- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.901
Atar yapma ulen banaaaaa
alpinnn cnm inş. işe yarar bu çatlatma iğneleri,hayırlısıyla senden de güzel haberler alırız
savaşcım yarın test yapacaksın değilmi ?
Hareket çekme uleeeeeeeennnn
geliyo geliyo bak bak:81::81::81::81::81::81::84::84::84::84::84::84::84::78::78::78::78::78::86::86::86::86::86::88::88::88::87::87::87:
her şekilde atarımı kotarımı yaparımmmmm
Kızlar biri benim eşimi durdursunyumurtlamam yaklaşıyo diye, kocca bir tepsiye bal-ceviz, çikolata, kabak çekirdeği, keçiboynuzu, fındık felan koymuş yeminle uçacak birazdan, 1 saattir gözü dönmüş gibi yiyor
elfidanın testinden sonra ben anca halay çekerimmm..gel kızzz beraber çekeli,m özooooooooooooo
aminn kızlar dua edin nolur yarın hayırlı haberler ile geleyim
asbelova mevlam sana biran önce bebiş versin de bol bol emzir inş.
Bu kadar enerji alan kocamı huzurlarınızda enerji bakanı ilan ediyorum vatana millete hayırlı olsun
alpinnn cnm inş. işe yarar bu çatlatma iğneleri,hayırlısıyla senden de güzel haberler alırız
savaşcım yarın test yapacaksın değilmi ?
Yandın alppiniimm kociş bunun acısını çıkarır sendennnnnnnvalllaa sen bugun kacacakk yer ara...ayyy oldum gulmekten habibtemmm yaaaa bizimkisi de gun sayiyor bugun varmi diyor yok diyorummm doktor bana soyledi ben sana soylerim dedim...doktora sordu oyle birsey yok dedi gulmeye basladim tabiki eeeehh ben sana gosteririm gununu dedi..korkmaya basladimm habibteler..
Titretmem mi kıııııı valla nasıl seviniyom bilsennnnnÇekek bacım omuzları titretek amalililililili teeeyyy teeeeeeeeeyyy
Bu kadar enerji alan kocamı huzurlarınızda enerji bakanı ilan ediyorum vatana millete hayırlı olsun
Özooooo yandın sen bugünnnnKızlar biri benim eşimi durdursunyumurtlamam yaklaşıyo diye, kocca bir tepsiye bal-ceviz, çikolata, kabak çekirdeği, keçiboynuzu, fındık felan koymuş yeminle uçacak birazdan, 1 saattir gözü dönmüş gibi yiyor
Ayyy olmazmıı aralıkta güzel haberler gelebiliyor hala.tabi beraber sevinip beaber üzülüyoruz orası ayrı konu.Rabbim yüzümüzü hep güldürsün inşallahhhKızlar hepimizin bu habere ihtiyacı vardı değil mi? Günlerdir hamiş haberi yoktu bi de üzgün şeyler de üstünee baya morallerimiz düştü, ama bu bize kan oldu can oldu
Amannn kaçırma sakınnnnnKızlar çok pis gaza geldim bu gece hamile kalacam kocamı yakalamam lazım
Bişe yazacaktım ama ne yazacağımı unuttum neyse:86:
Dualara az daha gayret kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?