RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Fİrarcığım canım benim değerdende belli geç döllenme daha öncede söyledim sana kseyide kalp atışınıda geç göreceksin bitanmmm.Sen hiç kendini sıkma tadını çıkar bu günlerinin

Abla ya nasılsın? Geç döllenmedir di mi? Sen en başından beri öyle söylemiştin zaten. Yani geriden falan gelmiyo di mi bi şeyler?Bi hafta sonra gitsem görürüm belki bebeği. Keseyi gördük zaten bebek yok dedi doktor. :26:

Neşecim çok sağol ya inşallah dediğiniz gibidir. Tahlil sonuçlarım için bi kez daha gidicem o doktora. Bi daha da gitmeyi düşünmüyorum.

Teşekkür ettim çok çok ikinize de

CANIM BAK BEN ŞÖYLE ANLATAYIM.
adetin olduğu ilk gün hamileliğin başlangıcı sayılıyor.normalde yumurta 14.gün olgunlsşıyor 15.döllenme olsa 2/3 sonrada tutunuyor.bu süreçte hcg salgılanmaya başlıyor.SONRA KESE VS.DERKEN BEBEK GLİŞİYOR.Normal süreçte kese 5.haftada görünüyor.

ama yumurtlamanın 22.günde yada 25.günde olduğunu düşün bunların süreci hep geç olacak.Hamileliğin süresincede bebek geri geliyor gözükecek oysaki bu yumurtlamanın geç olduğundan bebekteki problemden değil..Anladın değilmi cnm.olan bu.

merhaba kızlar nasılsınız
umutcum çift çizgiyi görmüşsün sanırım tebrikler
darısı bekleyenlerin başınaaa

Anladım ablacım gayet güzel açıklamışsın. Doktor açıklamaya tenezzül dahi etmediği için endişelendim ben de. Çok teşekkür ederim.

cnm bu aralar diş fln yoğunsun anlıyorum ama cok kez söyledim dua listesinde hala yokum ama bugün beni ekleyin diyem fana diye biri var unuttun galiba

ayy ben ck becerikliyim ya
kalburabastı yaptım fırın ısınmışken bide tırtıl kurabiye atıyım dedim bi kamyon bulaşık cıktı bide onları yıkadım yoruldum sonunda geldim

Hoşgeldin tatlımmm merak ettim seni yaaaa
nerelerdesinnn

hoşbuldum tatlımmm
dün annemlere gittim aşure yemeye
daha sonra benim dünyalar tatlısı yeğenimin yanında kaldım akşam gelemedimm
sabahta oğluşumuzu aşıya götürdük anca girebildimm
sizler nasılsınız çok özledim valla ya

herkeze selammmmmmmmmmmmm cok oldu girmeyeli sayfalar ilerlemiş ohooo :) kimler hamile bakimmmmm rainbowcummm nasılsın..opüyorum herkezı takip edıyorum bende daha tıh yokk :) çalısmaya devam tabii..

cnm benmde yeğenim var ve ben cok cok seviyorum onu böyle seviyoken kendi cocuğumun sevgisini düşünemiyorum
ayyy cokda özledim ağlıycam şimdi

cnm benmde yeğenim var ve ben cok cok seviyorum onu böyle seviyoken kendi cocuğumun sevgisini düşünemiyorum
ayyy cokda özledim ağlıycam şimdi

ayy ağlama yavrum ağlama ya
aynen bende kendiminkini düşünemiyorum
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
inşallah bizimkileride verir kucağımıza bizi fazla arattırmazz
bugün 3 tane birden aşı yapıldı oğluşuma görsen teyzesi durmuyor ya
bir tanesi sol omzundan ikiside bacaklarından şimdi bile nasıl ağlıyor ya dayanamıyorum

ohhh memelerinden öpüyorum babası kızıyo babasının yanında ayıp teyze diyo babası yokken ben kapıya bakıyorum sen öp diyo tam zilli ya
ayyy cok tatlı benm kuşum kuş değilim ben nisayım diyo kurban olsun teyzesi bide erkeğim var delikanlı oldu artık öpünce utanıyorum boyu beni geçti allahım onların acısını göstermesin
ayyy cok iyi anlıyorum seni yeğenim küçükken ağlayınca bnde ağlardım canı acıdı diye
cok duygusal bi anne olucam eminim
ayy teyzesi öpseydin aşı yerlerinden acısı hafiflerdi yavrum hç dayananmam ağlayan bebeğe

canım RAbbim sanada nasip etsin inş. sağlıkla.Benim henüz yiğenim yok ama bazen onun bile hayalini kurup ne kadar severim diye deli oluyorum kendi kendime :)

öpmem mi tatlım kucağımdan hiç indirmedimm tosunumu
tam tosun olmuş 2 aylık 5 kilo 200 gr olmuş zor taşıdım ya

Bizde seni özledik tatlımmmm
Maaşallah benim ne yeğenim var ne bebişim olsun da bizde sevelim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…