- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.641
kıyamam sana yaa canım minik kuşum
teşekkür ederim kızlar.evet alınmasının en doğru karar olduğuna karar verdik.açıkçası e narkozdan ne de ameliyattan korkuyorum.tek korkum uyanınca konuşamamak:18::18::18:
yani operasyon sırasında ses tellerime zarar gelmesi.çok büyük bir rizk yok hamd olsun ama.dr.um ağzından tahmin ettiğim kadar basit bir ameliyat olmayack diye birşey kaçırdı.oda benim içimi kemiriyor işte.
o yüzden dualarınız aihtiyacım var.mevlam herkesin ve benimde yar ve yardımcım olsun.
abahtan beri yazmayınca ne çok yazasım gelmiş benim
teşekkür ederim kızlar.evet alınmasının en doğru karar olduğuna karar verdik.açıkçası e narkozdan ne de ameliyattan korkuyorum.tek korkum uyanınca konuşamamak:18::18::18:
yani operasyon sırasında ses tellerime zarar gelmesi.çok büyük bir rizk yok hamd olsun ama.dr.um ağzından tahmin ettiğim kadar basit bir ameliyat olmayack diye birşey kaçırdı.oda benim içimi kemiriyor işte.
o yüzden dualarınız aihtiyacım var.mevlam herkesin ve benimde yar ve yardımcım olsun.
abahtan beri yazmayınca ne çok yazasım gelmiş benim
canım içini ferah tut olmıyacak öyle bir şey doktorlar herzaman büyütürler dualarımız seninle olucak koruyacak seni rabbim bol şifa versin yaz bol bol yaz oyalar hem seni
Dualarımız seninle canım
Canım şimdiden geçmiş olsun,dualarımda senide unutmayacağım..Operasyon küçükte olsa büyükte olsa moral iyileşmeni hızlandıracak.Olumsuz şeyleri kafandan çıkar,sadece
bebeğine çabuk kavuşman için atılmış bir adım olarak düşün
özlem sen hangi branş öğretmenisin
Ben götüreceğimde iyi bir doktor bulamadık.Bazıları ses tellerinede zarar veriyormuş ameliyat esnasında ondan korkuyoruz.Bildiğiniz bir doktor varsa bana söyleyin olur mu
Türk dili ve edebiyatı canım
Canım neredesin?
Rainbow ablacım sen nasılsın? :))
iyiyim cnm yemek yapıyordum:) Annene çok geçmiş olsun cnm.İstanbulda çok iyi dr.lar var bence hiç korkmasın annen bnde oldum bu ameliyatı hatta ameliyata girerken dr.um geçici bir ses kısıklığı yaşayabilriisn ama sonradan düzeliyor demişti.Eşimde hiç fena omaz aslında diye sinir etmişti beniÇok dua ettik şükür öyle bir şey olmadı.Artık kullandıkları malzemeler o kadarmikroskopikki eskiden büüyktü ufak tefak sorunlar yaşanabiliyordu.Şimdi hiç ama hiç endişe etmeyin..
[QUO
rmzeynep
Ayet-El Kürsi
Kiraztepe:50
asbelove:100
WelFalt:100
oz_em:50
Reann:200
gumus19:30
lex:31
kabilarda:100
savas5482:45
rimel84:20
Kalan:275
kabilarda
Reann:400
kiraztepe:50
rzneynep:101
asbelove:100
Savas5482:45
gumus19:50
Kalan:235
Savas5482
1001 Ayet-el Kürsi
Kalan:981
Evet canım zaten ben de ücretli yapıyorum..bölümümü çok seviyorum ama malesef atanamadım henüzgüzel ama okuması ve atanması zor bir bölüm diye aklımda kalmış
Ablaaaaaaamm benim canım ablam bitanecik ablamÖzlemm napıyon şekerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?