RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

haklıısn cnm inşAllah gelecek aya..

rmzeynep

Ayet-El Kürsi

Kiraztepe:50

asbelove:100

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

gumus19:30

lex:31

kabilarda:100

savas5482:45

rimel84:20

elfida:30

ebal16:20

fatmaipek:50

Kalan:175

kabilarda

Reann:400

kiraztepe:50

rzneynep:101

asbelove:100

Savas5482:45

gumus19:50

oz_lem:50

Kalan:85

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rmzeynep:81

oz_lem:50

kiraztepe:50

Kalan:700

cnm rmzeynep 25 kabilarda 25 savaş 50 yazıver bana

iyiyim canım sen nasılsın moralin nasıl

ben bıras daha ıyıyım sukur..1haftadır evde degılm, gezerken fln ıyı geldı işte..ama pazar gunu eve dönuces..
bu gezdgım her yerde net yok..kımın de var ama gıremıyorum, herkes ögrenmesın dıye :)

ben sanırım bu pzartesıden ıtıbaren yıne sogan suyu yapmaya karar verdımm.. sankı o daha ıyı geldıydı ..
bırde hanı elım, kolum kaşınıyo dıyordum ya, o sanırım ya bal.corekotu.tarcın dan dokundu, yada ıncır kuru mu ne anlamadm..çunku farklı olarak onları yapmştm..artk onlardan dıye tahmın edıyorum..

sizler nasılsınız..neler yapıyosunuz..

Son düzenleme:
umudummmm hg habibte nasilsinnn ozledim seni yaa nerelerdesin oyleee

ahh kusum benm aglama sen :)
bnde özledım sızlerı.. tam gelemıyorum suan evımde degılm..pzar gununden snra ıns burada olmaya calışırım..
sen neler yapıyosun bakım :)

ahh kusum benm aglama sen :)
bnde özledım sızlerı.. tam gelemıyorum suan evımde degılm..pzar gununden snra ıns burada olmaya calışırım..
sen neler yapıyosun bakım :)

ne zaman gelirsen hosgelirsinnn habibtemmm...kendini toparlamana sevindimm...iyi ol mutlu ol bitanemmm

valla benim reglimeee 5 gün falan kalmıştı hiç bi belirtim yoktu . her zaman göğüslerim çok sızlardı ama onlarda bile tık yoktu. 1 tane sivilce bile çıkmadı ki reglim yaklaşınca hep çıkardı, canım tatlı isterdi tam tersine turşu istemişti :) reglime 3 gün kala göğüslerim sızlamaya başladı, 2 gün kala uçları acımaya başlayınca kesin adet olucam dedim ama olmadım. bendeki farklılık böleydi. valla belirtiler adete hem çok benziyo, hemde çok alakasız durumlar oluyo ve sendeki farkı kendin bulabiliyosun.. umarım hamilesindir bebişin seninledir..

jawslı bölgelerde fazla kapılma kaparlar inanki seni
korkaraktan çekineekten yazıom satennn... kimsenin daavunaa ooşt demedim daaa heyecan adrenalin iyi geldi bana
jawslı bölgeler neresi kızlar bende girmeyim zaten yeni öğrendim yüzmeyi kaçamam sonra
oooo masallahın var ozaman senın...beni ancak simit paklar kolluk filan deel baya bildiğin lastik tekeriii
kuzucumm jaws = BDV (bir derdim var) demek.. oralar tehlikeliiii ...cısssss.... geçen özlem gri olduydu bildin mi? iştee jawslı bölgeye girdi ondan olduu
selam kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız iyisiniz inşallah
kirazımmm jawslı bölgelerde aşaaadaaa senide gördümmmm..kaçamazsın bendennn

:)) yok kızz ne mikrosuu normal fırın..bakayım canım netten .. asperatörümm yok mikroyu kim kaybetmişte ben bulcam benım olcak
ilgin için sağolasınnn fırın alayım ilk kek yapıcaaammm çok ösledimmm
hamişlik nası gidio balkızım annesine ne yaramslıklar yapoo bakemm
iyiyim habibtem sen nasilsin...

napıosunn habipteeemmmmm

elfidaaaaaaaa aşadaasın işteee gördümmm seniiiiii

aaa bugun nıe kımse yok beaaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…