- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.661
Evet canım zaten ben de ücretli yapıyorum..bölümümü çok seviyorum ama malesef atanamadım henüz
Ablaaaaaaamm benim canım ablam bitanecik ablamben de şimdi trip atacaktım sana beni görmedi ablam diye
iyidir ablacım şimdi çocukların notunu gircem buralardayım yani eşim de nöbetçi yine
kabil arda ve savasa da 50'şer tane okuyacam
Evet canım zaten ben de ücretli yapıyorum..bölümümü çok seviyorum ama malesef atanamadım henüz
İNŞ.en yakın zamanda atandığına dair güzel haberlerinide alırız canımm
bu arada nslsn? umarım iyisindir. ben çok sık giremiyorum bu ay işler çok fazla yoğun kusuruma bakmayın fırsat buldukça yazıyorum. ve elimden geldiğince dualarımı sizden eksik etmiyorum..
Ablaaaaaaamm benim canım ablam bitanecik ablamben de şimdi trip atacaktım sana beni görmedi ablam diye
iyidir ablacım şimdi çocukların notunu gircem buralardayım yani eşim de nöbetçi yine
kabil arda ve savasa da 50'şer tane okuyacam
huuu aşaaadaklerrrr geldımmm ve gidiyorummm :)))
dünkü yer elması yemenii yemedi paşammm onda ıspanak pişirdimmmmm
gelir birazdan eve...
az önce jawslı yerdeydımmm
ayyy içimde bi sıkıntı var hayırlara cıksın insallah....
görüşürükkk şekerlerimmm benimmm hemde pampukkkk şekerlerimmmm
şimdiden trip atıyor hamileyken ne atar kimbilir çok kafiyeli bir kelime yazıcaktım ama ablam var şimdi ona saygısızlık yapamam
selaaammmm fıstıklı kurabiyelerimmmmmmmmmmm
geçmişi birazdan okucammm
yaa benim gece ve sabah pespembe akıntım oldu adetın sonu mu yoksa bende iltihap mı var kestiremedim.. boy abdestı almıstım ama içimde kuşku oluştu( ben gecen hafta cuma gunu adet olmustum .. yarında cuma ancak okadarda beklemek istemiyorum dua okuyamadığım için kendimde bi eksişklik sizlere karşı bi mahçubiyet hissediyorum ne olur kusura bakmayın ((
saat 2 gibi tekrar boy abdestı alıcam umarım bitmiştir artttııkkkkkkk şu adett
ne dicektim hah yaa bana bı fırın önerisi söyleyin canlarrr..evdeki fırını ben tamir ediyorum ama oda ancak 1ay dayanıp sonra tekrar calısmıyor.. ee kadının yapacağı işten ne olacakherifte götürmüo tamireee ... şimdi sadece arada keyfi iyiyse fırının yemek pişirio okadar.. hamur işi hiç bişey yapamıyorum sadece üstü kızarıo içini pişirmio.. çokta pahalıya almıstık beko diye ama sans sanırımm ayıptır dimesi 400tlye...
şimdi ucuz spot olan işede yaracak bi fırınım arıyorum..işimi görsün marka murka istemem yada farketmez diyeyeim ..pahalı olmasınkek ve borek gibi hamrişi pişirecek fırın bakıyorum..bide iç aydınlatması olursa fenada olmaz... bundan önce 2fırın eskitmiş biri olarak (fırınım konusunda çok sanssızım ) iç aydınlatması yoktu bu sefrde iç aydınlatması olan fırın istiyorum.. diğer iki fırınım gibi içine el feneri tutupta içindeki pişip pişmediğini kontrol etmeyeyim yawww yeteee gariii ..
sizin evde kullandığınız fırınlar nesıl memnunmusunuz,önerirmisiniz canlar
rmzeynep
Ayet-El Kürsi
Kiraztepe:50
asbelove:100
WelFalt:100
oz_em:50
Reann:200
gumus19:30
lex:31
kabilarda:100
savas5482:45
rimel84:20
elfida:30
ebal16:20
Kalan:225
kabilarda
Reann:400
kiraztepe:50
rzneynep:101
asbelove:100
Savas5482:45
gumus19:50
oz_lem:50
Kalan:135
Savas5482
1001 Ayet-el Kürsi
rmzeynep:81
oz_lem:50
Kalan:800
fırın konusunda bende cok sanssızdım yada tecrübesiz dyim
gittim bi fırın aldım dakika ayarı yok fanı yok kafa sonradan dank etti onu anneme verdim gittim simfer fanlı zaman ayarlı fırın aldım cok memnunum ankastre alıcaz onuda zaman ayarlı alcam mutlaka ben cok unutuyorum cok kurabiye yakmışlığım var
dediğim fırın 200 liraya aldık yemek pişirirken alt üst açıyorum kek börek çörekde fanlı kısmı açıyorum cok memnunum
ya sorum şunlar
ev alıcaz ankastre ayptırıcaz ama mutfak taşı nasıl oluyo kesiliyomu yoksa ankastreye göre yen mutfak taşımı almak gerekiyo
aynı şekilde mutfak dolabıda öyle nasıl oluyo değiştrmek lazımsa kocam hayatta almaz ama kesiliyo biçiliyosa alırız :26:
şimdden telaşa düştüm
şimdiden trip atıyor hamileyken ne atar kimbilir çok kafiyeli bir kelime yazıcaktım ama ablam var şimdi ona saygısızlık yapamam
Aminnnn bitanem sanadaaaaaakızlar paydos ederken saygı ve sevgilerimi sunar en içten dileklerimle mükemmel vakitler geçirmenizi Rabbim'den niyaz ederim....
nasılsın cnm.randevun ne zamandı cnm..ben fırınımdan çok memnunum pişirmesi de çok güzel ama mikrodalga felan değil heee bildiğin fırın .. arçelikten aldık,, yeni evli olduğum için eşyalar da yeni tabi ve çooookkk memnunum tavsiye ederim hamur işleri bi harika oluyooo
ayy inanılmaz hevesim var bende kiradayım şu an normal ama çok pahalı bişey değil şöyle iyisi olsun dersen 1500 idare eder bişey dersen 1000liraya ankastre var
geceb tvde gördüm ölmeden şöyle bi ankastrem olurmu dedm melek kocam olur bebişim evimizi alınca yaptırız neki 1000 1500 bişey dedi sözü aldım valla özelliği ne dedi görüntü dedim gerek yok ozaman diyo (beni kandırıyo ev dekorasyonunu cok sever oda sık bi mutfağımız olsun cok ister )
ayy inanılmaz hevesim var bende kiradayım şu an normal ama çok pahalı bişey değil şöyle iyisi olsun dersen 1500 idare eder bişey dersen 1000liraya ankastre var
geceb tvde gördüm ölmeden şöyle bi ankastrem olurmu dedm melek kocam olur bebişim evimizi alınca yaptırız neki 1000 1500 bişey dedi sözü aldım valla özelliği ne dedi görüntü dedim gerek yok ozaman diyo (beni kandırıyo ev dekorasyonunu cok sever oda sık bi mutfağımız olsun cok ister )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?