RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Gümüşcüm eviniz hayırlı olsun.Akastrelerin çok güzelmiş markası nedir?Benim bat dündü ama test yapmadım belki bu akşam yaparım biraz geçsin istiyorum çünkü.Sen nasılsın?epey koşturman var buara Allah kolaylık versin:)

gumuşcum ev almışsınız gule gule oturun cnm benim inşşş uğurluu bebişli olsun sağlıkla sıhatle oturun cnm benim inşşş olmayan arkadaşlarımızada allahım nasip etsinnnnn
tşk ederim cnm cok sağol
olmayan herkese tez zamanda versn inş allahım
sağol cnm ankastre hotpoınt arıston bu set 1200lira
profilodan baktık böyle bişeydi oda 1400liraydı
özellikleride aynıydı bizde bunu sectik
ben cok yorgunum yumurtlama günümde boşa gitti bi ayndan olsun diyorum bi yandan bu ay değil taşındıktan sonra olsun diyorum hayırlısı artık kaderde ne varmış bakalım
demek günün geçti cok sevndm normalde gecikmen olurmuydu testin fotosunu atda bakalım bizde hayırlı haberler alırsın inş

hayırlısı olsun canım, inşallah sonuçlar iyi çıkar da tüp bebeğe gerek kalmaz
ben 5 yıldır istiyordum da bu senenin başından beri ciddi bir şekilde uğraşıyorum, ilki kendiliğinden o kadar kolay olmuştu ki, ikincisi de öyle olur diye düşünmüştüm, ama artık sıkı çalışıyorum, inşallah olacak

ay çok sevindim canımmm maaşallah subhanallahh hayırlısıyla huzurla sağlıkla bebişle oturabilmeyi nasip etsin Rabbimmmm
şimdi yorulacaksın ama güzel tatlı yorulmalar bunlar sonunda hepsi bitip evin içine giirp oturduğunda ohhh istediğim gibi oldu diyeceksin inşallahhhhh

evet canım bekleyip göreceğiz bakalım bu ay bıraktım kendi haline Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnn
Hiç korku yok içimde canım yaa ille normal olacak diye tutturmuyorum zaten belki dediğin gibi çift olur belli mi olurrrrr

canim ozlediydik valla.bende iyiyim bu ara fazla giremiyorum.kocis sizi kiskaniyooo
benle ilgilenmiyosun benle konusmuyosun kafani pcden kaldirmiyosun diyo.naparsin anacim adam tek cocuk bole kaprisleri olmadi dogal

valla aynen sekerim, bnde özledimm de durum aynı yani.... dün gündüz zaten 10günlük evde olmayışımın isleri olunca, yorgun bi halde aksama bakim dedim, yaza yaza bitiremedin diyo e napalım, kafamızı pc den kaldırsak, burdakı laflar kaçıyo, sonra takip etmesi onun aısından zor , şöyle ki, geriden bakmalardan onun pc ye geçmesinin zamanını öldürüyo sadece, bunu bilmiyo

cok tşk ederim sevincime ortak olmanız beni dahada mutlu ediyo hepinizi ve kk yı cok seviyorum
tez zamanda bebişimizde gelir inş evimiz neşelenir:81:

üzüldüm hayırlısıolsun bidahaki aya sıkı sıkı çalış
aaa yehan gittimi doktora inş bebişi iyidir ya ne zaman gitti doktora ne zaman haber verdi
dun akşam oldu cnm özlemi aramıştı oda bize yazdı en son hastaneye gidiyorlardı ama sonra ne o,du bende bilmiyorum regl olmayan arkadaşlar lutfen bbol bol dua allahım butun hamişlerimizi korusun

öle cnm, dinlenmek çok daha iyi kendini dinlemekten..bu ay bende öyle yapmayı düsünüyom, yani yok şu belirti, yok bu belirti..., belirtinin b sini düsünmek bile istemiyom..ev işi, arada elişi derken kafa dağıtcak bisiler bulurum..ama önceki ay da yaptığım soğankürünü, ve civanperçemi die aktardan aldığım bi karısım vardı onları yine içmeye devam etcem..sanki o ay daha farklı gelmişti bana.. nolur nolmaz..yinede elimizden geleni az da olsa yapmakta yarar var, belirti aramamak kaydıyla..
hani derler ya, "" dağına göre göre kar "" Rabbim bizleri de biliyo yani içimizdekilere karsı ne derece dayanacağımızı, elbet mükafatları büyük, elbet kazanacağımızın zamanı yakındır insAllah..
hani canım Cennet istiyo, günahlarım elvermiyo deriz bazen..
Cenneti istiyosan, ona göre çalısıcan gibi..
o yüzden bizde Mevlamızdan bize cennetimizin meleği diye adlandıracağımız meleklerimzle geçireceğimiz bir ömür nasip eylesin..amin..

Son düzenleme:
size bişey anlatıyımda gülün biraz
benm kaynoş iki gözü iki çeşme ağlıyo uzağa gidyoruz diye gülüyorum bende dudakları ucuklamış üzülünce hemen dudakları patlar onun ağlıyo akşam
ne var sanki ağlıycak ayrı eve cıkarkende üzülüyodun noldu birbirimizi hiçmi görmedik sanki dedim şurda yakından geliyodum yanına diyo zor tuttum kendimi benm annemin canı yokmu dememek için zaten üzgün boşver dedim içimden
bilmiyoki ondan uzak olsun diye ben bu evi sectim

bir reklam varya kadın diyor hastaneye okula yakın olur kaynanama uzak olur seninde aynen öyle olmuş hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…