RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

sen silk çizgiyi görünce çalışmaya başla.bir gün çalışma bir gün dinlenme.Ama baktın dün çalışma oldu bugün çift çizgi çıktı hem bugün hemde yarın yine çalışma:)işi garantiye al:)

bide yumutladığımı öğrendim bu şekilde.peki yumurtanın çatladığından emin olmanın bi yolu var mı.onu nasıl anlıyoruz?

çoğu insan ne yazıkki bu durmu farklı biliyor.Yumurtlamak demek yumurtanın çatlaması demek.Yumurta adetin ilk gününde gelişmeye başlarr sonra çatlar.İşte o çift çizgiyi gördüğün gün çatlamış olur..

bazı aylar kadınlar yumurtlamayabilir.Yani yumurta çatlamaz ya gelişmeden atılır yada kiste dönüşür.Yani o çift çizgi senin yumurtanın çatladığını gösterir..

bide yumutladığımı öğrendim bu şekilde.peki yumurtanın çatladığından emin olmanın bi yolu var mı.onu nasıl anlıyoruz?

Canım eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa yumurtlaman zaten akabinde çatlayacağının göstergesidir.Düzenli regl döngün olduğuna göre her ay yumurtluyorsun ve çatlama sonucu dışarı atıyorsun işlevsiz yumurtalarını :)bunun adıda regl zaten...sen yumurtlada gerisini düşünme; gün aşırı ilişkiyle bebeğini kısa zamanda kucağına alırsın inşallah :)

bu topikte yeni katılan arkadaşlara cevap vermeme cezası mı veriliyor acaba Bugün baya uğraştım burda birinin benimle konuşması için Bu hoşgeldin hediyesi mi yoksa

fANAA hepimiz her an burada değilizki.Arada mesajlar kaynayabilir lütfen hoş görelim.Ben amin dedim duana.diğer arkadaşlarda görüp yazar.Lütfen hemen alınmayalım..

İyiyim canımmm benim sen nasılsın evet canım yarın 30 kasım :)) ne kadar ilgilisin Allah razı olsun canikom

nasıl unuturum canım arkadaşımmmm seni seviyorum tatlım yaa sana karşı ayrı bi yakınlık var nedense içimde

Canım iyi ki varsın seni böyle iyi görmek çok mutlu ediyor beni derdin neydi bilmiyorum ama biraz rahatlamışsın gördüğüm kadarıyla çok şükürrr
iyi ol bize lazımsın şekercimmmmm

bu topikte yeni katılan arkadaşlara cevap vermeme cezası mı veriliyor acaba Bugün baya uğraştım burda birinin benimle konuşması için Bu hoşgeldin hediyesi mi yoksa

hoşgeldin canım topikteki arkadaşlar çok sıcak ve cana yakındır aslında

ama devamlı takip edemeyip geçmişi okumaya çalışırken ben yeni yazılanları kaçırıyorum

ama devamlı takip edemeyip geçmişi okumaya çalışırken ben yeni yazılanları kaçırıyorum

senin durumun daha vahimiş kardeşim Aslında bende öyleyim durumumdan dolayı topikleri çok araştırıyorum Bu topik duayla dikkatimi çekti

Selam canlar bi kaç gündür topikden baya uzak kaldım bilgisayarımız bozuldu halada yapılmadı bekliyorum. İnşallah en kısa zamanda yapılırda yine takip ederim düzenli bi şekilde.

Bende uzun zaman giremediğim zaman oku oku sıkılıyorum ve sona gelene kadar vaktim kalmıyor.Sohbete katılamadan çıkmak zorunda kalıyorum.Ben son 3 sayfayı okuyorum kısa sürüyor sanada tavsiye ederim

tşk ederim ben heycanınıza veriyorum Hepimiz anne olmak istiyoruz sonuçta

hemde nasıl canım topic topic geziyorum belki faydalı bişey bulurum diye burda da arkadaşlarla çok sıcak bir ortam yakaladık merak etme sende kısa zamanda kaynarsın araya

Bende uzun zaman giremediğim zaman oku oku sıkılıyorum ve sona gelene kadar vaktim kalmıyor.Sohbete katılamadan çıkmak zorunda kalıyorum.Ben son 3 sayfayı okuyorum kısa sürüyor sanada tavsiye ederim

ben iki sayfa açıyorum canım bi son sayfa yanına da bi geçmiş açıyorum ikisinide takip ediyorum yoksa zor oluyor

daha iyiyim çok şükür zman herşeyin ilacı.

evet canım zamanla herşeye alışıyor insannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…