RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

DİŞ TEDAVİMİ SORAN ARKADALAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM EVET ÇOK ÇEKTİM ÇEKİYORUM DİŞİMDE YÜKSEKLİK VAR BEYNİME KADAR ÇIKIYOR AĞRISI BUGÜN ÖNCEDEN VERİLMİŞ SÖZÜMÜZ VARDI AKRABA GEZMESİNE GİTTİK ama yarın sabah yine doktordayım.sorun çözülecek inşş.Bitsede kurtulsammm

Asbeloveciğim cnm benim.Artık Imcı denen bir sistem var bu sistemle sperm 6000 kat büyütülüyor ve morfolojii bozuk sperm kulanılmıyor.Onu diyen doktor çok geçmişte kalmış bunlardan haberimi yok anlamadım.Hiç takma kafanı normal yoldan gelir inşAllah olurda gelmezse tedavide çifter gelecek inşAllah

lex

Ayet-el kürsi

Umut81:100

kiraztepe:50

gamyoncu:50

ayen1986:40

elfida:50

savaş:60

yehan:30

asbelove:100

kabilarda:50

zerbas:100

8scorpions:50

ese77:50

reann:200

fatmaipek:50

RainbowColors:21

Toplam:1001

Allah razı olsun hepinizdennnn

Son düzenleme:
kızlaarr günaydın.... dünden beri baya kaynatılmış burdaa...

ben yarın gidip yatışımı yaptırcam ama iki gündü boğazım bir şiş bir şiş anlatamam... özellikle sabah kalktığımda dop dolu oluyo akşama doğru rahatlıyoo Beni ameliyata almazlarmı kiii yaaa ((

Çok teşşekkür ederim hepinize, kocaman öperrrimmm :)

Canım benim Allah razı olsun ağlattın beni sabah sabah bunu diyen de bahçeci fulya tüp bebek merkezinin dr.u bu arada gitmeyin kızlar bilginiz olsun. İnşallah şimdi yeni bir beslenme planı uyguluyoruz. Bununla 2milyonluk sayıyı 76 milyona çıkarıp normal yolla 2tane bebiş sahibi olmuş bir bayan okudum dün İnşallah bizde de işe yarar. Bu arada Kaan Hocayla iletişime geçtim olmazsa bi kere gideceğiz sonra mail yoluyla testleri gönderip tedavi uyguluyormuş şu yılbaşını bir atlatalım da hayırlısıyla sadece biraz pahalı muayenesi 300tl cikmiş işe yarasın da bebeişim hayırlısıyla gelsin de hiç önemli değil vallaaa

Rainbow ablacım nasılsın
diş tedavin hala bitmemiş inşallah en kısa zamanda biter ablacımm çok çok geçmiş olsun

günaydın iden.. ya ne için ameliyet olucaktın sen, ben bilmiyorm, bi ameliyat duymustum da..:26:
kızlar günaydın
gününüz aydın bol hamişli birgün olur inşallah

bu sabah kimse yok çok sıkılıyorum yaaaa

günyadın gamyoncu.. nasılsın.. bak geldim gari

bu arada herkese günaydın .. ben bugün fenayım.. midem bulanıyo, ayakta duramıyorum yürürkende, otururken de basım dönüyo, sanki kafamda basınç yapan bisey var. nasıl anlatsam bilmem kii ..atesim çokk bide..
yaa uff nasıl bi yerde oturuyoruz böyle yaa.. daha geçen ay gebelik testi alıp yapmıstım ve eczanede ki bayan " hakkında hayırlısı olsun" demisti.. gülümseyip, utanmıstımm.smdi yine gitsem ne diyecek acaba.. sıkılıyorum da böyle şeylerden
haftasonunu nasıl beklicem ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…