RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yımırtlıycan dimi gerekirse hergün yapın gerçi onuda önermiyolar sperm kalitesi düşüyo diye sabahları yapın onu tavsiye ediyolar yani artık yapalım biz bi sabah bi akşam bide gece yaparız çalışmaları sıkı tutarız
özlemin kırmızılara üzüldüm hayırlısı

raginda ve 8scorpions dualarınızı yaptım ayrıyetten durumlarınız farklı olduğu için niyetlerinizi farklı şekilde yaptım.Rabbim kabul etsin inşAllahhhhhhhhhhhhh

ayy kızlar inş. yaaa yarın olsun bir an önce teyzeleri,arkadaşım belki kalp atışını duyarsın diyor.6+4 olacağız yarın inş.
onunkini duyarsam benimki durur herhalde

30 tane cnm

İnşallah tatlım inşallahhhhh

hadi iyi çalışmalar,
Ya Rabbim inşallah bu ay olsun, burdaki arkadaşların hamiş olmasını gerçekten çok istiyorum, bana umut oluyorlar çünkü

Sağol canım inşallah sen ne durumdasın?

bizim normalde sayımız az zaten her gün hiç etkili olmaz bacımmmm gerçi bi tanesi ulaşsa yeter yumurtacığa ama uzun bi süredir yolunu gözlüyor yumurtalarım bakalım inşallah bu ay buluşturabiliriz diye umut ediyorum

hmm öylemi normalde bu sayının sınırı ne eşimin hareketliliği hatırlamıyorum ama sayı 35 milyon çıktı sınırı ne acaba kendini cok övüyoda benm yumurtalarımı hesaba katmıyo tabi :44:
Canım bitmedi ne yazıkki uzadı hep bir aksilikler çıkıyor.hayırlısı bakalım.
cnm bat 26 aralık eklermisin

ben yarından itibaren çalışmalara başlıyacağım

ALLAH'ım şu anda okunan ezanın yüzü suyu hürmetine bu topikteki tüm arkadaşlarımın ve benim
daha sonra çocuk sahibi olmak için dileyen isteyen herkesin dualarını kabul et Yarabbim... Amin

Arkadaşlar İden arkadaşımız cuma günü ameliyat olacak.Ameliyatının sorunsuz geçmesi şifa bulması için bizden dua istiyor.O yüzden müsadenizle sıraya kendisini almak istiyorum.

canım 35milyonla da bebiş olur ama 130milyon olan erkekler de var dr. ne dedi durumuna eşinin gösterdiniz mi dr.a?
bizimki 8milyon mesela ama hareketlilik çok önemli bizim hareketliliğimizde az

Arkadaşlar İden arkadaşımız cuma günü ameliyat olacak.Ameliyatının sorunsuz geçmesi şifa bulması için bizden dua istiyor.O yüzden müsadenizle sıraya kendisini almak istiyorum.

Ne demek canım okuyalım tabi kiii

arkadaşlar iden arkadaşımızın dualarını toplamaya başlıyoruz İnşallah

feryalnur: 100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…