- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.841
sen silk çizgiyi görünce çalışmaya başla.bir gün çalışma bir gün dinlenme.Ama baktın dün çalışma oldu bugün çift çizgi çıktı hem bugün hemde yarın yine çalışma:)işi garantiye al:)
bide yumutladığımı öğrendim bu şekilde.peki yumurtanın çatladığından emin olmanın bi yolu var mı.onu nasıl anlıyoruz?
bide yumutladığımı öğrendim bu şekilde.peki yumurtanın çatladığından emin olmanın bi yolu var mı.onu nasıl anlıyoruz?
bu topikte yeni katılan arkadaşlara cevap vermeme cezası mı veriliyor acaba Bugün baya uğraştım burda birinin benimle konuşması için Bu hoşgeldin hediyesi mi yoksa
İyiyim canımmm benim sen nasılsın evet canım yarın 30 kasım :)) ne kadar ilgilisin Allah razı olsun canikom
Eklemem mi
bu topikte yeni katılan arkadaşlara cevap vermeme cezası mı veriliyor acaba Bugün baya uğraştım burda birinin benimle konuşması için Bu hoşgeldin hediyesi mi yoksa
Canım hoşgeldin :)) tekrar sor müsait değildir arkadaşlar
fANAA hepimiz her an burada değilizki.Arada mesajlar kaynayabilir lütfen hoş görelim.Ben amin dedim duana.diğer arkadaşlarda görüp yazar.Lütfen hemen alınmayalım..
hoşgeldin canımtopikteki arkadaşlar çok sıcak ve cana yakındır aslında
ama devamlı takip edemeyip geçmişi okumaya çalışırken ben yeni yazılanları kaçırıyorum
hoşgeldin canımtopikteki arkadaşlar çok sıcak ve cana yakındır aslında
ama devamlı takip edemeyip geçmişi okumaya çalışırken ben yeni yazılanları kaçırıyorum
hoşgeldin canım.Selam canlar bi kaç gündür topikden baya uzak kaldım bilgisayarımız bozulduhalada yapılmadı bekliyorum. İnşallah en kısa zamanda yapılırda yine takip ederim düzenli bi şekilde.
a s canım iyiyiz sen nasılsın
tembellik ederek olmaz bu işler..çalışmak hep çalışmak
tşk ederim ben heycanınıza veriyorum Hepimiz anne olmak istiyoruz sonuçta
Bende uzun zaman giremediğim zaman oku oku sıkılıyorum ve sona gelene kadar vaktim kalmıyor.Sohbete katılamadan çıkmak zorunda kalıyorum.Ben son 3 sayfayı okuyorum kısa sürüyor sanada tavsiye ederim
daha iyiyim çok şükür zman herşeyin ilacı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?