RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

valllaa sen bugun kacacakk yer ara...ayyy oldum gulmekten habibtemmm yaaaa bizimkisi de gun sayiyor bugun varmi diyor yok diyorummm doktor bana soyledi ben sana soylerim dedim...doktora sordu oyle birsey yok dedigulmeye basladim tabikieeeehh ben sana gosteririm gununu dedi..korkmaya basladimm habibteler..

Özlemcimmm hamile kokusu aldım koştum geldim maaşallah bugün yehandan bebişinden güzel haberler geldi Elfida hamile yarın savaşa sevineceğiz inşAllah.Hayat böyle bir şey iştee...İnşAllah hep güzel haberler alırız.

Rabbim Firarcığımında sıkıntılarını hafifletsin yeniden güzel haberlerle dönsün inşAllah aramıza.

ohhhhhhhh beeeee süper çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve duraklama devri bitmiştir gelsin yeniden müjdelerrrrrr

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

ALPPIN:50

ebal16:20

mehlik:50

fatmaipek:80

savas5482:50

umut81:100

zerbas:50

nartanesiii:100

rochak:50

oz_lem:50

8scorpions:50

Kalan:100

Elfida

1001 Ayet-El Kürsi

zerbas:50

rmzeynep:51

savas5482:100

fatmaipek:100

Kalan:200

Nese77

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:51

savas5482:100

fatmaipek:150

Kalan:200

Yandın alppiniimm kociş bunun acısını çıkarır sendennnnnnn
Çekek bacım omuzları titretek ama lililililili teeeyyy teeeeeeeeeyyy
Titretmem mi kıııııı valla nasıl seviniyom bilsennnnn
Bu kadar enerji alan kocamı huzurlarınızda enerji bakanı ilan ediyorum vatana millete hayırlı olsun

Özooooo yandın sen bugünnnnkızlarrr yarın özlemden haber alamazsak korkmayın yorgun olabilirrrrrrrrrf
Kızlar hepimizin bu habere ihtiyacı vardı değil mi? Günlerdir hamiş haberi yoktu bi de üzgün şeyler de üstünee baya morallerimiz düştü, ama bu bize kan oldu can oldu
Ayyy olmazmıı aralıkta güzel haberler gelebiliyor hala.tabi beraber sevinip beaber üzülüyoruz orası ayrı konu.Rabbim yüzümüzü hep güldürsün inşallahhh
Kızlar çok pis gaza geldim bu gece hamile kalacam kocamı yakalamam lazım
Amannn kaçırma sakınnnnn
Bişe yazacaktım ama ne yazacağımı unuttum neyse:86:

Ayy telaş yaptın ayollll.enişte evde dğilmi biyere kaçmazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…