- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.761
ikiz annesi cnm bolca dua et bana:)) ikiz hayallerim var çünkü
Merhaba Abla nasılsın? Umarım tedavin sona ermiştir. Diş tedavisi de en az baş ağrısı kadar canımı sıkar.
hoş geldin canımsırası gelen bir kişiye okuyor canım
Fanacığım sıradaki kişiye 1001 okunuyor toplamda..
seasideciğim canımnasılsın keyfin nasıll ?
çok hoşuma gitti Peki neden ayetel kürsi merak ettim meryem suresi yada hz ibrahimin duası da çok güzel neden ayetelkürsi Hepsi bi yana birbirinize dua etmeniz çok güzelmiş:) Hayat şimdi hep ben yönlü Biz bizi görmekten başkalarını ve sıkıntılarını göremiyoruz Hep bize diyoruz
Tüm sureler MEVLAMın kelamı hiç birinin diğerinden üstünlüğü yok mutlaka ki fakat Ayetel Kürsinin hikmetleride çok, zırh sonuçta.Geçen günde burada paylaştık sayılı okunduğunda hikmetini.
35 cnmbu arada rainbow sen kaç yaşındasın ?herkes abla diyo ya, merak ettim.:44:
tez yazıyorum canım, bazen çok bunalıyorum
ediyorum canım.dua ede ede dilim damağım birbirine yapıştı.kocam bile diyo, sen bu gidişle bi hacı bide hoca doğurursun.bende emekli paramla bunlara cami yaptırırım hayrına napim diyo..
kızlar ayen ve erbal a benden 20 şer tane dua yazın.. birde bişe sormak istorum şimdi ben bu ay ovülasyon testı yapmıorum.. sadece bugunlerde yumurtluyorumdur die dusunuorum.. merak ettıgım stres bu surecı gecıktırır mi?ya da bozar mı? cevap verırsenız benı bahtiyarrr edersınız:18:
Sık dişini canım bitecek Allahın izniyleee
harikasın tatlım yaaaa
ANLIYORUM Bende bu konuda yardımcı olmak isterim Benide kabul edermisiniz liste nerede ne kadar okuycam ne kadar sürede okuycam
aaa.hiç göstermiyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?