RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

aman canım inan bir an sadece göğüslerim kısmını okuyunca korktum ama zararsız yazmışsın hamd olsun.Takibini yaptır tabiki hatta inş. bir mucize olur küçülmüşlerdir.

eşimde benimle beraber gelecekmiş(oda 2 gündür yerinde duramıyorda :18::18:) oyüzden ansipse sabahtan gideceğim canım bakalım mevlam ne gösterecek korku ve heyecan bir arada :18::18:

inanki aynen öyle büyük gün canım heyevan ve stres bir arada.

Kitle derken kist falan mı var sende ne kitlesi:26:

canım nasılsın tatlım sen hamişmisin y adün yazmışsın ama net okuyamadım hadi hayırlısı bende endokrien gittim geçen ultroson istedi biyopsi yapılacakmış

Canım inşallah herşey güzel ve olumlu olacak:)

canım nasılsın tatlım sen hamişmisin y adün yazmışsın ama net okuyamadım hadi hayırlısı bende endokrien gittim geçen ultroson istedi biyopsi yapılacakmış

canım çok saol ama değerim düşüktü benim gerçi bata da 4 gün faln vardı bakalım yaruın tekrar tahlil yaptıracağım.Oyüzden şuan hamileyim diyemiyorum yani

inşallah canım inşallah bende bu stres varken biraz zor ama en son 18 tane yapmıştım inşallah bebişim olursa süt verirsen azalır diyorlar bakalım inşallahhh
Canım Allahımın izniyle güzel şeyler olacak içime öyle doğuyor Rabbim güldürecek yüzlerimizi inşallahhhhh

Canım ne biyopsisi hayırdırrrrr

Canım inşallah herşey güzel ve olumlu olacak:)

aminn kızlar dua edin nolur yarın hayırlı haberler ile geleyim

asbelova mevlam sana biran önce bebiş versin de bol bol emzir inş.

Son düzenleme:
Ablammaaaa baaak beeeee hamişin kokusunu aldı geldi, saatlerdir yok halbukiiiii

Habibteeeeeeeeeeee gel geeeeeeeelll arabistandan antalyaya halay tutuşak, ablaaaaaaaaaaa sen de geeeeeell

Kızlar hepimizin bu habere ihtiyacı vardı değil mi? Günlerdir hamiş haberi yoktu bi de üzgün şeyler de üstünee baya morallerimiz düştü, ama bu bize kan oldu can oldu

Şimdilik öpüyorum kızlar annemlerdeyim eve geçince görüşürüz inşallahhhh

hasamatotiroiditi var bende düzenli olarak kontrolr gidiyorum hormonlar normal ama lenf nodullerim var birinden şüphelndiler biyopsi istiyolar bende hamiş olmayı bekliorum kurtulmak için

hasamatotiroiditi var bende düzenli olarak kontrolr gidiyorum hormonlar normal ama lenf nodullerim var birinden şüphelndiler biyopsi istiyolar bende hamiş olmayı bekliorum kurtulmak için

canım benimde hormonlarım normal ama öyle hasama falan bilmiyorum

benimki kistik nodül falan diye yazıyordu hep kağıtlarda.ama biyopsiyi endokrin bölümü genelde istiyor bence içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…