- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.461
günaydın iden.. ya ne için ameliyet olucaktın sen, ben bilmiyorm, bi ameliyat duymustum da..:26:
günyadın gamyoncu.. nasılsın.. bak geldim gari
bu arada herkese günaydın .. ben bugün fenayım..midem bulanıyo, ayakta duramıyorum yürürkende, otururken de basım dönüyo, sanki kafamda basınç yapan bisey var. nasıl anlatsam bilmem kii ..atesim çokk bide..
yaa uff nasıl bi yerde oturuyoruz böyle yaa.. daha geçen ay gebelik testi alıp yapmıstım ve eczanede ki bayan " hakkında hayırlısı olsun" demisti.. gülümseyip, utanmıstımm.smdi yine gitsem ne diyecek acaba.. sıkılıyorum da böyle şeylerden
haftasonunu nasıl beklicem ben yaa
ee sizler nasılsınız.. :26:
evet canım dünkü kadar değil ama devam ediyor
dün tv izlerken sağ kasığım ve belim çok ağrıdı
Allahım inşallah Yarabbim sonucu güzel olurr
ya kuzum deminden beri sayfaya gıcık oldum dondu kaldı, şu demin ki yazdığımı bile 10dk oldu neredeyes yazalı ben yaa, sinir oluyrum pc nin şu sorununa..
ee sizler nasılsınız.. :26:
nasıl olcaz seni meraktayız bacım
inşallah iyi sonuçlar alırsın canım az kaldı 2gün daha sabır
Laporoskopi ve histereskopi canım tıkalı tüpleri açıcaklar rahimde şekil bozukluğu vardı onu düzelticekler.... sonra da ver elini bebiş inşallah :)) ama bir ay daha ertelemek istemiyorum boğazımın şişi insin yaaa
boğazın neden şiş canım grip felan mısın :26:
bende diyorum bu kız nerde kaldı
bizlerde iyiyiz en çok seni merak ediyoruz
keşke test yapabilme imkanın ve isteğin olsa
eczanede ki kızı boşver ya
umudum seni umutlandırmak istemem ama inşallh inşallah
bu ay şeytanın bacağını kıracaksın
Yüce Rabbimin ve dualarımın sayesindee
bende diyorum bu kız nerde kaldı
bizlerde iyiyiz en çok seni merak ediyoruz
keşke test yapabilme imkanın ve isteğin olsa
eczanede ki kızı boşver ya
umudum seni umutlandırmak istemem ama inşallh inşallah
bu ay şeytanın bacağını kıracaksın
Yüce Rabbimin ve dualarımın sayesindee
yok grip yok sadece boğazım şiş.. sabah uyandığımda çok kötü oluyo sonra ıhlamur pastil sprey derken işte geçiyo sadece acısı kalıyo dünde böyleydi bugünde cumaya kadar geçer inşallah
yanlış yazmışım kızlar
Yüce Rabbimin ve dualarımızın sayesinde kusura bakmayınn
yada olmadı gidicem, kendimi iyi hissedersem, basım dönüp yolda izde yığılıp kalır mıyım diyorum bide
yada bi komsum istedi mi desem kine , kendi utanıyomus diyim
ama idrar testlerine de güvenmiyorum ki, onlar olsa bile çıkartmıyolar ki pff
ya canım kendini neden böyle şartlandırıyorsun ki
bir al dene baktın olmadı illa ki kan vericen
bunu doktoruna bildirsene cnm, belki ona göre bisi der..
ayy valal zor yazıyorum he, arada basım gidiyo
yada olmadı gidicem, kendimi iyi hissedersem, basım dönüp yolda izde yığılıp kalır mıyım diyorum bide
yada bi komsum istedi mi desem kine , kendi utanıyomus diyim
ama idrar testlerine de güvenmiyorum ki, onlar olsa bile çıkartmıyolar ki pff
canım benim nolcek yaaa bu arada ben senin yerinde olsam 2-3tane alır koyarım kenara çünkü çift çizgiyi görürse insan kanıtlamak ister olmazsa da bi daha ki aya lazım olur elbet fıstıkkk ama ben 1-2 gün beklemen taraftarıyım çok merak ediyorum ama tek çizgiyi görmek kırmızıları görmekten daha kötü ediyor adamı bence sen ne düşünüyorsun bilmiyorum tabi ama sen git al yap testi
tmm cnm biraz kendiim iyi hissedersem giderim..
ya cnm, geçen ki testi aldığım gün de kalabalıktı, o yüzden bitane alıp çıkdıy ve sonra keske 3-5tane alaydım,, ama epey uzaklasmıstım eczaneden ..
smdi aldığımad öyle yapacam.. bikaç tne alim diyorm.. hani daha çok yeni dersek, çıkmaz diye düsünyorm :26:
zaten belirtiler sürdüğü müddetçe, var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?