RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

şimdiden trip atıyor hamileyken ne atar kimbilir çok kafiyeli bir kelime yazıcaktım ama ablam var şimdi ona saygısızlık yapamam

rmzeynep

Ayet-El Kürsi

Kiraztepe:50

asbelove:100

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

gumus19:30

lex:31

kabilarda:100

savas5482:45

rimel84:20

elfida:30

ebal16:20

Kalan:225

kabilarda

Reann:400

kiraztepe:50

rzneynep:101

Savas5482:45

gumus19:50

oz_lem:50

Kalan:135

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rmzeynep:81

Kalan:800

bu arada nslsn? umarım iyisindir. ben çok sık giremiyorum bu ay işler çok fazla yoğun kusuruma bakmayın fırsat buldukça yazıyorum. ve elimden geldiğince dualarımı sizden eksik etmiyorum..

saol cnm benim Allah razı olsun

bak sennnn demek trip atacaktın.yerim senin o trip atan yerlerini

huuu aşaaadaklerrrr geldımmm ve gidiyorummm :)))

dünkü yer elması yemenii yemedi paşammm onda ıspanak pişirdimmmmm

gelir birazdan eve...

az önce jawslı yerdeydımmm

ayyy içimde bi sıkıntı var hayırlara cıksın insallah....

görüşürükkk şekerlerimmm benimmm hemde pampukkkk şekerlerimmmm

kızlar paydos ederken saygı ve sevgilerimi sunar en içten dileklerimle mükemmel vakitler geçirmenizi Rabbim'den niyaz ederim....

jawslı bölgelerde fazla kapılma kaparlar inanki seni

jawslı bölgeler neresi kızlar bende girmeyim zaten yeni öğrendim yüzmeyi kaçamam sonra

ben fırınımdan çok memnunum pişirmesi de çok güzel ama mikrodalga felan değil heee bildiğin fırın .. arçelikten aldık,, yeni evli olduğum için eşyalar da yeni tabi ve çooookkk memnunum tavsiye ederim hamur işleri bi harika oluyooo

rainbowcum 50 şer tane okurum ben üçünede cnm

biz eve yerleşirken mutfak taşını kestirdik, başka türlü nasıl olacak ki ? kestirmesen set üstü ocak gb duruyo sevmedim görüntüsünü kestiriverdik.. Kestirmeden olmaz kuzum..

şimdiden trip atıyor hamileyken ne atar kimbilir çok kafiyeli bir kelime yazıcaktım ama ablam var şimdi ona saygısızlık yapamam

söyle söyleee

kızlar paydos ederken saygı ve sevgilerimi sunar en içten dileklerimle mükemmel vakitler geçirmenizi Rabbim'den niyaz ederim....
Aminnnn bitanem sanadaaaaaa

nasılsın cnm.randevun ne zamandı cnm..

Selam herkeze net yoktu bırkaç gün o yüzden giremedim carsamba doktora gıttım sonrada kan tahlilive malesef gebelik yok zaten bugün 10. Gunde oldum bı dahaki sefere gercı benim daha ılk denemem herseyın hayırlısı Allah ol deyınce olucak insallah demek ki hayırlısı bu ay degilmiş...

benim fırınım bu KF 852 ESRI Fırın BI - Ankastre Ürünler > Ankastre Fırınlar > Kompakt Fırınlar > Fırın / 45 cm

davlumbazım da bu P 15 YCEB Davlumbaz ve Aspiratörler - Ankastre Ürünler > Ankastre Davlumbazlar > Duvar Tipi Davlumbaz > 60 cm

tavsiye ederim şeker..

benim fırınım bu 9555 ERB Fırın BI - Arçelik - İnox Fırın - Tek Bölmeli

davlumbazım da bu P 15 YCEB Davlumbaz ve Aspiratörler - Ankastre Ürünler > Ankastre Davlumbazlar > Duvar Tipi Davlumbaz > 60 cm

tavsiye ederim şeker..

benim fırınım bu 9555 ERB Fırın BI - Arçelik - İnox Fırın - Tek Bölmeli

tavsiye ederim şeker..

rmzeynep

Ayet-El Kürsi

Kiraztepe:50

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

gumus19:30

lex:31

kabilarda:100

savas5482:45

fatmaipek:50

Kalan:175

kabilarda

Reann:400

rzneynep:101

Savas5482:45

gumus19:50

Kalan:85

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rmzeynep:81

Kalan:700

fırında son gönderdiğim link doğru ilki yanlış olmuş şeker. Çünkü fırınımla davlumbazım beyaz, ilki griymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…