- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.761
günaydın canlar
cok yorgunum evi aldık istediğimiz ev olmadı ama buda cok güzel giriş kat(çocukluğumdan beri bi severdim ) 120m2 öyle bi ev aldığımız binada hep polisler oturuyo cok sevndm
bugünde cok iş var boya secilcek dolap secilcek kombi ankastre parke ooo cok iş var 1 gibi kocam işlerini halledicek alıcak beni secicez ankastreyi sectim en alta foto ekliycem biraz sonradan görmelik yapıyorum ama emin olun görmedim en ucuz eko paketlerine bile dibim düşerken en güzelini alıyoruz hayal gibi
sizden ne haberler var firarperestin bebeği görünmemiş galiba gecmişten sadece bikaç sayfa okudum cok üzüldüm
hamile var galiba ama kim olduğunu anlayamadım batı dün olanlar naptı test yapan varmı
Eki Görüntüle 573953 Eki Görüntüle 573952 Eki Görüntüle 573951
ne yazzık ki geldi cnm yaa yehanın dun kanaması olmuştuda onu merak ettim ya inşş şimdi herşey yolundadıryehana nolduki kötü bişey yoktur umarım:26::26:
cnm senin bat 10umuydu naptın kırmızılar gelmedi umarım
evet canım biraz rahatlamayı planlıyorum kasmıyorum kendimi ovulasyonmuş ateşmiş yapmayacağım bu ay kendi rutinliğiyle gitsin abartmayacağım inşallah hayırlısıyla gelecek zamanını bekliyor sadece
tşk ederim cnm cok sağolgumuşcum ev almışsınız gule gule oturun cnm benim inşşş uğurluu bebişli olsun sağlıkla sıhatle oturun cnm benim inşşş olmayan arkadaşlarımızada allahım nasip etsinnnnn
sağol cnm ankastre hotpoınt arıston bu set 1200liraGümüşcüm eviniz hayırlı olsun.Akastrelerin çok güzelmiş markası nedir?Benim bat dündü ama test yapmadım belki bu akşam yaparım biraz geçsin istiyorum çünkü.Sen nasılsın?epey koşturman var buara Allah kolaylık versin:)
evet canım biraz rahatlamayı planlıyorum kasmıyorum kendimi ovulasyonmuş ateşmiş yapmayacağım bu ay kendi rutinliğiyle gitsin abartmayacağım inşallah hayırlısıyla gelecek zamanını bekliyor sadece
İnşallah canım hayırlısı Allahım hiç beklemediğimiz anda yollayacak inşallah bebişleri sen ne zamandır istiyordun bebişim....yok hiç yaptırmadım aşılama canım şu test sonuçlarına göre hareket edilecek eğer bozuk çıkarsa direk tüp olması gerekecek çünkü hakkımızda hayırlısı benim dr.umda bu rakamlarla aşılama tutmayabilir ama istersen deneriz demişti canım
cok tşk ederim daha iyisi daha güzelleri sizlerin olur inş
bu ay hamileysem napcam ya cok ters zamana geldi ilk defa inş bu ay hamile değilimdir diye dua ediyorum:18::18:
üzüldüm hayırlısıolsun bidahaki aya sıkı sıkı çalışne yazzık ki geldi cnm yaa yehanın dun kanaması olmuştuda onu merak ettim ya inşş şimdi herşey yolundadır
günaydın canlar
cok yorgunum evi aldık istediğimiz ev olmadı ama buda cok güzel giriş kat(çocukluğumdan beri bi severdim ) 120m2 öyle bi ev aldığımız binada hep polisler oturuyo cok sevndm
bugünde cok iş var boya secilcek dolap secilcek kombi ankastre parke ooo cok iş var 1 gibi kocam işlerini halledicek alıcak beni secicez ankastreyi sectim en alta foto ekliycem biraz sonradan görmelik yapıyorum ama emin olun görmedim en ucuz eko paketlerine bile dibim düşerken en güzelini alıyoruz hayal gibi
sizden ne haberler var firarperestin bebeği görünmemiş galiba gecmişten sadece bikaç sayfa okudum cok üzüldüm
hamile var galiba ama kim olduğunu anlayamadım batı dün olanlar naptı test yapan varmı
Eki Görüntüle 573953 Eki Görüntüle 573952 Eki Görüntüle 573951
Gumus canım hepside çok güzel güle güle kullan.Sağlıklı huzurlu evinde inşAllah
asbeciğim cnm akışına bırakmak en güzeliştahlil sonucu çıkınca bir yol haritası çizilir.Hem belki böyle tek gelecekti başka türlü çift
canim ozlediydik valla.bende iyiyim bu ara fazla giremiyorum.kocis sizi kiskaniyooo
benle ilgilenmiyosun benle konusmuyosun kafani pcden kaldirmiyosun diyo.naparsin anacim adam tek cocuk bole kaprisleri olmadi dogal
cok tşk ederim sevincime ortak olmanız beni dahada mutlu ediyo hepinizi ve kk yı cok seviyorumay çok sevindim canımmm maaşallah subhanallahh hayırlısıyla huzurla sağlıkla bebişle oturabilmeyi nasip etsin Rabbimmmm
şimdi yorulacaksın ama güzel tatlı yorulmalar bunlar sonunda hepsi bitip evin içine giirp oturduğunda ohhh istediğim gibi oldu diyeceksin inşallahhhhh
evet canım bekleyip göreceğiz bakalım bu ay bıraktım kendi haline Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnn
Hiç korku yok içimde canım yaa ille normal olacak diye tutturmuyorum zaten belki dediğin gibi çift olur belli mi olurrrrr
dun akşam oldu cnm özlemi aramıştı oda bize yazdı en son hastaneye gidiyorlardı ama sonra ne o,du bende bilmiyorum regl olmayan arkadaşlar lutfen bbol bol dua allahım butun hamişlerimizi korusunüzüldüm hayırlısıolsun bidahaki aya sıkı sıkı çalış
aaa yehan gittimi doktora inş bebişi iyidir ya ne zaman gitti doktora ne zaman haber verdi
Canım birazcık dinlenince kendime geldim her ay yeni bir umut bu ay ateş ölçme falan yapmayacağım akışına bırakacağım herşeyi Allahımın takdiri inşallah olacak gelecek mucizemiz Allahım bizlere de nasip edecek inşallahhhh
inş hayırlı haberlelrle dönerdun akşam oldu cnm özlemi aramıştı oda bize yazdı en son hastaneye gidiyorlardı ama sonra ne o,du bende bilmiyorum regl olmayan arkadaşlar lutfen bbol bol dua allahım butun hamişlerimizi korusun
size bişey anlatıyımda gülün biraz
benm kaynoş iki gözü iki çeşme ağlıyo uzağa gidyoruz diye gülüyorum bende dudakları ucuklamış üzülünce hemen dudakları patlar onun ağlıyo akşam
ne var sanki ağlıycak ayrı eve cıkarkende üzülüyodun noldu birbirimizi hiçmi görmedik sanki dedim şurda yakından geliyodum yanına diyo zor tuttum kendimi benm annemin canı yokmu dememek için zaten üzgün boşver dedim içimden
bilmiyoki ondan uzak olsun diye ben bu evi sectim
sürekli dipdibe olalım istiyo ama artık cok beklerbir reklam varya kadın diyor hastaneye okula yakın olur kaynanama uzak olur seninde aynen öyle olmuş hayırlısı olsun
Kirazcığım bu ay geçti cnm bugün 8.gün gelecek aya inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?