- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.801
kızlar hepinize gunaydınlar guzel haberler alacağımız vereceğimiz bir hafta olsun inşşşş ragindacım bizde seni seviyoruz inşş bebişin hep seninle olacak cnm yehan inşş bugun bebişinin kesesini göreceksin sonrada pıtpıtları inşşşşşşşşş yehan ve gamyoncu arkadaşlarıma 50 şer tane okuyorum allah kabul etsin inşallah
tamam cnm yazarım.valla günlük olayları güldüğümüz şeyleri eşime anlatıyorum beraber gülüyoruz.tamam tatlım bitince yaz ki listeye ekleyeyim
Allah razı olsun
ayrıca bende dün akşam bende eşime burdan bahsediyor dumm
canımmmm Allah razı olsun doktora gidiyosun değilmi haberini bekliyoruz
gamyoncu ben daha alıyım derken bitmiş senin duaların, yetişemedim galiba kusura bakma... neyse ben yine de okuyayım fazla dua göz çıkarmaz
gamyoncu dua listesi
Rainbowcolors:100
hayatımsınav:200
reann:200
elfida:100
abselove:100
yehan:50
leylam123:50
zerboş:50
rimel_84:20
8scorpions:50
lex:20
raginda:31
neşe77:50
toplam:1021
hepinizden ALLAH razı olsun kızlar benim duam bitti okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsunn
Rainbow ablacım sen dualarsın gelince benimkini
okuyacam okuyacam sen yaz benimkileri de
tmm cnm anladım tşk ederim evet yaaa öyle bişey yok daha gece sohbetteydik ne olduki inşş geçici birşeydircanım kk da sorun olunca pasife çeviiyorlar ama baktım özlemin öyle bir durumu yokki hani ne bilim kavga edersin falan forum yönetimi böyle bişey yapıyor
canım kk da sorun olunca pasife çeviiyorlar ama baktım özlemin öyle bir durumu yokki hani ne bilim kavga edersin falan forum yönetimi böyle bişey yapıyor
h.geldin neşe ablam.
ağzının duası ablam inş. öle olur.dualardan kuvvet buluyorum
tamam cnm yazarım.valla günlük olayları güldüğümüz şeyleri eşime anlatıyorum beraber gülüyoruz.
iyiki girmişim oraya diyorum,moral oluyor bana,dualar herşeyi unutturuyor diyorum...
Rabbim bu karşılıksız sevginin karşılığını verecektir inş.
senden de cnm
inş. cnm yarına randevu aldım.doktor amcamız yerinde durursa yarın ultrasona gireceğim.
bakalım ne alemde içimdeki dünya
tmm cnm anladım tşk ederim evet yaaa öyle bişey yok daha gece sohbetteydik ne olduki inşş geçici birşeydir
feryalcim sen nasılsın canım
Sadece kavga olunca yapmıyorlar.Konu dışı mesaj,alay,geyik yapınca da ceza alabiliyorsun.
kmse bana cvp vermiyo
cok mutluyum adet oldum bat listesini kim yapıyo rainbow mu yapıyodu ekleyin şekerim bat 26 kasım
kocamı işe gönderdim elmalı turta yaptım evlerimi topladım geldm
siz napıyosunuz
Canımmmm hayırlı haberlerle geleceksin inşallah dün duan bi kaç saatte bitmiş yetişemedim hakkını helal et canımcım
Dualarımız seninle hayırlıısıylaaaa keseni görde gel inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?