RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılız bugun iden cnm sen faranjit olmuşsun ameliyatın stresini yaptıysan olur cnm bolbol ılık şeyler tuket cnm umutcum bence sen kana git tatlım varsa kesin çıkar cnm inşşş hamişsindir tatlım ya inan çooook sevineceğiz

canım o zaman bugünde bekle istersen işine karışmak gibi olmasın ama

yok cnm estf.. :)
hani dün bir bgün iki dersek, idrar da hemen belli olmuyor ya, o yüzden durayım diyorum..
ama nasıl durucam böyle de yaaa
gerçii belirtiler dvam ettği müddetçe

yaa cnm.. bizim burada kan da baktıracağımız yer yok.. haftasonuna bi yere gidicez.. orada baktırıcam da o yüzden beklemek zorundayımm
saol nesecmm.. Rabbim bu kez izin verir

inşallhhhhhhhhh cnm ya rabbim gönlune göre versin

iyiyiz neşe ablacım sen nasılsın

yok bacım düzenliyse adetlerin çıkar artık inşallah canım inşallah belirtiler gerçeğe dönüşür inşallah canım

çok saolasını içiorm ballı limonlu ıhlamurlar ballı sütler çaylar çorbalar :) ama inmio meret

günaydın canım biz idare ediyoruz işte sen nasılsınnnn

selam kızlar hepinize hayırlı günler diliyorum, gamyoncu, yehan ve iden in dualarını okumuştum zaten, lex in duasını da okudum, Rabbim kabul eder, gönlümüze göre verir inşallah, (bilgi vereyim dedim
sizler nasılsınız

saol cnm kıssmet insaAllah..
sen nasılsın bu arada, iyisin demi ?

İdare ediyorum canım iştee yaaa daha sizleri merak ediyorummmm

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın ne durumlardasın :)

Feryalim gelmiş hoşgelmişşşş

hoşgeldin kirazım idare ediyoruz arkadaşları merak ediyoruz işte sen nasılsınn

tşk ederim kızlar hepinize topluca cevap vereyim iyiyim çok şukur biliyorsuz fiziğe gidiyorum az sonra çıkacağım evimin işini yaptım çayımı aldım sizlerin guzel haberlerinizi okuyorum

iyidir kirazım sen nasılsın
yere batasıca batımızı bekleyip duruyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…