- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.801
Kızlar yeni geldim kusura bakmayın, okulda da girmek istemedim deşifre olurum diye...Neyse
Yehan'ı sabah 10 sularında aradım, hala hastanedeydi, tüm gece uyumamış stresten sıkıntıdan, serum vermişler
Daha sonra saat 11-12 gibi o beni aradı, doktoru muayene etmiş çok şükür kendisi de iyi, bebişi de iyi, kalp pıt pıtlarını bile duymuşlarmaşallaaaaahh
Ama doktoru bir serum daha takacakmış, öğleden sonra çıkabilirim dedi ama daha çıkmamış heralde
Az önce aradım açmadı, muhtemelen uyuyor çünkü tüm gece uyuyamadım stresten dedi, uyusun da büyüsün bebişimizYehan kuzumuzda çok yoruldu belliki
Neyse "bana sadece dua edin" dedi. Çok çok selamı var, ne kadar telaşlandığımızı ve merak ettiğimizi söyledim
Dua edelim bol bol
saatin 12 olması itibariyle tünaydın diyeyim..
dün acildeki doktor rahim zedelenmesi oldugunu soyledi .. bi kaçgun ilişkiyi yasak etti. bunun devamı halince rahim ağzında yaraya yol açabilecegını soyledi..
dün gece saclarım ıslak yatmıstımsinizütten sanırım ..soldan fenaa gelıyorlar basım ağrıo
şimdi bi geçmişi okıyım..bu araada yehan nasıl haber aldınızmp?
Kızlar yeni geldim kusura bakmayın, okulda da girmek istemedim deşifre olurum diye...Neyse
Yehan'ı sabah 10 sularında aradım, hala hastanedeydi, tüm gece uyumamış stresten sıkıntıdan, serum vermişler
Daha sonra saat 11-12 gibi o beni aradı, doktoru muayene etmiş çok şükür kendisi de iyi, bebişi de iyi, kalp pıt pıtlarını bile duymuşlarmaşallaaaaahh
Ama doktoru bir serum daha takacakmış, öğleden sonra çıkabilirim dedi ama daha çıkmamış heralde
Az önce aradım açmadı, muhtemelen uyuyor çünkü tüm gece uyuyamadım stresten dedi, uyusun da büyüsün bebişimizYehan kuzumuzda çok yoruldu belliki
Neyse "bana sadece dua edin" dedi. Çok çok selamı var, ne kadar telaşlandığımızı ve merak ettiğimizi söyledim
Dua edelim bol bol
selam kızlar
özlem nasılsın yehan dan haber var mı canım
seaside nerelerdesin yav ne zamandır göremiyoruz seni
gamyoncu n'abersin
yeni gelenler hsgeldiler ..ben bi yemek, namaz molası veriyim. islerim bitince grsmk üzere..
gamyoncu niye bi göründün kayboldrun nerdesin ?
bak gördüm smdi görmedin deme
asbelovem sen nasılsın ?
Çok şükür balımmm akşam olsunda eve gideyim diye saat sayıyorum işte bi sürü iş var ama benim yapasım yokkkk
eeee malum gündendir tatlım
elfidacım bat ın dünmüş canım test felan yaptın mı veya yapmayı düşünüyor musun
saatin 12 olması itibariyle tünaydın diyeyim..
dün acildeki doktor rahim zedelenmesi oldugunu soyledi .. bi kaçgun ilişkiyi yasak etti. bunun devamı halince rahim ağzında yaraya yol açabilecegını soyledi..
dün gece saclarım ıslak yatmıstımsinizütten sanırım ..soldan fenaa gelıyorlar basım ağrıo
demem demem merak etme
öyle bir uğradıydım yehanın durumunu öğrenince moralim bozuldu
Dua edelim bol bol
Kirazcım normalde hep günümden önce olurum yada aynı günde ama bilmiyorum henüz gelmedi birşey.Ama bugün bütün gün afedersiniz ama wc ye gidip geldim adet oldum herhalde diye.hem bir an önce test yapıp rahatlamak istiyorum bir yandanda biraz daha bekliyeyim diyorum.Kasıklarım çok ağrıyor epeydir bugünde adet olacakmışım gibi belirtiler var.Eşim test almış eve gelince yaparım belki :)yada sabahı mı beklesem doğruluk açısından sabah ilk idrarla mı yapmam daha iyi olur acaba bana söylermisiniz?
