- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.801
ben size çaktırmadan 10.000 .mesajı yazacak arkadaşı takip ediyordum :))) zeynep baksana pusuda
hiiiç nedicek ben ne dersem peki diyo garibim
ozaman iş birliği yapalım 1000 inci sayfaya az kaldı 19 sayfacık muhabbet edelim biz 1000 yazalım yihahahahahah
ben size çaktırmadan 10.000 .mesajı yazacak arkadaşı takip ediyordum :))) zeynep baksana pusuda
hayırlı cumalarrrrrrrrr dünden beri pusu kurdum 1000 inci sayfaya yazmak için kaçırırsam çok üzülürüm
bnde 1000. sayfaya ödül varmı diycektmŞimdi daha çok heyecanlandımmmm:)))
10.000. mesajı yazacak arkadaşa ödül olmalı ama ne olsa ki..
seaside hoşgeldin cnm.
feryalcim bilgisayarım kapanıyor cnm sürekli..bilgine
sence 19 sayfacık hemen gidecek konu ne olabilir?
kaynoşlar olablir ama oda cuma günü hem dedikodu olur hemde canımız sıkılır boş yeresence 19 sayfacık hemen gidecek konu ne olabilir?
batı yaklaşanlar dün olanlar noldu acaba hiç haber vermiyolarSelam kızlar hayırlı cumalar olsun :)) nasılsınız güzel havadis yok mu?
Hoşbulduk canım..hayırdır nie kapanıyor ps ?
kaynoşlar olablir ama oda cuma günü hem dedikodu olur hemde canımız sıkılır boş yere
batı yaklaşanlar dün olanlar noldu acaba hiç haber vermiyolar
bnde baktım listeye onu bekliyorum naptı acaba:26:benim bat yarın canım inşallah gelmezler ben kabilardayı merak ediyorum inş hamişdir
kızım sadece bana yetmezdi o sayfalarAlemsin gümüşcümvalla doğru dedin aslında şikayeti olan arkadaşlar eminim coştururdu kaynoş konusuyla ...
bana masraf çıkaracak yaakapanıyor sürekli..nasılsın cnm nasıl gidiyor çalışmalar..
Canımcım başlat -tüm prgramlar-donatılar-sistem araçları-disk temizleme-disk birleştirme bu sırayı takip edip disklerini birleştir temizle pcn rahatlar biraz..belki kapanma durabilir.Benim işler rutin şu aralar sakin gidiyor.Bazı sıkıntılı zamanlarım oldu ama atlatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?