RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Dualarımız seninle canım

Canım şimdiden geçmiş olsun,dualarımda senide unutmayacağım..Operasyon küçükte olsa büyükte olsa moral iyileşmeni hızlandıracak.Olumsuz şeyleri kafandan çıkar,sadece

bebeğine çabuk kavuşman için atılmış bir adım olarak düşün

canım içini ferah tut olmıyacak öyle bir şey doktorlar herzaman büyütürler dualarımız seninle olucak koruyacak seni rabbim bol şifa versin yaz bol bol yaz oyalar hem seni

Dualarımız seninle canım

teşekkür ederim canlarımm

evet bebeğime kavuşmam için atılacak adım güzel fikir

[QUO

rmzeynep

Ayet-El Kürsi

Kiraztepe:50

asbelove:100

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

gumus19:30

lex:31

kabilarda:100

savas5482:45

rimel84:20

Kalan:275

kabilarda

Reann:400

kiraztepe:50

rzneynep:101

asbelove:100

Savas5482:45

gumus19:50

Kalan:235

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

Kalan:981

Rainbow ablacım sen nasılsın? :))

iyiyim cnm yemek yapıyordum:) Annene çok geçmiş olsun cnm.İstanbulda çok iyi dr.lar var bence hiç korkmasın annen bnde oldum bu ameliyatı hatta ameliyata girerken dr.um geçici bir ses kısıklığı yaşayabilriisn ama sonradan düzeliyor demişti.Eşimde hiç fena omaz aslında diye sinir etmişti beni Çok dua ettik şükür öyle bir şey olmadı.Artık kullandıkları malzemeler o kadarmikroskopikki eskiden büüyktü ufak tefak sorunlar yaşanabiliyordu.Şimdi hiç ama hiç endişe etmeyin..

lexci önerim reglin 7.günü akşam yap testi silik gibi ise ertesi günüde yap .Silik değilse 9.dün tekrar dene siliği gördüğünde her gün düzenli yap cnm.

Sağol ablacım kolay gelsin sana.Birazda olsa içim rahatladı yazdıklarını okuyunca bakalım en kısa zamanda olur inşallah.Doktor ameliyat olmalısın dediği zamandan beri 13 sene geçti

30'ar tanede benden yaz canım ama bu akşam misarim gelecek okuyamazsam yarın akşam okurum

güzel ama okuması ve atanması zor bir bölüm diye aklımda kalmış
Evet canım zaten ben de ücretli yapıyorum..bölümümü çok seviyorum ama malesef atanamadım henüz
Özlemm napıyon şekerrr
Ablaaaaaaamm benim canım ablam bitanecik ablam ben de şimdi trip atacaktım sana beni görmedi ablam diye
iyidir ablacım şimdi çocukların notunu gircem buralardayım yani eşim de nöbetçi yine
kabil arda ve savasa da 50'şer tane okuyacam

bu arada nslsn? umarım iyisindir. ben çok sık giremiyorum bu ay işler çok fazla yoğun kusuruma bakmayın fırsat buldukça yazıyorum. ve elimden geldiğince dualarımı sizden eksik etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…