RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yeni gelenler hsgeldiler ..ben bi yemek, namaz molası veriyim. islerim bitince grsmk üzere..
gamyoncu niye bi göründün kayboldrun nerdesin ?
bak gördüm smdi görmedin deme

Son düzenleme:

Ne güzel haberlerle geldin canımmmm Allahıma çok şükür hayırlısıyla sağlıkla kucağına almasına da yardıme etsin Rabbim bebişini Yehanımızaa

çok geçmiş olsun sınavımm

çok çok geçmiş olsun yehanıma
Allahım inşallah dualrımızı kabul eder sağ salim yavrusuyla birlikte evine döner

selam kızlar
özlem nasılsın yehan dan haber var mı canım
seaside nerelerdesin yav ne zamandır göremiyoruz seni
gamyoncu n'abersin

iyiyim kirazım sen nasılsın

yeni gelenler hsgeldiler ..ben bi yemek, namaz molası veriyim. islerim bitince grsmk üzere..
gamyoncu niye bi göründün kayboldrun nerdesin ?
bak gördüm smdi görmedin deme

demem demem merak etme
öyle bir uğradıydım yehanın durumunu öğrenince moralim bozuldu

önceliklee uzun bı aradan sonra sızlerıı görmek cokk guzel ama okuduklarım bnı bı hayli üzdü
FİRARPEREST'immmmmm
cooooooook üzüldüm..seni çok iyi anlıyorum cunku bnde yaşadım böyle..Rabbım en kısa zamanda nasip edecek sanada emınım bn..
acın hafiflesin Rabbım huzur wersın kalbıneee..
Yehan'ı okuyuncada kalbım güm etti birden neysekı ıyıymıs şimdi..
Rabbım nazarlardan korusun bu sayfayı gercekten hamilelerimiz nazara geldi tek tek..
bnde dün geceyi hastanede gecırdım ama bnmkıkorkulacak birşey değil sadece bulantılar yuzunden serum takwıyesı..
bu arada bn dönmedım eşim gitti 2 haftalık rapor aldık sonra tekrr gelecek bnı almaya..
annem bana en azından yıyebılecgm şeylerı yapıyor aç kalmıyorum..
sizleriii çokkkk öpüyorum en kısa zamanda guzel haberler gelır ınsAllah..
galıba bıde hamıle hberımız war sawas52 falan öle birşeydi ya tam hatırlayamadım iştee Rabbım guzel haberlerınızı duyurmayı nasip etsinnnn sizleredee..

elfidacım bat ın dünmüş canım test felan yaptın mı veya yapmayı düşünüyor musun

Kirazcım normalde hep günümden önce olurum yada aynı günde ama bilmiyorum henüz gelmedi birşey.Ama bugün bütün gün afedersiniz ama wc ye gidip geldim adet oldum herhalde diye.hem bir an önce test yapıp rahatlamak istiyorum bir yandanda biraz daha bekliyeyim diyorum.Kasıklarım çok ağrıyor epeydir bugünde adet olacakmışım gibi belirtiler var.Eşim test almış eve gelince yaparım belki :)yada sabahı mı beklesem doğruluk açısından sabah ilk idrarla mı yapmam daha iyi olur acaba bana söylermisiniz?

Canım ya geçmiş olsun.İyiki gitmişsin doktora.Bende de sinüzit var o ıslak saç olayını bende yaptım bütün gündür başım ağrıyor.Dikkat etmek lazım uykuya yenik düşüyorum

Hadi bakalım gözümüz aydın olsun bu çok iyi bir haber

canım inşallah hamişsindir
belirtilerin hem adet gibi hemde hamişlik gibi
benim sana önerim sabah ilk idrarınla yap canım sanırım adetin çok fazla geçmemiş

geçmiş olsun cnmm..aman dikkat et yaraya dönüşünce çok iş çıkarıyo başına:26:

canım yaa sana ne desek boş biliyorum..sen biraz daha dinlen..gelme buralara..geldiğinde de geçmişi okuma ne olur..böyle üzülmeni istemeyiz..hep aklımızdasın biil yeter
ohh çok şükür yaaa..yazık nasıl stres yaşamıştır kıyamammm
ohh kurtuldun gümüşüm kaynoştannn

eviniz hayırlı olsun cnmm.güle güle oturun..bbol bebişli olsun inşallahhhhh

Elfidacm... hadi hayırlara çıkarsın Mevlam insaAllah
normalde günün dünmüs..ben olsam bikaç gün beklerdim..hep hüsrana uğrayınca ben
sabah ın idrarında, en fazla 4saatlik idrarın olması diye duymustum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…