- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.781
zeynepcim senden n'aber, senin de batın geçmişti galiba:44:
işte bu.Nasılsın asbelove,ağrıların geçmiştir umarım?
hayırlısı olsun canım, inşallah sonuçlar iyi çıkar da tüp bebeğe gerek kalmaz
ben 5 yıldır istiyordum da bu senenin başından beri ciddi bir şekilde uğraşıyorum, ilki kendiliğinden o kadar kolay olmuştu ki, ikincisi de öyle olur diye düşünmüştüm, ama artık sıkı çalışıyorum, inşallah olacak
cok tşk ederim sevincime ortak olmanız beni dahada mutlu ediyo hepinizi ve kk yı cok seviyorum
tez zamanda bebişimizde gelir inş evimiz neşelenir:81:
size bişey anlatıyımda gülün biraz
benm kaynoş iki gözü iki çeşme ağlıyo uzağa gidyoruz diye gülüyorum bende dudakları ucuklamış üzülünce hemen dudakları patlar onun ağlıyo akşam
ne var sanki ağlıycak ayrı eve cıkarkende üzülüyodun noldu birbirimizi hiçmi görmedik sanki dedim şurda yakından geliyodum yanına diyo zor tuttum kendimi benm annemin canı yokmu dememek için zaten üzgün boşver dedim içimden
bilmiyoki ondan uzak olsun diye ben bu evi sectim
öle cnm, dinlenmek çok daha iyi kendini dinlemekten..bu ay bende öyle yapmayı düsünüyom, yani yok şu belirti, yok bu belirti..., belirtinin b sini düsünmek bile istemiyom..ev işi, arada elişi derken kafa dağıtcak bisiler bulurum..ama önceki ay da yaptığım soğankürünü, ve civanperçemi die aktardan aldığım bi karısım vardı onları yine içmeye devam etcem..sanki o ay daha farklı gelmişti bana.. nolur nolmaz..yinede elimizden geleni az da olsa yapmakta yarar var, belirti aramamak kaydıyla..
hani derler ya, "" dağına göre göre kar "" Rabbim bizleri de biliyo yani içimizdekilere karsı ne derece dayanacağımızı, elbet mükafatları büyük, elbet kazanacağımızın zamanı yakındır insAllah..
hani canım Cennet istiyo, günahlarım elvermiyo deriz bazen..
Cenneti istiyosan, ona göre çalısıcan gibi..
o yüzden bizde Mevlamızdan bize cennetimizin meleği diye adlandıracağımız meleklerimzle geçireceğimiz bir ömür nasip eylesin..amin..
saatin 12 olması itibariyle tünaydın diyeyim..
dün acildeki doktor rahim zedelenmesi oldugunu soyledi .. bi kaçgun ilişkiyi yasak etti. bunun devamı halince rahim ağzında yaraya yol açabilecegını soyledi..
dün gece saclarım ıslak yatmıstımsinizütten sanırım ..soldan fenaa gelıyorlar basım ağrıo
şimdi bi geçmişi okıyım..bu araada yehan nasıl haber aldınızmp?
saatin 12 olması itibariyle tünaydın diyeyim..
dün acildeki doktor rahim zedelenmesi oldugunu soyledi .. bi kaçgun ilişkiyi yasak etti. bunun devamı halince rahim ağzında yaraya yol açabilecegını soyledi..
dün gece saclarım ıslak yatmıstımsinizütten sanırım ..soldan fenaa gelıyorlar basım ağrıo
şimdi bi geçmişi okıyım..bu araada yehan nasıl haber aldınızmp?
benimkiler gelmedi ama düzensizim ondandır okadar soğan suyu içtim düzene girsin diye ama girmedibende doktora gidicem artık başka çaresi yok sürekli ovulasyonum değişiyor ben nasıl bilicem şu reglilerim bir düzene girse okadar rahatlıyacağım ki inan kırmızıları görsem mutluluktan uçarım havalara :)
Daha iyiyim çok şükür canımmm sen nasılsın kırmızıların çoğalmsıyla ağrılarımda azaldı bi de korse giydim bugün mis mis:))
bizde aynıyız canım yaa 4,5yıllık evliyiz hani kısmete bırakıyorduk işi ama 8aydır artık olmalı diye uğraşınca olmuyormuş demek ki hemen bunu öğrendik:))
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin ben bu ay saldım rahatım artık bakalım inşallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin valla normal yolla olursa harika olur tabi ama tüpmüş aşılamaymış hiç ayırmıyorum artık olsun hayırlısıyla da farketmez nasıl olduğu onun için her türlü acıya katlanırım Allahımın izniyle kocişim her türlü lezzetsiz gıdaya katlanıyor zaten bebişimiz için:))))
Ablacım şuanda düşük gibi bi durum yok çok şüküüüüüüürrr, serumu felan bitsin de heralde ondan sonra bakılır diye düşünüyorum.Zaten o da çok korkmuş bi haldeydi "neolacak ben de bilmiyorum,bekliyoruz, doktor sadece bu gece burdasınız dedi" dedi..Ben de çok konuşturmak istemedim zaten
Hepinize merhaba,
Benim için yazılan mesajlar olduğu haberini alınca topiğe bakayım dedim. İlgilenenlere çok teşekkür ederim. Ama okudukça hiçbir şey geçmemiş gibi geldi, son sayfaya kadar ağlayarak geldim. Düzeliyorum sanmıştım konuşmadığım, hatırlamadığım sürece iyiymişim.
Hiç olumsuz hava yaratmak istemiyorum o yüzden çok uzatmıcam. Yalnız Yehan'ın haberi de mahvetti beni. Dilerim kötü bi şey yoktur sağlıklı bir şekilde döner evine. Kimse yaşamasın böyle bi şeyi, hiç kimse. Dikkat edin kendinize.
Hepinize merhaba,
Benim için yazılan mesajlar olduğu haberini alınca topiğe bakayım dedim. İlgilenenlere çok teşekkür ederim. Ama okudukça hiçbir şey geçmemiş gibi geldi, son sayfaya kadar ağlayarak geldim. Düzeliyorum sanmıştım konuşmadığım, hatırlamadığım sürece iyiymişim.
Hiç olumsuz hava yaratmak istemiyorum o yüzden çok uzatmıcam. Yalnız Yehan'ın haberi de mahvetti beni. Dilerim kötü bi şey yoktur sağlıklı bir şekilde döner evine. Kimse yaşamasın böyle bi şeyi, hiç kimse. Dikkat edin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?