- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.481
canım o zaman bugünde bekle istersen işine karışmak gibi olmasın ama
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılız bugun iden cnm sen faranjit olmuşsun ameliyatın stresini yaptıysan olur cnm bolbol ılık şeyler tuket cnm.
umutcum bence sen kana git tatlım varsa kesin çıkar cnm inşşş hamişsindir tatlım ya inan çooook sevineceğiz
inşallhhhhhhhhh cnm ya rabbim gönlune göre versinyok cnm estf.. :)
hani dün bir bgün iki dersek, idrar da hemen belli olmuyor ya, o yüzden durayım diyorum..
ama nasıl durucam böyle de yaaa
gerçii belirtiler dvam ettği müddetçe
yaa cnm.. bizim burada kan da baktıracağımız yer yok.. haftasonuna bi yere gidicez.. orada baktırıcam da o yüzden beklemek zorundayımm
saol nesecmm.. Rabbim bu kez izin verir
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılız bugun iden cnm sen faranjit olmuşsun ameliyatın stresini yaptıysan olur cnm bolbol ılık şeyler tuket cnm umutcum bence sen kana git tatlım varsa kesin çıkar cnm inşşş hamişsindir tatlım ya inan çooook sevineceğiz
ya cnm, geçen ki testi aldığım gün de kalabalıktı, o yüzden bitane alıp çıkdıy ve sonra keske 3-5tane alaydım,, ama epey uzaklasmıstım eczaneden ..
smdi aldığımad öyle yapacam.. bikaç tne alim diyorm.. hani daha çok yeni dersek, çıkmaz diye düsünyorm :26:
zaten belirtiler sürdüğü müddetçe, var yani
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılız bugun iden cnm sen faranjit olmuşsun ameliyatın stresini yaptıysan olur cnm bolbol ılık şeyler tuket cnm umutcum bence sen kana git tatlım varsa kesin çıkar cnm inşşş hamişsindir tatlım ya inan çooook sevineceğiz
hepinize iyi günler güzel sohbetler dilerim :)
yok bacım düzenliyse adetlerin çıkar artık inşallah canım inşallah belirtiler gerçeğe dönüşür inşallah canım
hoşgeldin feryalim nasılsın
saol cnm kıssmet insaAllah..
sen nasılsın bu arada, iyisin demi ?
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın ne durumlardasın :)
selam kızlarhepinize hayırlı günler diliyorum, gamyoncu, yehan ve iden in dualarını okumuştum zaten, lex in duasını da okudum, Rabbim kabul eder, gönlümüze göre verir inşallah, (bilgi vereyim dedim
sizler nasılsınız
selam kızlarhepinize hayırlı günler diliyorum, gamyoncu, yehan ve iden in dualarını okumuştum zaten, lex in duasını da okudum, Rabbim kabul eder, gönlümüze göre verir inşallah, (bilgi vereyim dedim
sizler nasılsınız
iyidir kirazım sen nasılsın
yere batasıca batımızı bekleyip duruyoruzz
o bat gelmek bilmez zaten hele yaklaştı mı zaman geçmek bilmiyor sanki tatlım yaa
evet canım ya öyle gerçektende dokuz doğuruyorum sanki
belirtiler var gibi (kendimi kaptırmıyorum)
birde o gün gelse Allahım yardım et bize
iyidir kirazım sen nasılsın
yere batasıca batımızı bekleyip duruyoruzz
inşallah canım inşallah aralığı güzel haberlerle açarız sayende
bayram ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?