- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.841
yımırtlıycan dimi gerekirse hergün yapın gerçi onuda önermiyolar sperm kalitesi düşüyo diye sabahları yapın onu tavsiye ediyolar yani artık yapalım biz bi sabah bi akşam bide gece yaparız çalışmaları sıkı tutarızinşallahhhh bu ay güldürür allahım yüzümüzü canımmmm bende başladım çalışmalara haftasonu ve kasık ağrılarım başladı 1-2güne kuluçkaya yatarım
Dün kırmızıları geldi canım özlemimizinnnnn
Yehan sana 160taneyi okudum bitirdim
Gamyoncu senin kac tane kaldi? Cepten girdigim icin takip edemiyorum. Ise gidiyorum
Rainbowcum sen nasılsın, diş tedavilerin bitti mi, çalışmalara başlamış mıydın,
ayy kızlar inş. yaaa yarın olsun bir an önce teyzeleri,arkadaşım belki kalp atışını duyarsın diyor.6+4 olacağız yarın inş.
onunkini duyarsam benimki durur herhalde
30 tane cnm
hadi iyi çalışmalar,
Ya Rabbim inşallah bu ay olsun, burdaki arkadaşların hamiş olmasını gerçekten çok istiyorum, bana umut oluyorlar çünkü
yımırtlıycan dimi gerekirse hergün yapın gerçi onuda önermiyolar sperm kalitesi düşüyo diye sabahları yapın onu tavsiye ediyolar yani artık yapalım biz bi sabah bi akşam bide gece yaparız çalışmaları sıkı tutarız
özlemin kırmızılara üzüldüm hayırlısı
Yehan sana 160taneyi okudum bitirdim
Gamyoncu senin kac tane kaldi? Cepten girdigim icin takip edemiyorum. Ise gidiyorum
Canım bitmedi ne yazıkki uzadıhep bir aksilikler çıkıyor.hayırlısı bakalım.
hmm öylemi normalde bu sayının sınırı ne eşimin hareketliliği hatırlamıyorum ama sayı 35 milyon çıktı sınırı ne acaba kendini cok övüyoda benm yumurtalarımı hesaba katmıyo tabi :44:İnşallah tatlım inşallahhhhh
Sağol canım inşallah sen ne durumdasın?
bizim normalde sayımız az zaten her gün hiç etkili olmaz bacımmmm gerçi bi tanesi ulaşsa yeter yumurtacığa ama uzun bi süredir yolunu gözlüyor yumurtalarım bakalım inşallah bu ay buluşturabiliriz diye umut ediyorum
cnm bat 26 aralık eklermisinCanım bitmedi ne yazıkki uzadıhep bir aksilikler çıkıyor.hayırlısı bakalım.
İnşallah tatlım inşallahhhhh
Sağol canım inşallah sen ne durumdasın?
bizim normalde sayımız az zaten her gün hiç etkili olmaz bacımmmm gerçi bi tanesi ulaşsa yeter yumurtacığa ama uzun bi süredir yolunu gözlüyor yumurtalarım bakalım inşallah bu ay buluşturabiliriz diye umut ediyorum
raginda ve 8scorpions dualarınızı yaptım ayrıyetten durumlarınız farklı olduğu için niyetlerinizi farklı şekilde yaptım.Rabbim kabul etsin inşAllahhhhhhhhhhhhh
Canım çok sağol, ALLAH razı olsun..
ALLAH'ım şu anda okunan ezanın yüzü suyu hürmetine bu topikteki tüm arkadaşlarımın ve benim
daha sonra çocuk sahibi olmak için dileyen isteyen herkesin dualarını kabul et Yarabbim... Amin
Canım duaunı bitirdim :) İnşallah herşey çok güzel olacak
hmm öylemi normalde bu sayının sınırı ne eşimin hareketliliği hatırlamıyorum ama sayı 35 milyon çıktı sınırı ne acaba kendini cok övüyoda benm yumurtalarımı hesaba katmıyo tabi :44:
cnm bat 26 aralık eklermisin
Arkadaşlar İden arkadaşımız cuma günü ameliyat olacak.Ameliyatının sorunsuz geçmesi şifa bulması için bizden dua istiyor.O yüzden müsadenizle sıraya kendisini almak istiyorum.
Arkadaşlar İden arkadaşımız cuma günü ameliyat olacak.Ameliyatının sorunsuz geçmesi şifa bulması için bizden dua istiyor.O yüzden müsadenizle sıraya kendisini almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?