RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

saatin 12 olması itibariyle tünaydın diyeyim..

dün acildeki doktor rahim zedelenmesi oldugunu soyledi .. bi kaçgun ilişkiyi yasak etti. bunun devamı halince rahim ağzında yaraya yol açabilecegını soyledi..

dün gece saclarım ıslak yatmıstım sinizütten sanırım ..soldan fenaa gelıyorlar basım ağrıo

şimdi bi geçmişi okıyım..bu araada yehan nasıl haber aldınızmp?

zeynepcim senden n'aber, senin de batın geçmişti galiba:44:

benimkiler gelmedi ama düzensizim ondandır okadar soğan suyu içtim düzene girsin diye ama girmedi bende doktora gidicem artık başka çaresi yok sürekli ovulasyonum değişiyor ben nasıl bilicem şu reglilerim bir düzene girse okadar rahatlıyacağım ki inan kırmızıları görsem mutluluktan uçarım havalara :)

işte bu.Nasılsın asbelove,ağrıların geçmiştir umarım?

Daha iyiyim çok şükür canımmm sen nasılsın kırmızıların çoğalmsıyla ağrılarımda azaldı bi de korse giydim bugün mis mis:))

bizde aynıyız canım yaa 4,5yıllık evliyiz hani kısmete bırakıyorduk işi ama 8aydır artık olmalı diye uğraşınca olmuyormuş demek ki hemen bunu öğrendik:))
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin ben bu ay saldım rahatım artık bakalım inşallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin valla normal yolla olursa harika olur tabi ama tüpmüş aşılamaymış hiç ayırmıyorum artık olsun hayırlısıyla da farketmez nasıl olduğu onun için her türlü acıya katlanırım Allahımın izniyle kocişim her türlü lezzetsiz gıdaya katlanıyor zaten bebişimiz için:))))

günaydınlar, nasılsınız ?
Yehan'dan haber var mı, durum iyi mi ?
insaAllah düzelir hersey..

cok tşk ederim sevincime ortak olmanız beni dahada mutlu ediyo hepinizi ve kk yı cok seviyorum
tez zamanda bebişimizde gelir inş evimiz neşelenir:81:

Biz bu şekilde mutlu oluyoruz canımm üzüntümüzüde sevincimizide paylaşacağız inşallahhh

uzak olsun rahat olsun

tabi ki çalışmaya devam ama belirtiymiş vs. yok bu ay zaten ovulasyon falan da hesaplamayacağım Mevlam neylerse güzel eylerrr

geçmiş olsun tatlım dinlenince geçer inşallah bu ara yumurtlama dönemine rastlamamıştır inşallah
yehandan henüz haber yok ya eve gelince girecek ya da özlem gelince haber alacağız inşallaahhhh

kızlar tünaydın.

annemdeyim 2 dakika kaçtım ne var ne yok bakayım diye.Yehandan hala haber yok sanırım ama acı haber tez duyulur diyelim bir kötü hbr omadığına göre inş. ikiside iyidir.

gümüşüm evin hayırlı olsun canım mevlam iyi günlerde oturmanı nasip etsin inş.mevlam yeni eve yeni bebek nasip eder inş.

geçmiş olsun canım, ben de saçlarımı kurulamazsam başım ağrıyor, yazın bile, bi beş dakka da olsa kurula canım iyi geliyor

test yapsaydın belki gerçekten hamişsindir canım

aşılama biraz daha kolaymış ve de ucuz, normal yoldan olmazsa bile inşallah aşılama ile olur canım, hayırlısı olsun yine de

dün yaptım ama negatif birkaç gün önce yumurta akı gibi birşey gelmişti belki o yumurtlamaydı oyuzden oda bir haftaya belli olur herhalde oyuzden 17 sinde kan testi yaptırıcam olmazsa doktor

Herkese selam kızlar..hepinize güzel keyifli sağlıklı bir gün diliyorum Yehanın durumunu yeni öğrendim umarım herşey yolundadır.:44:

İnşallah Yehan da bebişi de iyi olur bir an önce ...Moralim bozuldu şimdi görünce Dualarım onlarla...

