- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.881
Bişe yazacaktım ama ne yazacağımı unuttum neyse:86:
canım benimde hormonlarım normal ama öyle hasama falan bilmiyorum
benimki kistik nodül falan diye yazıyordu hep kağıtlarda.ama biyopsiyi endokrin bölümü genelde istiyor bence içini ferah tut
ben bugun catlatma ignesi vuruldum kizlar...igne tedavisine gectim...bakalim artik ne cikacak bahtimiza
ben bugun catlatma ignesi vuruldum kizlar...igne tedavisine gectim...bakalim artik ne cikacak bahtimiza
japondr bulmuşta adı oondan bi garip benim kuzen var 45 kilo ondada var va onda pcoda var hastalıpımız aynı ama belirtileri başka ben şişko ozayıf bende çok şükür pco falan yok adetlerim düzenli allahım ona bana sana herkese şifa versin canım hiç umursamıyorum yapsınlar korkacak değilim olackların önüne geçilmio zaten ama ben anne olmak istiyorum şuan tek önceliğim bu
özlem gaza gelip çocuk yapasın geldi sonra diyeceğini unuttun.Fazla mı telaş yaptın eşini yakalayacağım diye ne yaptın kızz
hadi inş çatır çatır çatırdasın çatlasın spoşları kandırsın ii çalışmalr :))))
Heee sanırım öyle oldu, tamam yakaladım ama salmıyom bi yere
tsk ederim habibtelerimmm...oooo guzel oldu ozlemmimmm ehlen ehlenn...ve sehlen...aywaaa..cozdun bu dilide haa senden de birsey kacmaz..esin de kacamiyor baksana
Salmıyom bi yere yanımda duruyo şuan ceviz, kabak çekirdeği gibi enerjik şeyler yiyor
Rochaaaaakk bacım biz de kuru kuru tebrik olmaz halay çekilir aha böyleeee
kızım benim bu topicte okumadığım tek bir satır bilem yok taaaaaaaaaammmııııııııııııı
ben şuan yeni haber aldın mı diye sordum,onu biliyodum bikerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?