RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hoş geldin canım sırası gelen bir kişiye okuyor canım

Fanacığım sıradaki kişiye 1001 okunuyor toplamda..

seasideciğim canım nasılsın keyfin nasıll ?

çok hoşuma gitti Peki neden ayetel kürsi merak ettim meryem suresi yada hz ibrahimin duası da çok güzel neden ayetelkürsi Hepsi bi yana birbirinize dua etmeniz çok güzelmiş:) Hayat şimdi hep ben yönlü Biz bizi görmekten başkalarını ve sıkıntılarını göremiyoruz Hep bize diyoruz

Tüm sureler MEVLAMın kelamı hiç birinin diğerinden üstünlüğü yok mutlaka ki fakat Ayetel Kürsinin hikmetleride çok, zırh sonuçta.Geçen günde burada paylaştık sayılı okunduğunda hikmetini.

Son düzenleme:
kızlar ayen ve erbal a benden 20 şer tane dua yazın.. birde bişe sormak istorum şimdi ben bu ay ovülasyon testı yapmıorum.. sadece bugunlerde yumurtluyorumdur die dusunuorum.. merak ettıgım stres bu surecı gecıktırır mi?ya da bozar mı? cevap verırsenız benı bahtiyarrr edersınız:18:

Tüm sureler MEVLAMın kelamı hiç birinin diğerinden üstünlüğü yok mutlaka ki fakat Ayetel Kürsinin hikmetleride çok, zırh sonuçta.Geçen günde burada paylaştık sayılı okunduğunda hikmetini.

ANLIYORUM Bende bu konuda yardımcı olmak isterim Benide kabul edermisiniz liste nerede ne kadar okuycam ne kadar sürede okuycam

tez yazıyorum canım, bazen çok bunalıyorum

Sık dişini canım bitecek Allahın izniyleee

ediyorum canım.dua ede ede dilim damağım birbirine yapıştı.kocam bile diyo, sen bu gidişle bi hacı bide hoca doğurursun.bende emekli paramla bunlara cami yaptırırım hayrına napim diyo..

harikasın tatlım yaaaa

Canım evet stres etkiler.Yna şöyle stres hormonlrı hormonlarda bu süreci etkiler mutlaka.

ANLIYORUM Bende bu konuda yardımcı olmak isterim Benide kabul edermisiniz liste nerede ne kadar okuycam ne kadar sürede okuycam

Canım öncelikle batını yazdırıyorsun.Sonrada dua okutmk istediğini söylüyorsun.Batına göre dua okutma süren belirleniyor yakınsa öncelik tanınıyor değilse sonra okunuyor.

sıradaki arkadaşlar dua listelerini ya kendileri yada müsait değillerse bir arkadaş tutuyor.Atıyorum sen abale gün içinde 20 okuyabileceksin yazdırıyorsun .Fazla okursanda sayıyı ekletiyorsun.

umut u çok merak adiyorum yav, test yaptıydı silik çıktı dediydi, sonra yok çıkmadı dediydi, bugün hiç sesi çıkmadı, naptı acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…