Hepinize merhaba,
Benim için yazılan mesajlar olduğu haberini alınca topiğe bakayım dedim. İlgilenenlere çok teşekkür ederim. Ama okudukça hiçbir şey geçmemiş gibi geldi, son sayfaya kadar ağlayarak geldim. Düzeliyorum sanmıştım konuşmadığım, hatırlamadığım sürece iyiymişim.
Hiç olumsuz hava yaratmak istemiyorum o yüzden çok uzatmıcam. Yalnız Yehan'ın haberi de mahvetti beni. Dilerim kötü bi şey yoktur sağlıklı bir şekilde döner evine. Kimse yaşamasın böyle bi şeyi, hiç kimse. Dikkat edin kendinize.

ahh firarcığım acın tez zamanda geçsin inş. tatlım ......

gümüşcüm evin hayırlı olsun güle güle oturun inş.

hayatımsınav geçmiş olsun cnm bnm..

firarperest canım inşallah daha iyi olursun.
Belki ben senin acını anlayamam.Ama bu topicte seninle
aynı kaderi yaşayan bir sürü arkadaş var.Ben size destek olabilirim,
dua edebilirim.Lütfen bu kadar ümitsiz olma,ne gelirse Haktan gelir.
İyisini de kötüsünü de hayırlısını da bilen O'dur.
Rabbim yüreğine huzur versin inşallah.

Topikte bir kasvet havası var,kimselerde yok zaten benden başka.
Yehan umarım iyi haberlerle dönersin.

Gümüş evin hayırlı olsun.Siyah ankastreyi 2 kere düşün derim.
Ben ikiden fazla düşündüm belki ama gittim yine de siyah aldım.
Hem çok pişmanım hem de çok güzel duruyor.
Tezgah içinde aynı şey geçerli.Çok şık ama çok kullanışsız.
Temiz olup olmadığından bir türlü emin olamıyorum.
Göze güzel gelen kullanışsız oluyormuş,bunu anladım.
Sen yine de içinde kalmasın al ama kesin sen de benim gibi
aldıktan sonra tavsiye verirsin almasın diye.

Nasılsınız Şekerler?

Umarım Yehan da bebişi de iyidir... Allah sağlıkla kuzusunu kucağına almayı nasip etsin.
Hayatımsınav canım geçmiş olsun.
Gümüşcüğüm güle güle oturun evinizde. Herşey gönlüne göre olur inşallah.
Neşecim çok geçmiş olsun tatlım. Seni merak ediyordum. Lütfen çok iyi bir kaç doktora görünmeden ameliyat olmanı asla tavsiye etmem.

Canımmm sözün bittiği yer ne söylesek acını hafifletmeyecek biliyorum istersen biraz uzak kal istersen gel bizle ol ama biraz kafanı dağıtmaya çalış zamanla bitmeyecek ama hafifleyecek inşallah Allahım yar ve yardımcın olsunnnnn

Kızlar yeni geldim kusura bakmayın, okulda da girmek istemedim deşifre olurum diye...Neyse
Yehan'ı sabah 10 sularında aradım, hala hastanedeydi, tüm gece uyumamış stresten sıkıntıdan, serum vermişler
Daha sonra saat 11-12 gibi o beni aradı, doktoru muayene etmiş çok şükür kendisi de iyi, bebişi de iyi, kalp pıt pıtlarını bile duymuşlar maşallaaaaahh
Ama doktoru bir serum daha takacakmış, öğleden sonra çıkabilirim dedi ama daha çıkmamış heralde
Az önce aradım açmadı, muhtemelen uyuyor çünkü tüm gece uyuyamadım stresten dedi, uyusun da büyüsün bebişimiz Yehan kuzumuzda çok yoruldu belliki
Neyse "bana sadece dua edin" dedi. Çok çok selamı var, ne kadar telaşlandığımızı ve merak ettiğimizi söyledim
Dua edelim bol bol

selam kızlar
özlem nasılsın yehan dan haber var mı canım
seaside nerelerdesin yav ne zamandır göremiyoruz seni
gamyoncu n'abersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…