gerdekten once yapmıs dio bana.. dier siyahlara da yaklasıorum muhabbet ediorum ,muhabbetın bı yerınde konuyu dine getiriorum hepsi konuyu değiştiriorlar, tabi ben bu arada sürekli besmele cekıorum.. dier renklere yaklasıorum hepsi din konusunda sıcak.. işte böyle.. sanki bi msj wardı,her işini besmeleyle yap cocuunu bile,duadan ayrılma,hayırlı olan senın olcaktır die.. hayırlı gunler canımlarım
kızlar hepinize gunaydınlar guzel haberler alacağımız vereceğimiz bir hafta olsun inşşşş ragindacım bizde seni seviyoruz inşş bebişin hep seninle olacak cnm yehan inşş bugun bebişinin kesesini göreceksin sonrada pıtpıtları inşşşşşşşşş yehan ve gamyoncu arkadaşlarıma 50 şer tane okuyorum allah kabul etsin inşallah
feryal h.geldin cnm.canını sıkma tatlım,inş. hepsi geçecek,tedavinle azalacak o sayı
özlemime ne oldu yavv,nie pasifleştirdiler ki hesabını :18:
feryal cnm iyi haberler alırsın inş. ben şimdi abdest alacağım sana 30 tane okuyayım,umutla özleminkini de dualayayım inş...
ablam 11de gelcem demişsin benimkini sen duala nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın cnm geçmiş olsun tkr en azından tedavisi var ilaçla hormonunu dengeleyip inşşş bebişine kavuşacaksın tatlım moral bozmak yokkk kızlar pasifleşmek ne demek ya nette ben acemiyimde gulmeyin banahaoşbulduk canlarım bende sizleri özledim.Hayırdır inş.ya reglide olmuş kıyamam ona.Kızlar bende prolaktinin artması sonucu eski günlerime döndüm daha ayın 8 inde regli olmuştum bugun yine oldum30 kasımda randevum var bakalım
hepimizden canım benim tşk ederim iyiyim şimdi kalkıp evi toplayıp fiziğe gidecem cnmamin canım amin Allah razı olsun tatlım ağzına sağlık
hoşgeldin nasılsınnn bidenemmm
selam kızlar
hayırlı sabahlar hepinize
ben kaç gündür dualara katılamadım, kusura bakmayın
yehancım ve gamyoncu canım ikinize de 50 şer tane okuyarak başlıyayım dualara
gunaydın cnm geçmiş olsun tkr en azından tedavisi var ilaçla hormonunu dengeleyip inşşş bebişine kavuşacaksın tatlım moral bozmak yokkk kızlar pasifleşmek ne demek ya nette ben acemiyimde gulmeyin bana
gamyoncu dua listesi
Rainbowcolors:100
hayatımsınav:200
reann:200
elfida:100
abselove:100
yehan:50
leylam123:50
zerboş:50
rimel_84:20
8scorpions:50
lex:20
raginda:31
neşe77:50
toplam:1021
hepinizden ALLAH razı olsun kızlar benim duam bitti okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsunn
Rainbow ablacım sen dualarsın gelince benimkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?