geçmiş olsun cnmm..aman dikkat et yaraya dönüşünce çok iş çıkarıyo başına:26:saatin 12 olması itibariyle tünaydın diyeyim..
canım yaa sana ne desek boş biliyorum..sen biraz daha dinlen..gelme buralara..geldiğinde de geçmişi okuma ne olur..böyle üzülmeni istemeyiz..hep aklımızdasın biil yeterHepinize merhaba,
Benim için yazılan mesajlar olduğu haberini alınca topiğe bakayım dedim. İlgilenenlere çok teşekkür ederim. Ama okudukça hiçbir şey geçmemiş gibi geldi, son sayfaya kadar ağlayarak geldim. Düzeliyorum sanmıştım konuşmadığım, hatırlamadığım sürece iyiymişim.
Hiç olumsuz hava yaratmak istemiyorum o yüzden çok uzatmıcam. Yalnız Yehan'ın haberi de mahvetti beni. Dilerim kötü bi şey yoktur sağlıklı bir şekilde döner evine. Kimse yaşamasın böyle bi şeyi, hiç kimse. Dikkat edin kendinize.
ohh çok şükür yaaa..yazık nasıl stres yaşamıştır kıyamammmKızlar yeni geldim kusura bakmayın, okulda da girmek istemedim deşifre olurum diye...Neyse
Dua edelim bol bol
ohh kurtuldun gümüşüm kaynoştannnsize bişey anlatıyımda gülün biraz
benm kaynoş iki gözü iki çeşme ağlıyo uzağa gidyoruz diye gülüyorum bende dudakları ucuklamış üzülünce hemen dudakları patlar onun ağlıyo akşam
ne var sanki ağlıycak ayrı eve cıkarkende üzülüyodun noldu birbirimizi hiçmi görmedik sanki dedim şurda yakından geliyodum yanına diyo zor tuttum kendimi benm annemin canı yokmu dememek için zaten üzgün boşver dedim içimden
bilmiyoki ondan uzak olsun diye ben bu evi sectim
günaydın canlar
cok yorgunum evi aldık istediğimiz ev olmadı ama buda cok güzel giriş kat(çocukluğumdan beri bi severdim ) 120m2 öyle bi ev aldığımız binada hep polisler oturuyo cok sevndm
bugünde cok iş var boya secilcek dolap secilcek kombi ankastre parke ooo cok iş var 1 gibi kocam işlerini halledicek alıcak beni secicez ankastreyi sectim en alta foto ekliycem biraz sonradan görmelik yapıyorum ama emin olun görmedim en ucuz eko paketlerine bile dibim düşerken en güzelini alıyoruz hayal gibi
sizden ne haberler var firarperestin bebeği görünmemiş galiba gecmişten sadece bikaç sayfa okudum cok üzüldüm
hamile var galiba ama kim olduğunu anlayamadım batı dün olanlar naptı test yapan varmı
Eki Görüntüle 573953 Eki Görüntüle 573952 Eki Görüntüle 573951
Kirazcım normalde hep günümden önce olurum yada aynı günde ama bilmiyorum henüz gelmedi birşey.Ama bugün bütün gün afedersiniz ama wc ye gidip geldim adet oldum herhalde diye.hem bir an önce test yapıp rahatlamak istiyorum bir yandanda biraz daha bekliyeyim diyorum.Kasıklarım çok ağrıyor epeydir bugünde adet olacakmışım gibi belirtiler var.Eşim test almış eve gelince yaparım belki :)yada sabahı mı beklesem doğruluk açısından sabah ilk idrarla mı yapmam daha iyi olur acaba bana söylermisiniz?
Umut ve gamyoncu arkadaşlarım hoşgeldiniz nasılsınız?
canım inşallah hamişsindir
belirtilerin hem adet gibi hemde hamişlik gibi
benim sana önerim sabah ilk idrarınla yap canım sanırım adetin çok fazla geçmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?