- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.861
amaninnnn bi bebiş daha geliyorrrrr
göğüslerimde zararsız kitlelerim var canım onların takibi yapılıyor 6 ayda bir gidip ultrason çektiriyorum alıştım ben onlara artık:))
İnşallah iyi haberler alırız senden kaçta gideceksin teste canımmmm
inanki aynen öyle büyük gün canım heyevan ve stres bir arada.
Kitle derken kist falan mı var sende ne kitlesi:26:
tebrikler masllah maşallah darısı başımıza inş
aman canım inan bir an sadece göğüslerim kısmını okuyunca korktum ama zararsız yazmışsın hamd olsun.Takibini yaptır tabiki hatta inş. bir mucize olur küçülmüşlerdir.
eşimde benimle beraber gelecekmiş(oda 2 gündür yerinde duramıyorda :18::18:) oyüzden ansipse sabahtan gideceğim canım bakalım mevlam ne gösterecek korku ve heyecan bir arada :18::18:
canım nasılsın tatlım sen hamişmisin y adün yazmışsın ama net okuyamadım hadi hayırlısı bende endokrien gittim geçen ultroson istedi biyopsi yapılacakmış
aman canım inan bir an sadece göğüslerim kısmını okuyunca korktum ama zararsız yazmışsın hamd olsun.Takibini yaptır tabiki hatta inş. bir mucize olur küçülmüşlerdir.
eşimde benimle beraber gelecekmiş(oda 2 gündür yerinde duramıyorda :18::18:) oyüzden ansipse sabahtan gideceğim canım bakalım mevlam ne gösterecek korku ve heyecan bir arada :18::18:
canım nasılsın tatlım sen hamişmisin y adün yazmışsın ama net okuyamadım hadi hayırlısı bende endokrien gittim geçen ultroson istedi biyopsi yapılacakmış
Canım inşallah herşey güzel ve olumlu olacak:)
inşallah canım inşallah bende bu stres varken biraz zor amaen son 18 tane yapmıştım inşallah bebişim olursa süt verirsen azalır diyorlar bakalım inşallahhh
Canım Allahımın izniyle güzel şeyler olacak içime öyle doğuyor Rabbim güldürecek yüzlerimizi inşallahhhhh
Canım ne biyopsisi hayırdırrrrr
Canlarım iyi akşamlar k v kerdeyim 1 saate yanınıza gelirim muckss
aminn kızlar dua edin nolur yarın hayırlı haberler ile geleyim
Şimdilik öpüyorum kızlar annemlerdeyim eve geçince görüşürüz inşallahhhh
hasamatotiroiditi var bende düzenli olarak kontrolr gidiyorum hormonlar normal ama lenf nodullerim var birinden şüphelndiler biyopsi istiyolar bende hamiş olmayı bekliorum kurtulmak için
Kızlar çok pis gaza geldim bu gece hamile kalacam kocamı yakalamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?