RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ben size çaktırmadan 10.000 .mesajı yazacak arkadaşı takip ediyordum :))) zeynep baksana pusuda

hayırlı cumalarrrrrrrrr dünden beri pusu kurdum 1000 inci sayfaya yazmak için kaçırırsam çok üzülürüm

Şimdi daha çok heyecanlandımmmm:)))

10.000. mesajı yazacak arkadaşa ödül olmalı ama ne olsa ki..
bnde 1000. sayfaya ödül varmı diycektm
bi ovulasyon testi hediye olsa hiç fena olmaz ihtiyacımız var su an ona

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rimel84:20

elfida:30

rmzeynep:81

oz_lem:50

ebal16:20

fatmaipek:50

kiraztepe:50

8scorpions:50

asbelove:100

Kalan:550

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

Kalan:750

kaynoşlar olablir ama oda cuma günü hem dedikodu olur hemde canımız sıkılır boş yere

batı yaklaşanlar dün olanlar noldu acaba hiç haber vermiyolar

Alemsin gümüşcüm valla doğru dedin aslında şikayeti olan arkadaşlar eminim coştururdu kaynoş konusuyla ...

benim bat yarın canım inşallah gelmezler ben kabilardayı merak ediyorum inş hamişdir
bnde baktım listeye onu bekliyorum naptı acaba:26:
Alemsin gümüşcüm valla doğru dedin aslında şikayeti olan arkadaşlar eminim coştururdu kaynoş konusuyla ...
kızım sadece bana yetmezdi o sayfalar
gerisini sen düşün

bana masraf çıkaracak yaa kapanıyor sürekli..nasılsın cnm nasıl gidiyor çalışmalar..

Canımcım başlat -tüm prgramlar-donatılar-sistem araçları-disk temizleme-disk birleştirme bu sırayı takip edip disklerini birleştir temizle pcn rahatlar biraz..belki kapanma durabilir.Benim işler rutin şu aralar sakin gidiyor.Bazı sıkıntılı zamanlarım oldu ama atlatıyorum.

hatunlar hepinize hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inş....
valla okumuyrm geçmişi bol bol kaynatıyosunz maaşallah.:)))
rainbow nasısın akşam istihare yapcktm bitmedi regl maalesef...
bol bol dua okuyacm bu ay inş...allah kabul etsn dualarımızı inş...

Canım napıyosun özledik seni akrepçiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…