RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım benimde hormonlarım normal ama öyle hasama falan bilmiyorum

benimki kistik nodül falan diye yazıyordu hep kağıtlarda.ama biyopsiyi endokrin bölümü genelde istiyor bence içini ferah tut

japondr bulmuşta adı oondan bi garip benim kuzen var 45 kilo ondada var va onda pcoda var hastalıpımız aynı ama belirtileri başka ben şişko ozayıf bende çok şükür pco falan yok adetlerim düzenli allahım ona bana sana herkese şifa versin canım hiç umursamıyorum yapsınlar korkacak değilim olackların önüne geçilmio zaten ama ben anne olmak istiyorum şuan tek önceliğim bu

tsk ederim habibtelerimmm...oooo guzel oldu ozlemmimmm ehlen ehlenn...ve sehlen...aywaaa..cozdun bu dilide haa senden de birsey kacmaz..esin de kacamiyor baksana

elfida canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun,gözünüzaydın... ohh yaaa özlemin de dediği gibi kan can oldu bu haber bizeeeee

durmak yok halaya devam

ablam sende hoşgelmişsinnnnn

özlem yehanla görüştün mü cnm

inş. canım bir an önce hepimizin bebişleri gelir

Tülaaaaaaaaaaayyyy Oluuumm bi geçmişi oku yavvv
Aradım akşam ama açmadı, uyuyor diye tahmin ediyorum, mesaj attım, görürsen ara diye

kızım benim bu topicte okumadığım tek bir satır bilem yok taaaaaaaaaammmııııııııııııı

ben şuan yeni haber aldın mı diye sordum,onu biliyodum bikerem

Son düzenleme:
tsk ederim habibtelerimmm...oooo guzel oldu ozlemmimmm ehlen ehlenn...ve sehlen...aywaaa..cozdun bu dilide haa senden de birsey kacmaz..esin de kacamiyor baksana

Salmıyom bi yere yanımda duruyo şuan ceviz, kabak çekirdeği gibi enerjik şeyler yiyor

Rochaaaaakk bacım biz de kuru kuru tebrik olmaz halay çekilir aha böyleeee

alpinnn cnm inş. işe yarar bu çatlatma iğneleri,hayırlısıyla senden de güzel haberler alırız

savaşcım yarın test yapacaksın değilmi ?

Kızlar biri benim eşimi durdursun yumurtlamam yaklaşıyo diye, kocca bir tepsiye bal-ceviz, çikolata, kabak çekirdeği, keçiboynuzu, fındık felan koymuş yeminle uçacak birazdan, 1 saattir gözü dönmüş gibi yiyor

yehancimmmm icin cok sevindimmm...cooook dua ettimm...allahimm dualarimi kabul etti..ins hayirlisiyla kucagina alir bebegini...iyi hamilelik geciri ins..darisi basimiza hatunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…